Site icon

Qi Cosmetics pentru Ten Perfect!

Cosmetice Bio-Naturale

Qi Cosmetics

Brand Romanesc pentru un Ten Tanar 

Daca ma cititi de ceva vreme stiti ca sunt fana Brandului Romanesc Qi Cosmetics, iar azi vreau sa va vorbesc de masca purificatoare si laptele purifiant.

Am tenul mixt vara si normal iarna, insa am nevoie de curatarea profunda a tenului cel putin o data pe saptamana.

Pana acum am incercat multe masti purificatoare, insa azi, va vorbesc de cea de la Qi Cosmetics, pe care o ador.

Ingredientele mastii si ce promite:

Aceasta masca naturala iti curata pielea in profunzime, eliminand impuritatile si celulele moarte din pori si lasa tenul revitalizat, hranit, tonifiat si ferm.

Beneficiile produsului:

Ingrediente Cheie:

Utilizare: 

Amestecati doua lingurite de masca purificatoare cu apa, lapte(ten combinat, sensibil), miere(ten matur), ulei (ten uscat) sau suc de citrice(ten gras) pentru a forma o pasta omogena. Pe tenul curatat, aplicati pasta pe fata si gat (evitati zona ochilor) si lasati sa actioneze 10-15min. Spalati cu apa calduta si la final aplicati o crema hidratanta sau un ulei facial. Utilizati de 2 ori/saptamana.

Ingrediente (RO): argila verde marina,  argila albastra, ceai verde pudra, spirulina, bicarbonat de sodiu

100% ingrediente naturale

Durata de viata: 6 luni de la achizitie. Pastrati la temperaturi sub 30 ° C, departe de lumina directa si umiditate. Evitati contactul apei cu produsul din borcan pentru a nu contamina cu bacterii/mucegaiuri.

Cantitate: 185 ml. 

NOTA: Masca purificatoare este avizata dermatologic si notificata pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize de conformitate a calitatii, acordate de Genmar Cosmetics, laborator acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

Parerea mea:

Imi place masca sa o combin cu uleiuri sau cu lapte ca sa nu-mi usuce tenul, fiindca eu nu am tenul gras.

Ce ma deranjeaza la ea este ambalajul nu foarte practic, fiind masca pudra, la deschiderea capacului se cam duce din produs, dar fiind produsul foarte bun, trec peste asta.

Aplic masca cu degetele, fiindca am incercat sa o aplic cu o pensula dedicata mastilor si nu am putut curata profund pensula si a trebuit sa o arunc.

Imi plac ingredientele acestei masti purifiante, iar de fiecare data dupa ce o folosesc tenul meu ramane extrem de curat, luminos si catifelat.

Cateva zile dupa folosire se vede diferenta la machiaj. Fondul de ten se aseaza mai bine pe ten, fiind si porii mai micsorati.

Acum cand scriu acest articol chiar stau cu masca pe ten.

Masca are o aroma de argila in combinatie cu spirulina pe care o ador, de altfel, in orice  produs cosmetic.

Imi place sa aplic ulei de maces dupa folosirea acestei masti, ce-mi imi purifica porii, iar la clatirea fetei cu apa calda, imi masez tenul, fiind un gomaj perfect pentru ten.

As mai recumpara de nenumarate ori aceasta masca, pe langa alte produse misto de Skin Care pe care le are.

 

Purifying Cleansing Milk

Despre laptele acesta de curatarea profunda al tenului v-am povestit de mai multe ori.

Un demachiant cosmetic bio pentru ten mixt/gras/acneic (cu cosuri) cu proprietati de curatare, detoxifiere si calmare. Curata impuritatile si machiajul lasand pielea delicata, fara sa o usuce. Hidrateaza si hraneste tenul, echilibreaza productia de sebum.

 

Beneficii lapte demachiant:

Ingrediente Cheie:

Utilizare: 

Aplicati una sau doua pompite de lapte demachiant purifiant pe pielea umezita. Masati cu miscari usoare, ascendente, fata si decolteul. Folositi o discheta de bumbac umezita pentru a indeparta eficient produsul, iar apoi clatiti cu apa calduta. La final, aplicati un tonic/apa florala si apoi o crema hidratanta sau un serum.

 

Parerea mea:

Nu am folosit ani de zile un lapte demachiant, fiindca aparuse pe piata diferite ape micelare si chiar eram multumita de ele, insa mi-a starnit curiozitatea acest lapte demachiant datorita compozitie sale.

Pentru mine cel mai important pas pentru ingrijirea tenului este demachierea corecta cu produse cu ingrediente bune.

Cosmeticele de la Qi Cosmetics se bazeaza pe ingrediente Bio-Naturale, iar laptele purificator are o aroma minunata datorita ingredientelor, cum ar fi uleiul esential de Lemongrass, uleiul esential de mandarine si aloe vera.

Curata tenul in profunzime de machiaj si impuritati, lasand-o curata si parfumata.

Deja am terminat flaconul de 150 ml cu pompita si mi-l doresc sa-l recumpar.

Nu am mai avut eruptii pe ten si nici cosuri, iar roseata pe care o aveam pe barbie s-a diminuat.

Ce pot sa zic este ca, Cosmeticele de la Qi Cosmetics sunt eficiente de la prima utilizare.

Aproape prin toate favoritele am mentionat macar un produs de la  acest brand.

Am scris review-uri de la acest brand la cateva produse si le puteti citi aici.

 

Daca va confruntati cu ten acneic cu probleme, pori dilatati, ten incarcat si tern, atunci aveti nevoie de aceste 2 produse de la Qi Cosmetics.

 

Le puteti gasi si pe Emag in cazul in care va tenteaza.

Ati incercat ceva de la ei?

Ce produs va tenteaza?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Exit mobile version