Beauty

Preferatele lunii noiembrie 2016

 

In luna noiembrie am folosit multe produse de ingrijire, dar si de make-up si vreau sa vi le arat, fiindca tot ce-i bun trebuie impartasit.

Vreau sa incep cu noutatile acestui sezon si anume cele de la Yves Rocher. Toata gama cu arome de sarbatori le puteti descoperi aici. Mie mi-a placut enorm aroma gelului de dus Mersioare & Migdale ce-si mentine aroma lui dulce-acrisoara destul de mult timp in baie dar si pe piele. Recomand sa mergeti in magazine si sa le descoperiti aromele fascinate de sarbatori.

Crema de maini cu aroma de Clementine si Scortisoara de la Yves Rocher imi da o stare de confort, iar textura cremei este foarte light ce hidrateaza instant mainile si nu le lasa lipicioase. De incercat! <3

La ultima comanda de pe Iherb de aici mi-am luat doar 2 produse care au ajuns rapid in favoritele lunii noiembrie.

Este vorba de produsul coreean de la COSRX BHA Blackhead Power Liquid care-mi lasa tenul extrem de catifelat, nu mi-l usuca si nu mai am puncte negre. Mi-a placut atat de mult, incat mi l-am pus in urmatoarea comanda si este pe drum. Va recomand, cu drag de aici la un pret foarte bun.

Tot din aceeasi comanda de aici am masca-crema de la Neutrogena de aici care mi-a lasat fata curata fara cosuri. Acest produs necesita folosit cu mare atentie din cauza ingredientelor puternice si eu o folosesc o data pe saptamana intr-un strat foarte subtire.

In sezonul rece parul meu tinde sa se usuce la varfuri, insa am descoperit samponul si balsamul Repair & Targeted Care de la Nivea. Imi lasa parul catifelat, hidratat si plin de viata. Mai multe informatii despre aceste 2 produse puteti citi de aici.

Ador crema pentru zona ochilor cu Acid Hialuronic si Pycnogenol de la Derma E iar review-ul il puteti citi aici.

 

Tot de la Yves Rocher mi-a placut enorm ideea de Pudra exfolianta pentru prepararea gomajului, ce asociaza 7 ingrediente 100% de origine naturala, cu dozare adaptata fiecarui tip de ten, intr-o textura 100% naturala.

O idee excelenta fiindca cate gomaje am avut nu m-a lasat 100 % multumita din cauza ca erau particule exfoliante prea putine sau prea multe in produs, insa acum pot sa-mi pun atat exfoliant in gelul meu de curatare pentru ten cat am nevoie.

In ultimele luni eram in cautarea unor seruri pentru ten si in luna noiembrie am folosit aproape zilnic Elixir Jeunesse de la Yves Rocher– Serul elixir cu dubla actiune anti-imbatranirea a tenului promite Reparare + Protectie antipoluare. Se absoarbe foarte rapid in piele si nu o lasa lipicioasa. Tenul arata fresh a doua zi de dimineata. Un produs foarte bun.

Tot in luna noiembrie dar si acum, ador Apa de parfum Accord Chic, ce completeaza gama Secrets d’Essences de la Yves Rocher – un parfum oriental, floral, cu note condimentate, in contrast perfect, sofisticat si misterios in acelasi timp.

Am cautat o alternativa la crema cu retinol si mi-am ales tot de pe Iherb uleiul 100% din seminte de maces ce contine in mod natural Vitamina A, adica retinol ce lupta impotriva imbatranirii. Imi place atat de mult incat am mai pus o sticluta in cos de aici.  Comanda o puteti vedea de aici.

Tot din aceeasi comanda se afla Cuticle Remover ce contine Aloe Vera si Keratina care a intrat in favorite foarte rapid. Isi face treaba precum promite.

 

Pentru machiajul ochilor am folosit aproape zilnic LA PALETTE NUDE de aici de la L`Oreal Paris in nuanta 01 ROSE. O paleta foarte faina cu farduri pigmentate si se pot realiza machiaje de zi, cat si cele de seara.

Cand nu m-am machiat cu fard de ochi complet, am folosit doar fardul de la Sephora Colorful mono in nuanta Romantic Comedy 227 pe arcada in locul unui iluminator. Este de mare egfect.

Tot pentru ochi folosesc baza de machiaj de la Yves Rocher pe care o recomand cu mare caldura, fiindca isi face treaba foarte bine.  Orice fard de ochi ce este aplicat se aseaza frumos si uniform pe pleoape, iar rezistenta este mai bine de 16 ore . Este deja testat iar fardul ramane intact pe pleoape. Produsul il gasiti aici in  nuanta 01 Brillant.

Cel mai fain creion pentru ochi, care este negru intens, mat dar si rezistent este cel de la Maybelline New York, The Colossal Kajal 12 H Extra Black. Il recomand, cu drag!

 

Mascara Miss Hippie Mega Volume  de aici de la L`Oreal Paris a fost cea mai purtata mascara in noiembrie iar pensula, dar si celelalte produse si swatch-uri le puteti vedea  aici.

Fondul de ten cel mai folosit din luna noiembrie, a fost cel de la Maybelline New York Super Stay 24 H de aici in nuanta 20 Cameo. Este un fond de ten foarte bun la pret rezonabil. Eu am tenul mixt si mi se potriveste, insa pentru tenul gras ar fi si mai perfect. Este mat si rezistent toata ziua si nu are efect de masca cu acoperire medie la un strat si acoperire mare la 2 straturi aplicate.

 

Cel mai folosit blush a fost cel de la Nyx Cosmetics in nuanta OB04 Mouve Me, iar pentru sculptare si iluminare am folosit Master Sculpt de aici in nuanta 01 lLight Medium de la Maybelline New York.

Pentru buze am folosit cam 2 produse care mi-au creat dependenta si anume Baby Lips in nuanta 25 Caffe Mocha cu o aroma perfecta de iarna si cu tenta de culoare nude rose. Hidrateaza buzele foarte bine. Al doilea produs este rujul mat in nuanta 44 Pink Surprise de la JOKO MAKE-UP.   Rujul de la Joko Make-up se afla si-n favoritele lunii octombrie aici.

Ultimele produse ce se afla in favoritele lunii noiembrie sunt 3 oje. 2 sunt de la Golden Rose in nuantele 102 cea nude si 34 cealalta, iar cea de la Yves Rocher este in nuanta de Brun Inchis.

Imi plac foarte mult aceste 3 oje fiindca se usuca foarte repede pe unghii si au preturi foarte bune, iar cea de la Yves Rocher are in plus, ingrediente foarte bune. Pensulele sunt destul de late si cu varful rotunjit pentru o aplicare precisa si usoara a ojelor.

 

 

Voi ce produse ati consumat in luna noiembrie?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Translate »