Site icon

Masca Skin Naturals+ Garnier

CE CRED FEMEILE CU ADEVARAT ?

 Astazi, 91%* dintre femei cred ca este natural sa imbatranesti, dar vor sa isi protejeze pielea prin hidratare adecvata, deoarece pielea bine hidratata imbatraneste intr-un ritm mai lent.

SUPER HIDRATAREA:

UN PAS IMPORTANT PENTRU UN TEN FRUMOS SI CU ASPECT SANATOS

Atitudinea femeii moderne pentru a avea un ten placut si luminos presupune ca hidratarea si adoptarea unui tratament potrivit de ingrijire a pielii sa fie fundamentale in rutina de ingrijire zilnica. In momentul de fata femeile stiu deja foarte bine ca varsta nu este un inamic major si nici trecerea timpului. Inamicii reali ai pielii sunt pretutindeni, cum ar fi razele UV, poluarea si schimbarile de temperatura ce slabesc si deshidrateaza pielea in fiecare zi, lasand-o fara stralucire, cu imperfectiuni si chiar cu riduri superficiale. O solutie eficienta? Super hidratarea.

ECHIVALENTUL UNEI SAPTAMANI DE HIDRATARE IN DOAR 15 MINUTE

In Asia femeile sunt recunoscute pentru atentia lor deosebita fata de ingrijirea tenului. Inspirat de acest trend in continua crestere, Garnier Skin Naturals prezinta mastile Moisture+. Aceasta noua generatie de masti, inspirate de expertiza din zona asiatica, propune un boost de hidratare pentru o piele revitalizata, energizata, stralucind de sanatate. Accesibila si usor de folosit, Garnier Skin Naturals ofera acum aceasta tehnologie avansata pentru toate femeile, oriunde s-ar afla.

INOVATIE MASCA MOISTURE+

O eficacitate exploziva ce ofera efectul unei saptamani de hidratare in numai 15 minute*, datorita: – Tehnologiei impotriva deshidratarii, cu elemente active din natura, acid hyaluronic si serum hidratant, ce trateaza tenul deshidratat prin refacerea aportului de apa la nivelul straturilor superficiale ale epidermei pentru 24 de ore. Totodata, aceasta masca sporeste puterea barierei naturale a pielii pentru a o proteja de factorii externi si pentru a-i pastra aspectul tanar.

– Materialului se adapteaza perfect conturului fetei si functioneaza la fel ca o compresa hidratanta infuzand fiecare parte a fetei.

Cu mastile Moisture+ pielea este revigorata si capata un aspect luminos, sanatos.

PENTRU ORICE FEMEIE SI ORICE NECESITATE, O MASCA SUPER HIDRATANTA

Pentru a oferi femeilor o formula perfecta de ingrijire faciala, mastile Moisture+ au fost infuzate cu elemente active din natura ce se potrivesc fiecarui tip de ten.

MASCA MOISTURE+ REVITALIZANTA SUPER HIDRATANTA

RODIE + ACID HYALURONIC + SERUM HIDRATANT

DESTINATA TENULUI DEZHIDRATAT

Masca Moisture+ pentru piele deshidratata este infuzata cu extract de rodie, cunoscut drept unul dintre cele mai sanatoase ingrediente din natura. Aceasta improspateaza si revigoreaza pielea, oferindu-i rehidratare intensa, un aspect mai luminos si mai putine riduri superficiale.*
* Dupa 3 utilizari

REZULTATE:

EFICIENTA • Aspectul tenului este radiant pentru 70%** dintre femei • Pielea are un aspect mai tanar pentru 85%* dintre femei • Masca creeaza o senzatie de invaluire, precum bandajarea, pentru 80%* dintre femei
PLACEREA LA UTILIZARE • Textura produsului este confortabila pentru 87%** dintre femei • Produsul nu lasa tenul gras pentru 94%** dintre femei

Esantion de 54 femei cu varsta intre 25 si 45 ani cu toate tipurile de piele, dintre care 50% au avut ten sensibil si afirmau ca aveau un ten mat, deshidratat si cu riduri superficiale. * Imediat dupa prima utilizare ** Dupa o saptamana de utilizare.

