Site icon

Targ de Cadouri de Designer

Targ de Cadouri de Designer

NOËL NOU intra in scena!

He’s a superhero, he’s cool

and he is très chic!

Bucuresti, 23 noiembrie 2017: Peste 80 de designeri atent selectati din Romania, Turcia, Bulgaria si Italia, va dau intalnire la cea de-a noua editie a targului cadourilor de designer, NOËL, pe 9 si 10 decembrie, la Casa Universitarilor, in Bucuresti.

 

Meet the hottest guy in town, SUPER-NOËL

 

Cel mai longeviv si selectiv targ de cadouri de designer va invita pe 9 si 10 decembrie la Casa Universitarilor sa va seduca si sa va poarte intr-o super-calatorie in jurul lumii creatiilor de super-designeri.

 

“Cu ocazia celei de-a noua editie a targului de cadouri de designer, imaginea NOËL se completeaza cu aparitia super-eroului NOËL. Un personaj ghidus si bonom ce ne va sustine in explorarea universului cadourilor creative de designer si ne va inspira sa fim curajosi in alegeri. SUPER-NOËL isi doreste sa fie mereu: Nou, Original, Entuziast, Liber, iar prin puterile lui sa adune tot ce e inedit, autentic, unic si altfel pentru o luna a cadourilor surprinzatoare, intr-o locatie de poveste din centrul capitalei.”, spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului NOËL.

 

Incepand cu anul acesta, NOËL se extinde la nivel international si veti avea sansa sa va intalniti in premiera cu designeri din Istanbul, Sofia si Merano, alaturi de cei din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Rosia Montana, Iasi, Suceava, Braila, Constanta si Techirghiol.

 

In cele doua zile de targ, puteti gasi cele mai autentice si creative cadouri de Craciun pentru cei speciali din viata voastra si puteti alege dintr-o varietate de categorii: creatie vestimentara, bijuterie, design de obiect, accesorii, decoratiuni si produse cosmetice naturale.

 

Ca in fiecare an, NOËL pastreaza amprenta sociala a evenimentului si sustine proiecte care isi doresc sa reinvie locuri si mestesuguri aproape uitate:  Made in Rosia Montana – brand de accesorii tricotate de aproximativ 50 de doamne din comuna Rosia Montana si atelierul social Cosanzeana a caror produse sunt realizate in Aninoasa (Dambovita), ajutand la crearea de locuri de munca in aceasta zona.

 

 

SUPER-NOËL e pregatit de actiune si va asteapta sa va puneti la incercare super-puterile si sa porniti in aventura gasirii cadourilor de Craciun, printre cele mai fresh creatii ale designerilor romani si internationali, si promite reteta perfecta pentru un weekend de poveste si o iarna sclipitoare!

 

NOËL

Nou. Original. Entuziast. Liber.
Ia-o usurel. Relaxeaza-te. Mananca. Hidrateaza-te. Fii ghidus. Fara diete. Ramai generos. Zambeste.
Fii 100% NOËL 

Program:
Sambata 9 decembrie: 11.00 – 20.00

Duminica 10 decembrie: 11.00 – 20.00
Locatie: Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, Bucuresti

*Pretul unui bilet de intrare: 10 Lei

 

Exit mobile version