Beauty News

Beauty News Yves Rocher 2016

 

yves-rocher-nouatati-beautybysunshinecom

 

Noutatile acestei toamne de la Yves Rocher sunt:

 

Apa de parfum Accord Chic, ce completeaza gama Secrets d’Essences – un parfum oriental, floral, cu note condimentate, in contrast perfect, sofisticat si misterios in acelasi timp.

Expresia elegantei

Culisele creatiei

“Extractele de Trandafir si Elemi isi dezvaluie notele condimentate si invaluie cu stralucire eleganta florala a Irisului. Pentru a oferi contrast si profunzime acestei creatii indraznete, au fost adaugate notele onctuoase de Benzoin si esenta misterioasa de Tamaie.

Acord Chic dezvaluie o feminitate indrazneata, eleganta, unica…”
Oliver Cresp & Marie Salamagne, Creatori de parfumuri.

beautybysunshinecom-acord-chic-yves-rocher

 

 

Elixir Jeunesse – Serul elixir cu dubla actiune anti-imbatranirea tenului: Reparare + Protectie antipoluare.

Cheia eficacitatii: arta cunoasterii pielii pentru optimizarea Asimilarii.

Extractul Super Concentrat de Aphloia, asimilabil in mod natural de catre piele, lupta contra acceleratorilor imbatranirii (poluare, raze UV, stres, oboseala…) datorita unei duble actiuni.
Acesta stimuleaza sistemele de reparare si protectie antipoluare ale pielii.
Serul elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului reprezinta fuziunea perfecta dintre eficacitate si senzorialitate: un ser cu o textura de noua generatie, extrem de concentrata pentru patrundere si o eficacitate optima.
Tenul respira si isi recapata luminozitatea.

 

LA COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®, O EXPERTIZA UNICA
• Extractul Super Concentrat de Aphloia obtinut prin Tehnologia de Asimilare Naturala (N.A.T.). • 8 brevete inregistrate. • 1 publicatie stiintifica IFSCC. • Formula ce contine peste 94% ingrediente de origine naturala.                 • Flacon din sticla reciclabila. • Carton obtinut din paduri gestionate in mod durabil.

 

DOZARE INOVATOARE & EFICACITATE
• Ser cu o textura de noua generatie, extrem de concentrata pentru patrundere si cu eficacitate optima.

• Fara uleiuri minerale.

• Fara silicon.

• Fara coloranti.

• Fara parabeni.

• Imediat: pielea respira, are un aspect odihnit, luminozitatea tenului este relansata.

• Dupa o luna: ridurile sunt reduse. Detoxifiata, pielea este reparata pentru 73% din femei*.
*Test de satisfactie realizat asupra a 101 femei timp de 4 saptamani cu utilizare de 2 ori pe zi.

 

MOD DE UTILIZARE
Prelevati cateva picaturi din Serul elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului, cu ajutorul pipetei concepute pentru a doza cantitatea potrivita de produs pentru o utilizare optima. Aplicati pe ten si masati usor de la interiorul catre exteriorul chipului. Aplicati dimineata si seara pe tenul perfect demachiat, inaintea cremei obisnuite de ingrijire Yves Rocher.

 

Pudra exfolianta pentru prepararea gomajului, ce asociaza 7 ingrediente 100% de origine naturala, cu dozare adaptata fiecarui tip de ten, intr-o textura 100% naturala.

 

Ingrijirea mainilorSecretul frumusetii mainilor cu produse de ingrijire pe baza de arnica bio, pentru a le oferi protectie, delicatete, senzatie de confort.

 

Demachiantele PUR BLEUETSecretul demachierii delicate, pe baza de albastrele bio, pentru ca si ochii merita tot ce-i mai bun in materie de ingrijire.

 

Noutatile  le gasiti in magazine cat si online de aici.

One Comment

Translate »