Beauty,  Makeup

Preferatele Cosmetice ale lunii August 2017

Preferatele Cosmetice ale lunii August 2017

Iata ca a venit si toamna, insa eu nu v-am arat produsele mele preferate din luna august 2017. Unele din ele le-am aratat si in alte favorite, stiu ma repet, dar ce sa fac daca-mi plac mult?

CARBON COCO TEETH WHITENING

Fix o luna in urma am primit foarte repede un colet tocmai din Australia la posta de cartier, fara sa platesc vreo taxa.

In colet se afla o cutie cu pudra din carbune activ cu ulei de cocos pentru albirea dentara, o pasta de dinti cu aceleasi ingrediente, doar ca are aroma de menta, o periuta mega soft, o ustensila pentru curatarea limbii si un pouch.

 

Am sa scriu separat un review complet despre aceasta metoda de albire a dintilor in mod natural. Pot sa va zic ca, da dintii mei sunt mai albi, nu mi-a distrus smaltul dintilor, ba mai mult, a disparut in proportie de 90 % abcesul cu care m-am luptat ani de zile si mi-a fost indepartat de medicul chirurg stomatolog de cateva ori, insa reaparea dupa ceva vreme. Sunt foarte multumita de rezultat. Poze cu tot tacamul, va urma.

Apa de Parfum So Elixir Yves Rocher

Aroma acestui parfum so Elixir m-a bucurat toata luna august. Are baza lemnoasa si note de flori albe.

 

Matte Liquid Lipstick Melkior

 

Melkior a lansat in luna iulie Matte Liquid Lipstick, iar eu am nuanta Faithfully. Este un Ruj lichid cu textura mata care confera rezistenta de lunga durata. Se aplica foarte usor datorita aplicatorului cu care este prevazut.  Are in compozitie ingrediente hidratante care nu usuca buzele si le mentin catifelate.

 

Masca purificatoare cu trei tipuri de argila

si spirulina, Qi Cosmetics

Ador masca homemade de la Qi Cosmetics. O folosesc o data pe saptamana pentru o curatare profunda a tenului.

O sa revin cu un review pe blog dar si pe youtube cu aceste cosmetice Bio si naturale Romanesti.

 

Sa va zic si cateva cuvinte despre Purifying Cleansing Milk, Fine Loose Mineral Powder, Multi-use natural Blush, Nourishing Antioxidant Serum C+E+Ferulic si Concealer.

Purifying Cleansing Milk-curata bine tenul iar de cand il folosesc am observat ca nu-mi apar aproape deloc cosuri pe ten. Il ador si are o aroma placuta de Lemongrass.

Fine Loose Mineral Powder-Review aici.

Multi-use natural Blush-Este un blush crema, de care ma feream de la inceput sa-l folosesc din cauza ca nu stiu cum sa-l aplic corect, asta pana mi-am facut curaj si l-am aplicat cate putin pe obraji cu degetele si apoi l-am difuzat cu pensula de la bdellium tools si am avut un rezultat foarte bun. Blush-ul arata foarte natural pe obrajii mei. Fiind multi purpose Blush il folosesc ca si balsam de buze si arata super. Nuanta mea este Roz Magic.

Nourishing Antioxidant Serum C+E+Ferulic– Este serum foarte bun cu ingrediente benefice si vad diferente ale tenului meu. Tenului meu arata foarte bine si tind sa cred ca se datoreaza acestui ser de la Qi Cosmetics, dar si de la alte seruri tot de la acest brand.

Concealer-ul meu e light ca nuanta, dar ca si textura. Nu se aduna in liniile fine de sub ochi si are acoperire medie.

 

 

The Colossal BIG SHOT Volum Express Mascara by

Maybelline New York

 

O mascara pe care o ador. Swatch aici.

 

Color Sensational Shaping Lip Liner & Color

Sensational Creamy Mattes

Ador creionul care este rezistent iar nuanta mea este 10 Nude Whisper perfecta pentru rujul tot de la Maybelline in nuanta Clay Crush, un ruj cremos si mat. Ador combinatia.

 

Fit Me Matte Poreless Maybelline New York

 

Fiind august luna cea mai calda din an, am preferat sa folosesc pentru ten ceva light, iar fondul de ten Fit Me Matte Poreless  Maybelline New York mi s-a parut perfect. Are textura usoara si lichida cu o acoperire medie. Tenul arata fresh si natural, nu ca o masca. Va datorez un review pe blog, dar si pe youtube.

L`Oreal Paris La Palette Nude Rose

L`Oreal Paris La Palette Nude Rose este o paleta cu nuante foarte reusite. Mi se potrivesc absolut toate nuantele din paleta si le ador.

 

Pure Clay Glow Mask by L`Oreal Paris

Pur si simplu ador mastile Pure Clay de la L`Oreal Paris. Pe langa mirosul lor extrem de placut, luxurios chiar, e usor de folosit iar tenul meu le adora. In august am folosit mai des Glow Mask cu carbune. Mai multe informatii aici.

 

Make-Up Setting Mist by Melkior

Cand am cumparat spray-ul de fixare a machiajului de la Melkior de aici, nu mi-a placut absolut deloc de el, insa in luna august mi-am zis sa-i mai dau o sansa si bine am facut. Acum il ador!

Fixeaza bine machiajul dar il mai folosesc in felul urmator. Stropesc peste fardurile prafoase si se aplica perfect, sau pur si simplu peste un fard care-l folosesc ca si iluminator si se fixeaza perfect pe ten.

 

Cuticle Remover & Cuticle Oil by Cupio

Cuticle Remover de la Cupio aici este absolut minunat. Imi indeparteaza cuticula rapid, asa ca este un produs foarte bun, ba chiar cel mai bun de pana acum. Pentru hidratarea cuticulei eu folosesc ulei de cuticule cu aroma de iasomie. Au ingrediente bune si merita incercate.

In materie de Fashion ador ceasul meu Rose Gold de la Parfois si geanta mea DiAmanti.

Cam acestea sunt produsele mele preferate din luna august 2017. Ale voastre care au fost?

Nu uitati sa lasati un comentariu la plecare, va pup, cu drag, Sunshine!

 

Translate »