Beauty,  Beauty News

Elseve Argila Extraordinara de la L’Oreal Paris

ARGILA EXTRAORDINARA

Stres, poluare sau rutina de ingrijire inadecvata… parul tau este supus atat agresiunilor externe cat si interne, ce contribuie la ingrasarea acestuia.

In 2017, L’Oréal Paris revolutioneaza prin crearea primei game pe baza de argila, un ingredient folosit inca din antichitate pentru proprietatile sale de purificare si infrumusetare. Inspirata din ritualul de infrumusetare cu argila, gama “Argila Extraordinara” utilizeaza in produsele sale un mix de 3 argile fine cu parfum delicat si textura onctuoasa. Un adevarat moment de placere, ce da parului un aspect sublim, lasand fibra capilara incredibil de usoara.

POLUAREA UN FACTOR AGRAVANT

LABORATOARELE DE CERCETARE L’ORÉAL AU STUDIAT CONSECINTELE DAUNATOARE ALE POLUARII LA NIVELUL PARULUI SI AU DEMONSTRAT URMATOARELE EFECTE*

  • Crestere cu 56% a secretiei de sebum
  • Scade hidratarea pielii cu 14%
  • Cantitatea de vitamina E din corp scade cu 91%
  • Scade cu 45% oxidare lipidica
  • Scade cu 150% oxidare proteica

PARTICULELE DE PRAF SI GAZELE DE ESAPAMENT SUNT FACTORI AGRAVANTI. CONTAMINAREA POATE AVEA MULTIPLE CONSECINTE LA NIVELUL PARULUI**

  • Tendinta accentuata de ingrasare
  • Mai putin matasos
  • Mai greu de pieptanat

* Studiu realizat in Mexic si in Shanghai ** Un studiu experimental realizat de L’Oréal Research in Franta, in mediul urban

PENTRU A TE ELIBERA DE IMPURITATILE CE ITI LASA PARUL FARA VOLUM SI IL FAC MAI PUTIN CATIFELAT, L’ORÉAL PARIS A CREAT UN RITUAL PE BAZA DE ARGILE PURIFICATOARE, UN TRATAMENT COMPLET PENTRU: RADACINI SI VARFURI.

 

SUPER-PUTEREA ARGILEI

Argila este recunoscuta din cele mai vechi timpuri in special pentru proprietatile sale de purificare, dar multe alte beneficii au fost descoperite pe parcursul a mii de ani. Incepand din antichitate, oamenii foloseau acest ingredient pentru a-si curata tenul. Desigur, nu erau constienti de puterile fiecarui tip de argila ce purifica.
Argila este un ingredient des intalnit in ingrijirea pielii, dar care a fost inclus acum si in ingrijirea parului. Cu ajutorul a trei tipuri diferite de argila, gama “Argila Extraordinara ” evidentiaza cele mai importante beneficii ale acestor minerale: Purificare, Energizare si Hidratare. Tot ce iti trebuie pentru un par plin de vitalitate si prospetime.

 

PUTERILE CELOR 3 ARGILE EXTRAORDINARE

Argila Alba- improspateaza

Un tip de argila usoara, fina si incredibil de maleabila, care are la baza Caolinit, un ingredient cu o capacitate foarte ridicata de absorbtie a sebumului.

Argila Albasta- Revitalizeaza

Un tip de argila ce are la baza Smectitul, care are o textura fina, capabila sa absoarba impuritatile.

Argila Verde-Purifica

Particulele microscopice fine de argila verde ce au puterea de a curata si de absorbi apa. Aceasta argila are la baza Saponit, recunoscut pentru proprietatile sale surfactante.

 

UN ADEVAR EXTRAORDINAR DESPRE PARUL CU TENDINTA DE INGRASARE

DE CE SE INGRASA PARUL?

