Beauty,  Beauty News

Relaxare, Energie & Senzualitate de la Yves Rocher

Cum ar fi sa aveti aromele de gel de dus  preferate oriunde v-ati afla intr-o sticluta micuta, dar sa va bucurati la fel de mult ca de o sticla de 400 ml de gel de dus?

Yves Rocher s-a gandit la formula concentrata Brevetata in Franta cu care se poate folosi doar o picatura de gel de dus preferat pentru un dus complet. Super, nu-i asa?

“Datorita acestei formuli de gel de dus inovam impreuna pentru o planeta mai verde, folosim de 2x mai putin plastic, vor fi de 5x mai putine camioane pe drumuri si -50 % vor fi plastic si gaze cu efect de sera”.  Yves Rocher

 Ambalaj inovator

O noua capsula de tip valva, ce permite printr-o singură apasare eliberarea unei picaturi de formula necesara pentru un dus complet.

1 Apasare = 1 Picatura = 1 Dus

Mango & Coriandru

ENERGIE

Energie vitala pentru dimineti tonice si zile pline de optimism

Masline & Petit – Grain

RELAXARE

Echilibrul esential pentru dimineti linistite si zile de relaxare

Vanilie Bourbon

SENZUALITATE

Senzualitate invaluitoare pentru dimineti mangaietoare si zile senine

Fara conservanti, fara parabeni

• Contine 97% ingrediente de origine naturala

• Formula usor biodegradabila
• Flacon reciclabil ce contine 25% plastic reciclat cu 50% mai putin plastic si emisii de gaze cu efect de sera in comparatie cu un flacon de 400 ml
• Flacon 100 ml – 17,90 Lei
= 40DE DUŞURI 400ml =100ml
*Studiu «Analiza comparativa a ciclului de viata a doua sisteme diferite de ambalare a gelurilor de dus» inclusiv o recenzie critica din partea Bio-Intelligence Service.

Flacon 100 ml – 17,90 Lei

Gelurile acestea deja se gasesc in magazine, iar aroma mea preferata este cea cu coriandru si mango, dar si celelalte arome nu sunt de neglijat.

Le-ati incercat?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Translate »