Beauty,  Beauty News

Cadouri Nivea semnata de Mihaela Glavan

colectia-de-cadouri-nivea-semnata-de-mihaela-glavan-beautybysunshinecom

 

 

Apreciata. Speciala. Iubita.
Ofera-i ingrijirea care i se potriveste: colectia de cadouri NIVEA semnata de Mihaela Glavan

 

In 2016, NIVEA reinventeaza cadourile de Craciun oferite celor dragi. Pentru ca adevaratele sentimente se exprima prin grija pe care o avem fata de cei apropiati, in acest sezon NIVEA merge cu un pas mai departe si lanseaza colectia de cadouri semnata de designerul roman, Mihaela Glavan. In aceasta editie vei descoperi trei modele de genti, cu sase combinatii de produse din portofoliul NIVEA, astfel incat vei putea alege ingrijirea care i se potriveste cel mai bine persoanei dragi.

Cele trei genti concepute de Mihaela Glavan sunt adaptate nevoilor de zi cu zi ale femeilor, pentru ocazii, lookuri si momente diferite. Fiecare model se distinge prin design, proportii si modalitatea de inchidere, elementele comune fiind liniile simple si elegante, accesoriul fiind un ciucure supradimensionat.

Geanta minimalista are un design versatil, ce poate fi asortat atat tinutelor lejere, de zi sau weekend, cat si celor elegante. In acest model vei gasi un mix de produse NIVEA compus din deodorant roll-on, lapte de corp si gel de dus din doua game diferite.

„Stii genul acela de accesoriu care se potriveste cu o multime de tinute? Exact la el m-am gandit cand am creat aceasta geanta minimalista, dar cu ciucure supradimensionat. Este stylish si are o culoare memorabila, usor de purtat”, semneaza Mihaela Glavan.

 

Geanta stylish, care face orice femeie sa iasa in evidenta la orice ora din zi, indiferent de vestimentatie, poate fi asortata cu o tinuta casual sau eleganta. Este conceputa astfel incat sa incapa toate cosmeticile preferate, folosite pe parcursul unei zile. Acest model este disponibil pe piata cu balsam de buze, deodorant spray, lapte de corp, crema all purpose si servetele demachiante.

„Cand îți doresti un look stylish, dar care pare natural, de parca n-ai fi facut nici cel mai mic efort sa arati bine, alege aceasta geanta! Designul ei e inspirat din modul in care se pliaza pungile de hartie, un detaliu foarte cool, care o transforma intr-un accesoriu sic si versatil”, semneaza Mihaela Glavan.

Geanta potrivita pentru serile in oras va intoarce toate privirile. Proportiile atipice si capacul supradimensionat, ce infasoara intregul plic, sunt detalii care il recomanda atat pentru tinute de cocktail, cat si pentru cele de seara. Este suficient de mare incat, pe langa telefon si chei, sa poti lua cu tine parfumul preferat, rujul de buze si crema de maini. Niciodata nu se stie cand apare un moment romantic.

In aceasta geanta sunt incluse produse anti-aging din gama Q10 si CELLULAR.

„Te pregatesti pentru o petrecere sau o dupa-amiaza in oras? Iti propun un accesoriu sic cu un element neasteptat: partea superioara este supradimensionata si infasoara intregul plic, iar sistemul de inchidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-ti completa orice tinuta! ” semneaza Mihaela Glavan.

 

Fiecare model de geanta este disponibil pe piata cu doua combinatii de produse din portofoliul NIVEA, destinate ingrijirii corpului si fetei. Colectia de cadouri NIVEA semnata de Mihaela Glavan va fi disponibila in marile lanturi de magazine din tara.
Colectia de cadouri NIVEA, semnata de Mihaela Glavan, gama Body Care – pret recomandat 67,99 lei

Colectia de cadouri NIVEA, semnata de Mihaela Glavan, gama Face Care Q10 –pret recomandat 72, 89 lei

Colectia de cadouri NIVEA, semnata de Mihaela Glavan, gama Body Milk Blue – pret recomandat 42,99 lei

 

 

Translate »