Beauty News

Beauty News Melkior: Palete potrivite nuantei ochilor

Palete potrivite nuantei ochilor!

Ai ochii verzi, albastri sau caprui?

Iata ce am creat special pentru tine!

 

Tu stii cum sa combini culorile pentru machiajul ochilor tai? Ce faci cand vrei sa creezi efecte deosebite pe pleoape sau sa dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet si reusit, cel mai bun sfat este sa nu te limitezi la un singur fard, ci alege o paleta bogata in tonuri potrivite culorii ochilor tai.

De cand am descoperit Brandul Melkior am cumparat si am primit multe produse de la ei si pot sa va zic ca au o calitate buna, dar in special imi plac foarte mult fardurile de pleoape.

Fardurile de ochi sunt accesibile la pret, au o cantitate destul de mare si sunt extrem de pigmentate, deci usor de lucrat cu ele.

 

Am foarte multe farduri de la Melkior, asa cum am zis mai sus iar in acest articol o sa va las poze cu cateva swatch-uri la unele farduri pe care le detin si care sunt in aceste palete.

 

 

*Ai ochii verzi?

Asta e cutia pentru tine! Creata special de make-up artistii Melkior, ea contine fardurile de pleoape: Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane, Unique Touch. Am ales aceste culori special pentru machiajul ochilor tai!

 

Ce ti se potriveste? Toate nuantele care se bazeaza pe pigment rosu, adica nuante de violet, mov si maro roscat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seara poti folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul rosu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi fiindca el creaza un contrast foarte frumos.

Swatch

Beige Cooper & Maroon


 

*Care e culoarea ochilor tai? Cumva caprui?

Impreuna cu specialistii Melkior, am ales aceste culori exact pentru tine: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. Combina-le si poarta-le pentru a sublinia frumusetea ochilor tai!

In cazul ochilor caprui, pentru ca ne aflam in mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Desert Sand.

In cazul machiajului de seara, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o aparitie de neuitat, contureaza-ti ochii cu un Eyeliner sau un Cake Eyeliner. Look-ul tau poate fi intregit cu un Ruj rosu sau violet sau in tonuri intermediare acestei cromatici.

Swatch

Tropical Garden & Camee Rose 

 

 

*Ochii tai sunt albastrii?

Iata ce farduri de pleoape ti se potrivesc: Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar, Gold Metal. Sunt culori care te ajuta sa-ti pui in evidenta machiajul ochilor. Regula spune ca se folosesc nuante complementare albastrului, adica cele care au la baza oranj.

Daca ai ochii albastrii, cea mai buna alegere pentru machiajul de zi sunt nuante neutre de maro si auriu. Pentru un machiaj de seara poti combina si contura cu mai mult negru. Rujul asortat? In functie de ten si culoarea parului, mizeaza pe ruj corai sau oranj.

 

Swatch

Olimpian Blue, Gold Metal & Coral 


TRUC! Foloseste iluminatorul in coltul intern al ochiului si pe arcada, pentru a da prospetime si a ilumina privirea ta.

 

Alege PALETA cu nuantele care dau farmec pleoapelor si cu care poti realiza un machiaj deosebit atat pentru zi, cat si pentru seara. Fardurile Melkior sunt foarte pigmentate si asigura o acoperire foarte mare. Ele adera foarte bine la piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Noile Palete create de Melkior (aici) sunt o solutie practica pentru toate persoanele care doresc sa aiba o trusa de machiaj ordonata si bine pusa la punct, utila si practica.

Exprima-ti personalitatea! Alege paleta potrivita ochilor tai!

 

Translate »