Beauty,  Makeup

Favoritele Lunii Iunie 2017

Salutare,

De data aceasta clipul cu favoritele lunii iunie 2017 este publicat inainte de a scrie acest articol, ceea ce ma bucura enorm.

Am in favorite cateva produse de machiaj, de ingrijirea a tenului, a corpului si a parului.

Initial v-am atasat clipul in cazul in care doriti sa-l vizionati, iar mai jos voi adauga produsele si link-urile la produsele mentionate.

Tot mentionez in ultima perioada Brandul Romanesc de Cosmetice Qi Cosmetics, fiindca sunt fana acestui Brand.

Pe langa faptul ca are ingrediente foarte bune toate produsele pe care le-am incercat, mai sunt si eficiente. Cel mai tare ador produsele de Skin Care.

O sa incep cu masca purificatoare ce contine argila verde, marina, argila albastra, spirulina, ceai verde si bicarbonat. Este o masca ce-mi curata in profunzime porii si nu-mi usuca tenul. o ador!

 

Serul hranitor antioxidant cu vitamina C, E si Ferulic nu este nici el de neglijat. O consistenta mai lichida de culoare galbuie si cu un miros usor intepator, dar placut, lasa tenul foarte hidratat, luminos, dar nu uleios. Serul este perfect pentru aplicare pe timp de noapte. Imi place si sistemul de dozaj cu pompita si recipientul este din plastic alb mat, ceea ce este protejat de lumina soarelui. Are 40 ml si se gaseste aici.

 

Laptele demachiant purifiant cu lemongrass si mandarine tot de la Qi Cosmetics il folosesc doar seara cand aplic pe fata cu o discheta demachianta si apoi imi spal tenul cu gelul de curatare Balea Med Ultra Sensitive.

 

Deo Stick Asia Flower tot de la Qi Cosmetics ce nu contine conservanti il ador. Miroase foarte bine, un mix de Ylang Ylang, lavanda, portocale si Cacao. Ma protejeaza de miros de transpiratie si sunt protejata toata ziua, iar acum pe canicula nici nu-mi fac probleme. Produsul il gasiti aici.

Imi place sa mai folosesc masca Pure Clay de la L`oreal Paris, iar cea mai iubita este Purify Mask, cea verde care purifica si matifiaza tenul. Mirosul acestei masti ma duce instant cu gandul la meleagurile Turciei.

 

Ador samponul cu Argila Extraordinara de la Elseve. Curata perfect scalpul de impuritati si nu mi-l usuca si nu-l ingrasa.

 

Gelurile de dus de 100 ml in concentratie mare sunt super misto, iar preferatul meu este cel cu mango si coriandru de la Yves Rocher.

 

Acum trec ma produsele de machiaj si rujul hidratant natural in nuanta corai de la Qi Cosmetics il ador. Swatch in poza de pe instagram.

 

Pentru vara cea mai faina textura de fond de ten este cea de la Maybelline New York, Fit Me Matte Poreless pentru tenul normal sau gras. Porii mei nu mai sunt atat de vizibili si arata foarte natural pe ten. Are acoperire mica spre medie si ies foarte bine in poze dupa cel folosesc.

 

Pentru acoperirea rosetii de pe ten, folosesc paleta MasterCamo de la Maybelline New York. O paleta foarte misto.

Are 2 nuante de corector cremos, 2 nuante de anticearcan cremos si 2 iluminatoare tot cremoase. Ador aceasta paleta.

 

In zilele in care nu foloseam paleta MasterCamo am folosit Nyx Studio HD Concealer in nuanta de Beige. O recomand sa o incercati.

Blush-ul care l-am folosit cel mai mult in iunie, dar nu numai si mi se potriveste este Ombre Blush de la Nyx in nuanta Mauve Me.

Ador pudra bronzanta New York cu SPF30 de la Physician`s Formula.

 

 

Mascara preferata din luna iunie este The Colossal Big Shot Volum Express, review aici.

 

Si ultimul produs favorit este tot de la Maybelline New York, Vivid Hot Lacquer in nuanta de 72 Classic.

Este opac si intens.

 

Voi ce produse favorite ati avut in luna iunie?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Translate »