Beauty,  Nails

Universul frumos Cupio la mine acasa!

Produse de unghii faine de la Cupio

Review

 

 

Vineri 22 septembrie 2017 eram in Baneasa Shopping City si am descoperit standul Cupio, ceea ce m-a bucurat enorm, fiindca am deja 8 produse de la ei pentru unghii si sunt extrem de incantata.

Cu aceasta ocazie le doresc Succes celor de la #Cupio!

 

Asa, dupa ce am folosit produsele pentru unghii o perioada de 3 luni si am tot mentionat in favorite, azi m-am gandit totusi sa detaliez review-ul la toate produsele Cupio ce le detin.

 

Cuticle Remover Cupio

Cuticle Remover este sigur un produs Bestseller, fiindca  era zero stoc pe site, cand mi-am dorit sa-l recumpar.

Acest produs inmoaie cuticula si o indeparteaza usor, iar tot procedeul nu dureaza mai mult de 5 minute de curatare al ambelor maini. Prin aceasta metoda simpla si eficienta nu mai am nevoie de o foarfecuta si nici de clestisor pentru indepartarea cuticulei, ceea ce traumatiza in trecut cuticula.

Ingredientele sunt destul de bunicele ceea cel face si mai bun de a-l utiliza.

Ingrediente:

Ulei de Seminte de Struguri, Amino Acizi, BHA (Beta Hydroxyl Acid), Keratina naturala, Calciu Organic, Ulei de Floarea Soarelui, Vitamina A, Vitamina J, Ulei de Susan, Vitamina B5, Vitamina E, Proteine de Matase, Provitamina B5, Thymol (antiseptic) si  Methylglucose (Emolient).

Imi place foarte mult si-l recomand. Pret 12 lei – Flacon de  15 ml dotat cu pipeta.

 

Ulei de Cuticule Iasomie-Cupio

Sticluta are 15 ml dotata cu pipeta si aroma fantastica de iasomie care-mi place enorm. Culoarea uleiului este mov si hidrateaza foarte bine cuticulele si unghiile si le lasa frumoase timp indelungat.

Ingredientele sunt aproape identice cu cele de la Cuticle Remover, doar ca nu contine BHA (Beta Hydroxyl Acid- acid solubil in lipide care exfoliaza celulele moarte acumulate in exces).

Costa doar 8,90lei pentru 15 ml de produs.

 

Nail Growth Cupio in the City 15 ml

Sincera sa fiu acest produs nu l-am folosit suficient de des ca sa pot sa va zic ceva despre el, insa am observat ca se aseaza mai uniform si mai frumos orice oja si nu se crapa. O sa revin cu mai multe detalii mai tarziu dupa ce am sa-l folosesc zi de zi minim 30 de zile.

 

Quick Drop Cupio 

Un produs de mare folos. Are pipeta si 11 ml de produs, ce e  un pic uleios care se picura peste unghii cu oja proaspat data si se usuca oja intr-un  minut. Un produs must have daca nu aveti rabdare sa asteptati pana se usuca oja. Eu nu am rabdare si nici timp sa astept sa mi se usuce oja, asa ca, recomand din suflet acest produs de aici la pretul de  29, 90 lei.

 

Nail Polish Latex Cupio 

Marea mea uimire  afost cand am vazut ca sora mea a confundat latex-ul pentru unghii cu o oja normala. Avea unghiile cu latex.  :))))

Eu sunt foarte nedemanatica si cand imi dau unghiile cu oja ma dau cam peste tot si apoi trebuie sa mi le corectez cu acetona, insa de cand am descoperit latexul de la Cupio nu-mi mai fac probleme. Ma dau cu oja aproape perfect.

Latexul este intr-o sticluta cu pensula ca si o oja normala cu 15 ml de produs si costa 23, 90 lei. Isi merita investitia.

 

Nail Lacquer Santorini, Dubai & Istanbul Cupio

 

Ojele de la Cupio sunt opace si am nevoie doar de un strat pentru o acoperire perfecta, insa se poate aplica si doua straturi fara probleme. Are consistenta perfecta nici prea lichida, dar nici prea groasa. Imi place enorm ca se usuca foarte repede comparativ cu alte oje de la alte branduri si-mi place enorm. Unica mea mica problema o are oja Dubai ca are o pensula un pic mai aspra fata de celelalte, dar eu cred ca e vina producatorului de pensule.

Oja lor imi rezista pe unghii chiar si 5 zile si sunt foarte incantata. Le recomand!

 

In perioada  28 septembrie 1 octombrie voi fi la Cosmetics Beauty & Hair la Romexpo si vreau sa-mi cumpar mai multe produse de la Cupio. Va astept si pe voi la expo.

Va plac produsele de la Cupio? Ce-mi recomandati sa incerc de la ei?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

Translate »