Beauty,  Makeup

Favoritele Lunii Septembrie 2017

Favoritele Lunii Septembrie 2017

Hair Care, Skin Care, Nail Care & Make UP

Doamne, cat de repede trece timpul, iar eu simt ca din cauza frigului brusc, deja ma simt ca a venit perioada Craciunului. :)))

Azi am venit cu favoritele lunii Septembrie si am mai putine produse decat de obicei.

 ELSEVE ARGININE RESIST X3 aici

Ador acest trio pentru par. Samponul imi curata foarte bine scalpul si parul de impuritati dupa prima samponare, iar la a doua imi las samponul sa stea 3 minute dupa care il clatesc foarte, foarte bine iar parul arata minunat dupa aceasta metoda relativ noua pentru mine.

Parul ramane catifelat, curat, stralucitor si cel mai important, mai puternic.

Masca fortifianta Arginine Resist X3

Masca fortifianta Arginine Resist X3 formula fondanta, imbogatita cu Biotina, Arginina si Proteine fortifiaza parul, iar  aroma floralo-fructata  pe care o ador imi lasa parul moale si usor de aranjat, dar si coafat.

 

Balsamul Expres Arginine X3

Masca fortifianta Arginine Resist X3 restructureaza fibra capilara instantaneu, fara a incarca. Eu il agit foarte bine si-l utilizez pe parul umed cand am nevoie la descurcarea parului, cat si dupa uscarea lui pentru stralucire.

 

 

 

Pure Clay Glow Mask aici

Tare-mi plac mastile pentru ten Pure Clay de la L`Oreal Skin, iar eu in septembrie am folosit mai des Glow Mask cu Carbune.

O masca cu o aroma faina, luxurianta chiar si textura foarte faina ce se intinde foarte usor pe ten. Nu ma strange si nu-mi usuca tenul, iar dupa 5-10 minute imi elimina impuritatile ca un magnet de pe fata. Chiar trebuie sa le incercati.

 

Elixir Jeunesse

Double Action Essence Reparation +

Anti-Pollution by Yves Rocher

 

Extractul concentrat de Aphloïa, asimilat in mod natural de catre piele, lupta impotriva acceleratorilor de imbatranire datorita dublei sale actiuni: stimuleaza sistemele de reparare si anti-poluare ale pielii.

Serul l-am primit in noiembrie 2016 insa pe atunci si pana in luna august am avut o groaza de seruri deschise iar pe acesta de la Yves Rocher l-am deschis in luna aprilie. Ador acest ser iar in luna aceasta am si toata gama aceasta, asa ca voi reveni cu un review mai detaliat.

 

 

Nivea Double Effect

Nu credeam ca voi scrie despre acest produs atat de fain, insa dupa ce am intrebat mai multe doamne si domnisoare cu ce se demachiaza dimineata si seara, iar raspunsul lor a fost  socant. Majoritatea au raspuns ca demachierea consta din 2 produse si anume servetele demachiante si/sau sapun.

Servetelele demachiante le recomand doar in cazuri extreme cand suntem in vacanta si  nu avem la indemana o apa micelara sau un demachiant bifazic pentru ochi si un gel de curatare potrivit tenului, iar sapunul nu pot sa-l recomand pentru ten, fiindca usuca tenul si nu numai.

Despre Double Effect de la Nivea pot sa vin doar cu laude. Imi demachiaza perfect zona ochilor, foarte repede, nu-mi usuca sau nu-mi jeneaza de niciun fel ochii si nu-mi cad genele dupa folosirea indelungata a produsului. Fiind bifazic se agita foarte bine in sticluta si se aplica pe discheta de bumbac, ca mai apoi se aplica pe zona ochilor si se lasa cateva secunde. Tot machiajul ramane pe discheta.

Bifazicul imi lasa foarte putin zona uleioasa, dar nimic ce sa ma jeneze, insa mai folosesc si gel de curatare cu multa apa cand imi spal tenul.

Il recomand sa-l incercati si va promit ca o sa-l indragiti de la prima utilizare.

