Beauty,  Makeup,  Review

Favoritele Lunii Martie 2017

In ultima perioada am fost foarte ocupata si m-am indepartat de blog, insa voi face tot posibilul sa tin pasul si sa scriu pe blog, dar si sa filmez clipuri pentru voi.

Azi am revenit cu favoritele lunii martie, desi clipul este deja pe youtube din 2 aprilie.

In luna februarie am facut cunostinta cu gama noua lansata de L`Oreal Paris si anume Argila extraordinara.

Samponul uscat, masca de par inainte de samponare, samponul si balsamul de par.  Despre gama puteti citi aici.

Sunt surprinsa de samponul uscat de la L`Oreal Paris si-mi place enorm. Nu-mi lasa urme albe pe par si nu-l imbacseste, iar mirosul este foarte fain si de durata.

 

Nu am mai folosit niciodata pana acum o masca inainte de samponare, iar aceasta de la Elseve miroase intocmai a argila. Am aplicat-o pe scalp si dupa 15 minute minunea se produce. Scalpul ramane perfect curat de impuritati si matreata iar parul este gata pentru a primi restul tratamentului. Neaparat sa incercati acest produs indiferent de tipul parului vostru. Parul nu-l incarca deloc.

Gelul de dus cu floare de lotus si salvie de la Yves Rocher mi-a lasat pielea extrem de fina si cu o aroma discreta si foarte placuta pe piele. Eu am avut in varianta mica acest gel de dus si mi-as dori in varianta de 400 ml.

 

 

Gelul intim ce nu contine alcool sau parfum este de la Jessa din Dm Mark si costa in jur de 10 lei 300 ml.  Il recomand sa-l incercati.

 

Spuma de apa micelara pentru tenul sensibil de la La Roche Posay il am a doua oara in varianta mica de 50 ml. Imi place enorm cum imi curata in profunzime tenul si ochii de machiaj si impuritati, iar tenul ramane catifelat si luminos. Calmeaza iritatiile dupa prima utilizare. Neaparat imi voi recumpara si in varianta full size.

 

Cea mai buna crema Bio pentru ten de pana acum este cea de la Qi Cosmetics (Review aici).

 

Tare misto este serul Coreean Missha, Time Revolution Night Repair. Nu am reusit inca sa scriu un review despre el si din fericire mai inca o sticluta din acest produs minunat. L-am cumparat de pe Iherb de aici.

Astept in comentarii sa-mi spuneti daca sunteti interesati de un review detaliat la acest produs.

Pudra exfolianta pentru prepararea gomajului de la Yves Rocher este o idee  geniala. Imi pun in palma atat exfoliant cat am nevoie si-l amestec cu gel de curatare sau spuma de curatare a fetei si-mi exfoliez tenul  o data pe saptamana. Pudra exfolianta miroase a plante uscate foarte misto si-mi lasa tenul fin si curat.

Wow, cat de mult m-au impresionat mastile de la Garnier Moisture +. Sunt masti pentru ten, tip servetel pentru o utilizare care are foarte mult produs imbibat. Tenul meu radiaza dupa ce le folosesc iar o masca costa in jur de 10 lei si dureaza hidratarea cam o saptamana. Trebuie sa le incercati iar mai multe informatii despre aceste masti puteti citi de aici.

Daca sunteti in cautarea unei pensule ieftine si bune pentru blush, atunci ar trebui sa atrageti atentia la cea de la Elf Cosmetics. La noi costa in jur de 22 lei iar de pe Iherb aici se gaseste la pretul de 13 lei.

 

The Falsies Push Up Angel de la Maybelline NY  este foarte misto iar mai multe informatii cat si poze vedeti  aici. Gene lungi si fantastice am acum. 😀

V-am prezentat de mai multe ori eyeliner-ul mat Ink Matte de la Maybelline New York. Un negru mat rezistent si o pensula precisa pentru un cat eyes irezistibil.

Un creion senzational si o culoare vibranta de Turcoaz de la Yves Rocher.  Rezista  ore in sir fara se se transfere. Il ador!

Cea mai misto oja din ultimele 6 luni este cea de la L`Oreal Paris. Culoare superba si uscare rapida!

Hidratare si culoare de la Maybelline New York! <3

O paleta perfecta cu farduri pigmentate si nu sunt prafoase este  THE 24Karat NUDES PALETTE Maybelline New York!

 

Va las si cu clipul meu de pe youtube, va pup!  

P.S. Nu uitati de comentarii! 😀

 

7 Comments

Translate »