Beauty

Nivea Hair Milk Shampoo & Conditioner Review

Nivea Hair Milk

Vezi lapte peste tot? 

E un semn ca trebuie sa incerci #niveahairmilk ! ???

Acesta este sloganul noii game de sampon si balsam Hair Milk de la Nivea.

Am parul lung si imi place sa am grija de el. Imi tot caut mereu produse noi de ingrijire si samponul perfect, iar acesta cu proteine din lapte & Eucerit de la Nivea mi se pare aproape perfect.

 

Imi place sa consum lapte iar pentru par are  multe beneficii.

Eu am testat doar samponul si balsamul pentru fir  normal cu par uscat si degradat, desi exista inca doua sampoane unul pentru fir subtire si unul pentru firul gros de par.

Mi s-a potrivit foarte bine acest sampon, ba chiar m-am si indragostita de el. Parfumul samponului cat si al balsamului este foarte placut si se mentine in par cateva ore bune, dupa spalare. Samponul imi curata scalpul excelent, nu-mi provoaca matreata, nu mi-l ingrasa iar firul de par este usor de descurcat, fin la atingere si parul meu are mai mult volum acum, de la radacina pana la varfuri.

Textura samponului este un pic lichida iar cand torn in palme pentru a-mi spala parul imi da senzatia ca-mi torn lapte. Super misto senzatia.

 

Balsamul are acelasi miros misto, iar daca aplic pe par si-l las maxim 1 minut, atunci am garantat parul mai disciplinat si mai stralucitor.

 

Ce am observat eu cand folosesc aceste doua produse este ca, nu mi se ingrasa scalpul atat de repede iar eu mi-l spal o data la 3 zile,  desi as putea sa-l spal o data la 4-5 zile (imi place foarte mult sa-mi spal parul cu acest sampon, de aceea nu am rabdare sa mai astept o zi sau doua in plus).

 

Despre celelalte 3 game Nivea Hair Milk puteti citi aici.

Va las cu cateva poze sa vedeti cum arata parul meu.

Pozele sunt din 17 mai facute cu telefonul la evenimentul #DigitalDivas17

 

Voi ati incercat noua gama de la Nivea? Daca da, cum vi s-a parut?

Astept si  eu parerea voastra printr-un comentariu la acest articol si un share in retelele de socializare, va pup!

 

Translate »