Beauty

Favoritele Lunii Mai 2017

A trecut cam repede luna aceasta si abia astept vara si sa plec in vacanta in Turcia. Am planuri mari si vreau sa ma reintorc la pasiunea mea blogul si mai nou, youtubul.

Imi doresc sa fiu mai activa si sa pot sa ajung la cat mai multe evenimente din Bucuresti.

Azi revin cu favoritele lunii mai si am cateva produse de make-up, ingrijire si unghii.

Maybelline New York a lansat noul fond de ten FitMe Matte & Poreless Fond de ten lichid mat, iar eu am intrat in posesia lui si nuanta mea este 130 .

Fondul de ten este foarte lichid si se aplica usor cu buretelul meu de la Oriflame, cu orice pensula pentru fond de ten sau cu degetele. Nuanta e cam inchisa pentru mine in aceasta perioada, dar nu ma deranjeaza fiindca il setez cu pudra translucida de la Nyx Cosmetics.

Ce imi place mult la acest fond de ten este ca nu are un miros de parfum sau nici un miros urat. Adica, nu ma deranjeaza in niciun fel. Are acoperire mica spre medie si pot aplica si 3 straturi si nu-mi ramane ca o masca. Finish-ul este semi-mat si-mi estompeaza porii, ceea ce astept sa faca un fond de ten.

Tenul meu este mixt  cu tendinte de uscare in unele zone, iar acest fond de ten nu-mi evidentiaza acest lucru.

Daca am pete maronii sau pete rosii atunci acest fond de ten nu mi le mascheaza, insa am gasit solutia. Un corector si anticearcan natural de la Qi Cosmetics (vezi aici) in nuanta de bej cu o textura cremoasa care-mi camufleaza cearcanele, petele si nu intra in ridurile fine din zona ochilor. Nu se transfera si are ingrediente foarte bune, cum ar fi uleiul de jojoba, ulei de seminte de struguri, Vitamina E dar si Vitamina C.

Swatch Natural Camouflage & Concealer Qi Cosmetics 

 

Sunt foarte incantata si de Fardul pulbere pentru pleoape mineral de la Qi Cosmetics care se poate folosi ca si iluminator, blush, bronzant sau fard de pleoape.

Are irizatii aurii iar la lumina soarelui este absolut divin.

 

Tot de la Qi Cosmetics m-a impresionat cel mai mult serul ce contine Acid Hialuronic, Vitamina CNiacinamida (vitamina B3) si Proteine de Matase. Imi hidrateaza tenul si arata foarte bine tenul meu instant. Textura lui imi place enorm. Nici ca e gel dar nici apa, nici nu stiu cum sa explic textura care-mi place enorm. Se absoarbe rapid in piele si are un miros divin de trandafir, asta datorita hidrolatului organic de trandafiri.

Folosesc zilnic serul acesta si deja este pe jumatate consumat  si trebuie sa-mi fac rezerve de aici.

 

Ziceam ca nu prea ma incanta parfumurile de la Giorgio Armani si Lancome, insa nu stiu ce s-a intamplat dar m-am indragostit in luna mai de Si Intense.

Am observat ca atrag multe priviri cand port fardul din colectia de Craciun de la Nyx Cosmetics in nuanta Rome.

De cand folosesc ventuzele pentru fata pentru masaj si modelare, parca s-a schimbat forma gatului si am scapat de a doua barbie, iar pielea este mai ferma si produsele pentru ten isi fac mai bine efectul.

 

Am ajuns si la produsele pentru unghii de la Cupio care m-au cucerit.

Nicio oja testata de mine pana acum nu a rezistat mult, doar cea de la Cupio in nuanta Istanbul nu s-a ciobit decat a 6-a zi, dar am spalat vase la greu. Este opaca din primul strat iar pensula este foarte precisa.

Eu am unghiile care se exfoliaza si se rup in disperare, de aceea am ramas masca cu acest rezultat.

Folosesc si Latexul ca sa am o manichiura perfecta rapid, in plus ma ajuta si Cuticle Remover tot de la Cupio care-si face treaba fabulos iar apoi aplic uleiul pentru cuticule cu aroma fabuloasa de iasomie.

Pentru alte oje pe care le dentin in colectie si care se usuca greu am folosit Quick Drop Cupio si chiar se usuca orice oja intr-un minut. Senzational!

Acum ma bucur de unghii frumoase si ingrijite datorita produselor faine de la Cupio.

 

Voi ce favorite ati avut luna aceasta?

Va pup, cu drag, sunshine!

 

2 Comments

Translate »