 

Melkior Base Coat 9in1 & 

Golden Rose Lac de Unghii Holographic

 

 

Base Coat 9in1 de de la Melkior de aici s-a lansat in data de 11 septembrie iar eu l-am primit fix dupa lansare, ca deh, curierul de la Cargus cu minciunile lui. In fine, acest Base Coat promite:

  1. Este baza protectoare pentru unghii.
  2. Albeste si ilumineaza unghiile.
  3. Este o baza nivelanta pentru unghii.
  4. Are rolul de a intari unghiile.
  5. Accelereaza cresterea unghiilor.
  6. Se absoarbe foarte repede in unghie.
  7. Asigura cresterea aderentei lacului de unghii.
  8. Prelungeste rezistenta lacului de unghii.
  9. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Eu am unghiile foarte fragile si am incercat multe tratamente pentru unghii, insa eu rezultate nu am vazut, de aceea nu-i dadeam nicio sansa acestuia de la Melkior.

Insa a ajuns acest tratament in favorite, desi nu l-am folosit o luna, ci mai putin.

Sunt uimita ca aproximativ in proportie de 70 %  ca nu se mai exfoliaza unghiile mele, ceea ce m-a socat iar orice oja care as folosi se usuca mai repede, adera pe unghie mai bine si-i prelungeste rezistenta. Un produs uluitor din punctul meu de vedere, iar eu am doar 4,5 ml de produs.

Chiar trebuie sa-l incercati.

Golden Rose Lac de Unghii Holographic

Oja Holografica de la Golden Rose este dragoste de la prima privire, iar nuanta mea este 05 din 7 existente.

Pur si simplu o ador iar mie imi incanta privirea cand aplic abia al doilea strat. Consistenta este faina si se usuca foarte repede. Costa 35 lei si isi merita banutii.

 

 

 

 

Make Up 

 

Deci, am atasat pozele de pe Instagram cu produsele de make up, favoritele lunii septembrie 2017, desi am avut in favorite si-n alte luni, asta da dovada ca intr-adevar le ador.

 

 

Nyx HD Finishing Powder 

Nyx HD Finishing Powder  o ador. Este foarte fina, nu se vede pe ten, imi matifiaza, in plus arata tenul perfect in poze.

Wanderlust Advent Calendar Nyx Cosmetics

In decembrie 2016 am descoperit Wanderlust Advent Calendar de la Nyx Cosmetics, iar cele mai iubite mono-uri de  farduri si cele mai multe complimente ale machiajelor mele au fost datorita fardului Rome cel caramiziu si Copenhagen un auriu superb.

Fardurile sunt foarte pigmentate si chiar am fost intrebata  de un make up artist ce fel de pigment folosesc ca este frumos.

Goddess of Love Make Up Revolution

In septembrie mi-am reamintit de iluminatorul  Goddess of Love de la Make Up Revolution si iar sunt obsedata de el.

 

Instant Anti-Age the Eraser Eye by Maybelline

Nu credeam inainte ca pot sa fiu obsedata de un  corector de ochi cu efect anti-imbatranire ce acopera cearcanele, ilumineaza zona ochilor, nu se strange in liniile fine de sub ochi si nu usuca pielea de sub ochi. Formula este cu infuzie de fructe de Goji si Haloxyl. Ador produsul!

 

Vivid Hot Lacquer de la Maybelline 

Color Sensational Vivid Hot Lacquer de la Maybelline este foarte pigmentat, opac  iar nuanta mea de rosu, 72 Classic a fost obsesia mea din septembrie. Culoare vibranta intensa de lac. Sunt 7 nuante disponibile.

 

Mascara Volume Effet Faux Cils de la

Yves Saint Laurent

De la inceput nu mi-a placut aceasta mascara, insa am inceput sa o folosesc in septembrie si m-am indragostit de formula sa. Periuta este cea clasica si-mi alungeste genele, insa, sa fiu sincera nu as da banii pe full size-ul lui. Mi se pare scumpa si sunt mascara mult mai ieftine si mai bune decat aceasta. Noroc ca era in Kit-ul Marie Claire din februarie.

 

Stiu ca m-am lungit insa aceste produse sunt in favoritele lunii septembrie 2017.

Voi ce favorite aveti din luna precedenta?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

 

Translate »