Beauty,  Skin Care

Vichy Aqualia Thermal Légere Review

Ingrijirea Ideala de la Vichy

In februarie 2015 am incercat pentru prima data mini crema de 15 ml de la Vichy, Aqualia Thermal Légere si apa Termala tot de la acelasi brand.

View this post on Instagram

Am nevoie urgent de un dulap pentru cosmetice.

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

Am tot avut aceasta crema in varianta mini, iar in mai 2016 am comandat Beauty Kit-ul Marie Claire de unde avea inca o mini crema Vichy Aqualia Thermal ce m-a bucurat enorm.

Anul acesta Vichy a avut un program si m-am inscris pe site-ul Vichy si mi-am ales gama Aqualia Thermal din 4 game oferite.

De ce mi-am ales aceasta gama? Deoarece am mai avut-o, mi-a placut enorm si mai ales ca in aceasta perioada am nevoie de o hidratare suplimentara a tenului si este o crema perfecta inaintea machiajului.

Are o textura extrem de lejera care intra rapid in piele si o hidrateaza instant, iar dupa ce o aplic fondul de ten nu se scamoseaza asa cum am patit-o cu alte creme aplicate sub machiaj.

Are un parfum foarte placut si subtil, deloc deranjat si nu ramane pe piele mult timp dupa aplicare. Tenul arata instant hidratat si luminos, perfect pentru tenul normal sau mixt.

Chiar si orice fond de ten se aseaza altfel pe ten, mai uniform si mai frumos.

Normal, sunt atenta ce pun pe ten,  iar cremele Vichy nu contin parabeni, nu sensibilizeaza tenul si a fost testata sub control Dermatologic.

Aqualia Thermal hidrateaza tenul datorita  Acidului Hialuronic si a Apei Termale Mineralizante Vichy ce este cunoscuta pentru proprietatile sale de calmare si regenerare a tenului. Acidul Hialuronic si Aquabioryl hidrateaza pielea, in timp ce λ-Carragenani mentine hidratarea pe termen lung.

Crema nu mi-a provocat sensibilitati sau vreun cos nedorit. Nu mi-a blocat porii, iar tenul il simt confortabil toata ziua.

Recomand aceasta crema, insa as recomanda-o pe timpul zilei cu o crema ce contine  SPF minim 30 pe care sa o aplicati inaintea machiajului.

Fiindca am testat crema Aqualia Thermal Légere, parca as testa si cealalta varianta- Aqualia Thermal Riche.

 

Din aceasta gama exista crema Aqualia Thermal Légere de zi, crema Aqualia Thermal Riche de zi, Gel-Crema Spa de noapte, Gel-Apos revigorant de zi, Serum, balsam de buze si balsam hidratant pentru zona ochilor.

 

Voi ce creme de la Vichy folositi?

Ce mi-ati recomanda sa incerc de la acest brand?

Astept raspunsurile voastre in casuta cu comentarii.

Va pup, cu drag, Sunshine.

2 Comments

  • Popa Oana-Gabriela

    Și mie îmi plac foarte mult produsele Vichy. Am comandat și eu kitul online gratuit de la Vichy, mie se potrivește Idealia. Acum, aștept sa vad cum își face treaba

Translate »