MASCA MOISTURE+ PURIFICATOARE SUPER HIDRATANTA

CEAI VERDE + ACID HYALURONIC + SERUM HIDRATANT

DESTINATA TENULUI NORMAL SAU MIXT

Masca Moisture+ pentru ten normal sau mixt este infuzata cu extract de ceai verde, recunoscut pentru proprietatile sale de matifiere. Aceasta restabilizeaza pielea oferindu-i un aspect mat si inchizand porii.
REZULTATE:
EFICIENTA • Pielea pare purificata pentru 76.3%* dintre femei • Pielea pare mai curata pentru pentru 79.7%* dintre femei • Masca creeaza o senzatie de invaluire, asemanatoare unei comprese hidratante, pentru 84.7%* dintre femei
PLACEREA LA UTILIZARE • Produsul ofera o senzatie de prospetime in timpul aplicarii pentru 94.9%** dintre femei • Textura produsului nu este grasa pentru 89.8%* dintre femei
Esantion de 59 femei cu varsta intre 25 si 45 ani cu ten normal spre gras, dintre care 50% prezentau ten sensibil si afirmau ca aveau un ten mat si cu pori vizibili. * Imediat dupa prima utilizare ** Dupa o saptamana de utilizare.

MASCA MOISTURE+ CALMANTA SUPER HIDRATANTA
MUSETEL + ACID HYALURONIC + SERUM HIDRATANT DESTINATA TENULUI USCAT SI SENSIBIL

Masca Moisture+ pentru ten uscat si sensibil este infuzata cu extract de musetel, o floare recunoscuta pentru proprietatile sale emoliente si calmante la nivelul pielii. Aceasta elimina senzatia de piele “care tine”* hidratand-o intens.

REZULTATE:
EFICIENTA • Pielea pare mai putin uscata pentru 87.1%** dintre femei • Pielea pare calmata pentru 75.8%* dintre femei • Pielea pare mai fina pentru 80.6% dintre femei
PLACEREA LA UTILIZARE • Produsul este placut pentru piele pentru 93.5%** dintre femei • Produsul are o textura usoara ce lasa pielea sa respire pentru 80.6%** dintre femei
Esantion de 62 de femei caucaziene cu varste intre 25 si 45 ani (varsta medie 35.6 ani +/-6.0) cu toate tipurile de piele, dintre care 50% au pielea uscata si 100% afirmau ca au tenul sensibil si predispus la inrosire temporara. *Imediat dupa prima utilizare ** Dupa o saptamana de utilizare.

 

TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA ATAT DE USOR DE FOLOSIT
SUBSTANTA ACTIVA IN CONCENTRATIE MARE SUB FORMA UNEI MASTI DE NOUA GENERATIE
• 32g de formula

• Compresa special conceputa pentru eliberarea lenta si activa a formulei

USOR DE DESPACHETAT SI APLICAT

•Material ce este usor de despachetat si usor de aranjat pe conturul fetei

POTRIVIRE PERFECTA

•Este special decupata pentru a se potrivi oricarei forme faciale, pentru a asigura o acoperire maxima a tenului.

SOLUTIE SIMPLA SI PORTABILA PENTRU O SUPER HIDRATARE OPTIMA, ORIUNDE V-ATI AFLA

Foarte convenabile! Pachetele mici, usoare ca fulgul si de unica folosinta sunt ideale pentru rutina de ingrijire a tenului, acasa sau in calatorii. Formatul mastii permite aplicarea cu usurinta, fara murdarire si contine o formula ce nu necesita clatire si iti permite sa te mandresti cu tenul tau imediat dupa indepartarea mastii.

15 MINUTE PENTRU TENUL TAU… SI PENTRU TINE, BINEINTELES!

Garnier Skin Naturals intelege femeile si vietile lor alerte, asa ca le incurajeaza sa lupte pentru binele tenului lor. Cum? Doar prin rezervarea a 15 minute pentru ele impreuna cu o masca Moisture+. Iata cateva idei pentru a profita la maxim de acest timp de rasfat.

15 MINUTE PENTRU UN TEN REHIDRATAT, ENERGIZAT SI STRALUCITOR.

15 MINUTE DE STARE DE BINE, NUMAI PENTRU TINE.

 

 

Exit mobile version