Beauty,  Skin Care

Hyaluronic Acid Serum by Qi Cosmetics-Review

Hyaluronic Acid Serum by Qi Cosmetics

Review

Probabil ca stiti deja ca sunt fana Brandului Romanesc Qi Cosmetics, iar serul cu Acid Hialuronic, Vitamina C, Vitamina B3 si Proteine de Matase se afla printre preferatele mele cand vine vorba de Skin Care.

Qi Cosmetics are in portofoliul sau doar dermato-cosmetice naturale Bio, produse in laboratorul din Romania cu ingredientele ce sunt acreditate Bio, uleiuri esentiale naturale, organice, extracte active naturale din plante, Active botanice puternice, iar ambalajele sunt reciclabile.

 

 

Ser Facial cu Acid Hialuronic, Vit.C, B3 si Proteine de

Matase

Hidratare, Hranire, Iluminare si Anti-Oxidant

 

Beneficiile produsului:

  • Intinde si hidrateaza tenul, echilibrand nivelul de umiditate din piele.
  • Ajuta la diminuarea aspectului ridurilor fine, conferind pielii un aspect neted.
  • Textura de gel fluid, ce ofera beneficii concentrate de refacere a hidratarii.
  • Potrivit pentru orice tip de ten.

Ingrediente Cheie:

  • Hidrolat organic de trandafiri – tonifiant, revigorant, astringent si antirid. Atenuează roseata si catifeleaza pielea.
  • Acid hialuronic – un activ puternic hidratant, moleculele sale atragand si retinand apa; diminueaza aspectul ridurilor, confera finete si intareste bariera pielii.
  • Magnesium ascorbyl phosphate – forma de vitamina C care este considerata stabila si este un antioxidant eficient pentru piele. Este cunoscut pentru cresterea nivelului de hidratare a pielii, indicat chiar si pentru tenurile sensibile. Stimuleaza sinteza colagenului, imbunatatind textura si elasticitatea pielii.
  • Gel organic de Aloe Vera – puternic efect hidratant, este astringent şi antiinflamator, nutritiv, cicatrizant cutanat, regenerator, stimuleaza vindecarea pielii si imbunatateste microcirculatia. Calmant, amelioreaza iritatiile pielii si stimuleaza sinteza colagenului. Aloe Vera  contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum și o mare cantitate de aminoacizi și enzime.
  • Proteine din matase – bogate in amino-acizi, sunt usor absorbite de piele si au proprietati de hidratare perfecte. Ajuta la regenerarea pielii si promoveaza vindecarea ranilor si a cicatricilor. Au efect de netezire a ridurilor si anti-oxidant.
  • Niacinamida (vitamina B3) – benefica pentru tenurile acneice, cu exces de sebum, roseata, hiperpigmentare, inflamatii. Imbunatateste aspectul, hidratarea şi tonusul pielii.

 

Parerea mea:

Flaconul este din sticla maronie si prevazut cu un capac de tip pompita pentru dozarea precisa a serului.

Consistenta este de gel, dar un pic mai apos. Are un miros placut de trandafiri dar nu este foarte puternic si se datoreaza aroma superba, desigur hidrolatului de trandafir.

Intra extrem de repede in piele si ramane tenul extrem de hidratat si luminos. In cazul in care va confruntati cu roseata, serul acesta ajuta la calmarea rosetei si previne deshidratarea tenului.

Un ser perfect pentru a-l folosi dimineata sub machiaj, cat si seara inainte de culcare. Fondul de ten se aseaza perfect pe ten dupa ce-l folosesc, iar eu il ador.

Dupa ce l-am folosit aproape zi de zi, am observat imbunatatiri ale tenului meu. Tenul arata mai sanatos, luminos cu mai putina roseata ce o aveam pe barbie si pielea mea este supla si ferma. Am primit si complimente ca arata tenul meu foarte bine si nu-mi arat cei 34 de ani, ceea ce ma bucura enorm.

Cam 3 luni mi-au ajuns cei 30 ml de produs, cat are si valabilitate produsul, fiind un produs natural si nu contine ingrediente nocive.

Se gaseste aici sau aici la pretul de 150 lei.

Pe mine m-a convins complet de eficienta si ca-si merita banutii, de aceea am sa-i raman fidela produsului, cat si Brandului Romanesc ce sunt foarte mandra!

 

Voi ati incercat acest serum? Va tenteaza? Ce produse de la Qi Cosmetics imi recomandati?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

17 Comments

Translate »