Par uscat, par normal, par gras… oricare ar fi tipul tau de par, sebumul actioneaza la nivelul scalpului si treptat impregneaza fibra capilara de la radacina pana la varf. Cand sebumul este secretat normal, acesta acopera fibra capilara si o protejeaza de agresiunile externe. Atunci cand este secretat in exces, sebumul devine deranjant: radacini ingrasate, par fara volum, ingreunat si dificil de coafat.

Stiati?

Igiena defectuoasa este singura cauza responsabila de productia de sebum? FALS

Sunt peste 350.000 de glande sebacee ce sunt de la natura responsabile de secretia de sebum pe scalp.

Exista produse ce contribuie la ingrasarea scalpului? ADEVARAT

Ingrasarea rapida este uneori consecinta utilizarii unui produs agresiv sau a unei rutine inadecvate.

Este adevarat ca balsamul creste productia de sebum? FALS

Balsamul nu afecteaza productia de sebum, dar utilizarea excesiva a acestuia sau clatirea insuficienta a produsului poate da impresia unui par si a unui scalp ce se ingrasa mai repede.

PRODUCTIA DE SEBUM, INFLUENTATA DE FACTORI EXTERNI

Secretia de sebum de catre glandele sebacee este cauzata de factori endogeni si exogeni.

Fenomenul poate avea la origine cauze hormonale sau genetice, iar in acest caz, efectul scade o data cu varsta. Secretia de sebum se poate agrava datorita stresului ce oxideaza celulele, dar si ca urmare a anumitor tratamente medicamentoase ce cauzeaza un dezichilibru temporar. Utilizarea de produse nepotrivite sau utilizarea in exces a anumitor produse poate fi de asemenea responsabila pentru secretia excesiva de sebum.

Particulele de praf, poluarea, gazele de esapament etc. pot avea multe consecinte asupra parului nostru parul isi pierde din volum, devine mai tern, aspru si dificil de pieptanat.

UN RITUAL EXTRAORDINAR, 3 ZILE DE PURITATE

Parul frumos incepe cu pasi simpli ca spalarea, uscarea si pieptanarea.

Incearca ritualul de ingrijire propus de noua gama “Argila Extraordinara”. Special creata pentru parul predispus tendintelor de ingrasare.

NOU

GEST UNIC, PENTRU PRIMA DATA MASCA PURIFICATOARE INAINTE DE SAMPONARE

Masca pre-samponare este un nou gest introdus, benefic pentru purificarea scalpului si a radacinilor si pentru mentinerea sanatatii acestora. Aplica pe parul uscat, pe scalp si pe radacini, asteapta 5-10 minute pentru a absorbi 100% sebumul si impuritatile. Scalpul este purificat si pregatit pentru urmatoarea etapa: samponarea.

INGRIJIRE CU PRODUSE EXTRAORDINARE DE INFRUMUSETARE 

 

Datorita texturii fine, lejere si a spumei bogate, samponul din gama “Argila Extraordinara” curata perfect scalpul si parul. 3 zile de prospetime incredibila!

Multumita formulei sale inovatoare, fara silicon.

 

Hidrateaza cu ajutorul balsamului.

Balsamul “Argila Extraordinara” are o textura lejera cu agenti de descurcare, ce hidrateaza fibra capilara fara a o ingreuna. Parul capata volum, devine mai usor de aranjat si straluceste de sanatate. Fibra capilara este revitalizata de la radacina pana la varf.

REIMPROSPATEAZA CU SAMPONUL USCAT PURIFICATOR

Samponul uscat este o solutie salvatoare inainte de o iesire in oras seara sau in diminetile in care te grabesti.

Cu ajutorul acestui spray cu argila, parul tau este reimprospatat, purificat, simti ca este mai usor si isi recapata volumul. Totul in exact 2 minute.

Prospetime instantanee care dureaza pana seara.

Sampon Elseve Argila Extraordinara -16,8 lei

Balsam Elseve Argila Extraordinara- 16,8 lei

Masca Inainte de samponare Elseve Argila Extraordinara- 30,7 lei

Sampon Uscat Elseve Argila Extraordinara-22,5 lei

 

One Comment

  • Plus Edukacja

    Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

Translate »