Beauty

Haul Iherb Octombrie 2016

 

In data de 29 octombrie am plasat o mini comanda de pe Iherb si mi-am ales doar 2 produse cosmetice pentru ten.

Am auzit numai de bine un ultima perioada de brandul Coreean Cosrx care a aparut recent pe Iherb. Mi-am ales pentru inceput Cosrx, BHA Blackhead Power Liquid, 100 ml la pretul de 18, 99$ acum iar eu l-am luat la 18 $ si s-a aplicat o reducere de inca 10 % la tot cosul meu. Produsul il gasiti aici.

 

BHA Blackhead Power Liquid de la Cosrx promite reducerea formarii  punctelor negre iar excesul de sebum il indeparteaza lasand pielea hidratata.

Dupa folosirea acestui produs pielea devine neteda, lucioasa si fara puncte negre.

Am reusit sa folosesc acest produs deja de 3 ori si sunt mega incantata de rezultat de la prima utilizare. Imi doresc sa mai comand unul, dar nu mai este pe stoc si trebuie sa mai astept.

 

Pana apare BHA-ul pe stoc ma gandesc sa-mi comand AHA de la acelasi producator. Produsul il gasiti aici.

 

Daca ma cititi de ceva vreme stiti ca am avut o perioada nasoala pentru ten. Am avut tenul plin de acnee insuportabila si am scapat in proportie de 80 % dar inca mai am ceva pe ten si m-am hotarat sa-mi iau un produs care sa ma ajute sa scap definitiv de cosuri.

Dupa ce am citit cateva recenzii  si sfaturi din partea unor bloggerite care au incercat masca-crema Neutrogena Rapid Clear, Stubborn Acne, Daily Leave-On Mask de aici, am si comandat-o, desi am auzit de la cineva ca nu ar avea chiar ingrediente prietenoase cu tenul.

Deja am incercat-o o data dupa ce intrasem in posesia ei si va pot spune ca m-a impresionat. Tenul arata mult mai curat in dimineata urmatoare dupa folosirea mastii.

Ma tot gandesc sa va arat intr-un clip pe youtube sau aici, intr-un articol ce produse am folosit pentru tenul cu probleme si care m-au ajutat sa scap de tenul plin de cosuri. Acum ma pot bucura de un ten aproape perfect.

Va rog sa-mi spuneti metoda pe care o doriti si daca va intereseaza subiectul tenului perfect.

 

Acum sa va zic si cateva cuvinte de metoda de livrare pe care am ales-o de pe Iherb.

Am ales metoda de transport de la Global Mail si m-a costat acest cos 3,80 $. Am avut reducere la tot cosul 10 % si minus creditul de loialitate care se ofera la fiecare comanda din suma totala fara transport la urmatoarea comanda. Creditul de loialitate expira in 2 luni daca nu este folosit. Comanda mea fara transport era de 22, 25 $.

La metoda Global Mail ne ofera un numar de urmarire, iar coletul meu a fost trimis catre firma de transport in data de 31 octombrie si in data de 8 noiembrie era deja in Bucuresti, iar in data de 16 noiembrie am primit avizul in posta iar in  urmatoarea zi am ridicat coletul de la posta vamala nr. 6 din Bucuresti.

Am mers cu factura de pe iherb printata si cu buletinul in mana. Mi-au deschis coletul si mi-a zis sa le folosesc cosmeticele cu placere si nu mi-au cerut vreo taxa de platit.

O sa comand chiar azi cateva produse de pe Iherb fiindca mi-au dat un cod de Black Friday  (BFWU10) pentru a profita de 10 % reducere la tot cosul.

 

Voi ce-mi recomandati de pe Iherb?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Translate »