Beauty

Favoritele Lunii Aprilie 2017

Favoritele Lunii Aprilie 2017

Clipul cu favoritele lunii aprilie l-am publicat in data de 11 mai pe youtube insa pe blog abia acum reusesc sa-l scriu.

Pot sa va zic ca parul meu s-a indragostit de noua gama de la Nivea Hair Milk pentru parul normal, uscat sau deteriorat. Samponul si balsamul contin proteine din lapte si Eucerit ce ajuta la regenerarea firelor de  par fara sa-l ingreuneze. Imi place enorm aroma acestor noi produse si-mi intensifica placerea la baie.

Samponul Hair Milk pentru fir normal face multa spuma si curata parul dar si scalpul foarte bine, iar parul ramane curat, usor de pieptanat, parfumat si stralucitor. Balsamul lasa parul foarte fin. Parul meu are mai mult volum de la radacina dupa ce folosesc aceste 2 produse de la Nivea.

Recomand sa le incercati in varianta care credeti ca vi se potriveste cel mai bine.

Nivea Hair Milk sunt in trei variante, pentru firul subtire, firul normal de par si firul gros de par.  Voi ce ati alege?

 

Eram in cautarea unei pudre bune ca sa nu incarce tenul, dar in acelasi timp sa o matifieze, iar dupa ce am cautat recenzii pe internet m-am oprit la pudra Nyx HD Finishing Powder Translucent si pot sa zic ca am facut o alegere buna, de aceea aceasta pudra se afla in favoritele lunii aprilie si presimt ca va fi si in lunile ce urmeaza.

 

Alte pareri pozitive si recomandari de la bloggerii romani a fost despre beauty blender-ul de la Oriflame, iar eu l-am gasit in catalog cu doar 15 lei. Foarte ieftin produsul si este foarte bun. Imi aplica orice fond de ten sau BB Cream impecabil pe ten. Chiar il recomand sa-l incercati.

 

Physician’s Formula,  City Glow, Daily Defense Bronzer, SPF 30, New York cumparat de pe Iherb de aici. L-am ales ca are SPF 30 si ca vreau un bronzer ce contine ingrediente bune si sa-mi lase tenul “sarutat” ca de soare. Imi place produsul si-l recomand. 

 

Sunt foarte incantata de kit-ul corector  de la Maybelline Master Camo ce contine 6 nuante cremoase de 2 corectoare pentru camuflarea rosetii, 2 corectoare pentru cearcane si 2 iluminatoare unul mat si unul sidefat.

Kit-ul meu este 01 Claire/Light iar swatch-ul il puteti vedea aici. Imi place enorm acest Kit si ma bucur ca-l am.

 

Tot de la Maybelline ador noua Mascara Push Up Angel ce-mi da volum la gene si mi le alungesc de la radacina pana la varf.

 

In ultima perioada am facut o obsesie la serum pentru ten si in luna aprilie am 2 favorite de la Yves Rocher.

Elixir Jeunesse-Ser elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului ce oxigeneaza, revigoreaza si reda luminozitate tenului.

Serum Vegetal -Ser antirid si luminozitate. Hidratare si luminozitate intr-un flacon.

Tenul meu arata bine si se simte bine cu aceste 2 produse.

 

Rujul Natural in nuanta Berry de la Qi Cosmetics m-a cucerit.  Rujul natural contine unt de cacao, uleiul de avocado, ulei de nuca de cocos, ceara de Candelilla si Vitamina E. Hraneste si protejeaza buzele, il ador de aceea mi-am luat inca un ruj in nuanta Coral.

Apa de parfum Secrets d’Essences Accord Chic ! Un parfum ce dezvaluie o feminitate cutezatoare, rafinata si deosebita.
”Piperul Roz si esenta de Elémi isi dezvaluie latura picanta si confera stralucire Irisului. Pentru un plus de profunzime si contrast, s-a adaugat extractul de Benzoina cu accente onctuoase si extractul de Tamaie cu notele sale misterioase. Accord Chic dezvaluie o feminitate cutezatoare, rafinata si deosebita. ” Olivier Cresp & Marie Salamagne, Parfumieri Yves Rocher.

Astor Skin Match Fusion Make Up

SPF20

100 Ivory 

 

Imi place mult acest fond de ten cu o textura light si acoperire medie. Nu incarca tenul si-l lumineaza ceea ce-mi place mult. Tenul arata sanatos, iar daca aveti pete pe ten va recomand sa folositi kit-ul Maybelline Master Camo inainte de fond de ten. Doar parfumul din compozitie ma deranjeaza, insa nu am avut pana acum vreo iritatie sau cosuri dupa ce am folosit acest fond de ten de la Astor.

 

Paleta farduri de pleoape Maybelline New York The 24 Karat Nudes Palette

O paleta foarte misto cu farduri pigmentate si o folosesc pentru machiajele de zi cat si de seara. O gasiti aici.

Mai multe informatii cititi  aici.

 

Ador rujurile mate de la Nyx Soft Matte Lip Cream iar in aprilie am abuzat de nuantele Stockholm si Manila.

 

Va las si cu clipul.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

Translate »