Beauty,  Makeup,  Skin Care

Ce am iubit eu in luna noiembrie

Preferatele lunii noiembrie

Rutina unei zile de noiembrie

Ma trezesc la ora 6:00 dimineata, ma spal pe fata cu gelul meu de curatare a fetei preferat de la Avene-Cleanance pentru a-mi elimina impuritatile de peste noapte de pe ten si-mi spal dintii cu Carbon-Coco (un praf pe baza de carbune activ si ulei de cocos pentru albirea danturii) timp de 3 minute, iar mai apoi folosesc pasta de dinti Parodontax Whitening.

Imi pregatesc cafeaua cu mult kaimak cum se prepara in Turcia, iar cat timp se raceste cafeluta, ma duc la dus.

View this post on Instagram

#coffe #coffeelover #kahve #beautybysunshine

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

In aceasta perioada rece imi plac aromele mai calde ce ma duc cu gandul la Craciun si Sarbatori, de aceea folosesc gama de Craciun de la Yves Rocher, exfoliantul pe baza de zahar cu aroma fructelor de poveste. Exfoliantul imi curata bland pielea si mi-o lasa extrem de catifelata si parfumata, iar mai apoi, folosesc si gelul de dus din aceeasi gama. Pentru un rasfat complet.

Urmatorul pas este sa-mi aplic balsamul de corp cu aroma de Vanilie alba, tot de la Yves Rocher.Are o textura mai unctoasa, insa se topeste imediat in contact cu pielea ce mi-o hidrateaza instant si o ilumineaza, iar aroma este foarte placuta ce ma duce cu gandul la Sarbatorile de iarna.

 

Pe la ora 7 imi savurez cafeaua citind mailurile si comentariile voastre, ca mai apoi sa-mi citesc horoscopul zilei.

Folosesc zilnic in ultima perioada deodorantul Mitchum Advanced Control 48HR Protection Shower Fresh. Are o aroma foarte placuta.

Pentru o dispozitie buna si zi excelenta ma parfumez cu parfumul meu preferat din ultima perioada de la Giorgio Armani-Si Intense.

Micul dejun consta in doua oua fierte moi cu un pic de pasta de ardei iute si o felie de paine. Daca inca simt foamea imi prepar o salata mica ce consta dintr-un avocado mic, o rosie, branza de oi si un morcov cu o lingurita mica de ulei de masline extravirgin.

Machiajul de dimineata este simplu. Imi hidratez tenul cu crema mea preferata de la Bioderma Cicabio SPF 50+, iar mai apoi imi aplic fondul de ten de la L`Oreal Paris Infallible Total Cover in nuanta 10 Porcelain.Β  Are o acoperire medie spre mare cu o textura ca de mousse, foarte usoara si cu finish mat, insa ca sa nu-mi evidentieze portiunile uscate ale tenului, imi place sa-mi aplic cateva picaturi de ulei de trandafir de la Alverde.

Arata mai dewy pe ten, ceea ce-mi place enorm.

 

Cearcanele (nu ca le-as avea mereu) insa am nevoie de un produs bun sa acopere, sa reziste si sa nu se stranga in ridurile fine. Asa ca, cearcanele mi le estompez cu ajutorul luiΒ Instant Anti-Age The Eraser Eye de la Maybelline New York in nuanta light.

Are un aplicator de tip buretel in capat ce faciliteaza aplicarea lui, insa mie imi place sa-l estompez cu buricele degetelor.

Imi conturez sprancenele cu fardul si ceara ce contine Kit-ul Beauty Express de la Anastasia Beverly Hills si-mi iluminez arcada cu iluminatorul tot din kit.

Imi plac fardurile de la Nyx iar in ultima perioada imi machiez ochii doar cu farduri de la Nyx. Apoi imi aplic mascara de la Oriflame inΒ  nuanta albastra, fiindca ma obsedeaza.

 

Imi conturez fata cu paleta 3 Step to Sculpt de la Nyx si folosesc fardul de obraz din paleta Contour Intuitive tot de la Nyx, iar iluminatorul cel folosesc este tot din aceeasi paleta.

Dupa ce mi-am aplicat rujul (rosu port in ultima perioada) imi aleg tinuta pentru acea zi.

Ziua imi rasfat mainile cu lotiunea de protectie a pielii de la Gloves in a Bottle, ce se zice “Second Skin” pentru a-mi ramane pielea mainilor hidratata pe parcursul intregi zile. Cand nu folosesc lotiunea descrisa mai sus, imi aplic crema in editie limitata de Craciun de la Yves Rocher cu aroma de Vanilie Alba. Miroase demential!

Pentru ca vreau sa simt ca vin sarbatorile imi pulverizez pe haine apa de toaleta tot din colectia de Craciun de la Yves Rocher-Fructe de Poveste.

Seara incepe operatiunea demachierea-cea mai importanta parte a tenului frumos si sanatos. Imi demachiez tenul cu gelul micelar Anti-Pollution +Detox Elixir Jeunesse de la Yves Rocher. Imi curata tenul perfect de impuritati si machiaj rezistent si-mi lasa tenul curat si catifelat, apoi imi spal tenul cu gelul de curatare cu Manuka Tree de la Ziaja. Curata profund tenul si-mi minimizeaza porii.

Apoi imi aplic masca Repair+Anti-Pollution Elixir Jeunesse tot de la Yves Rocher, ce-mi lasa tenul perfect curat si rasfatat. Folosesc aceasta masca de 2 ori pe saptamana.

A doua masca ce-mi aplic doar o data pe saptamana si nu o las mai mult de 10 minute pe fata este masca peeling cu AHA 30% si BHA 2 % de la Deciem The Ordinary. Tenul arata mai luminos si mai tanar de fiecare data dupa folosire. Aplic neaparat dimineata o crema cu SPF 50.

A treia masca pe care o folosesc este cea de la Garnier Pure Active 3 in 1 ce lupta cu cosurile nesuferite. Acest produs se poate folosit ca si exfoliant sau ca si gel de curatare, insa eu am deja exfoliantul chimic de mai sus care-l folosesc cu succes.

 

Pentru calmarea tenului dupa atatea masti eu folosesc serul cu efect e hranire si oxidanti de la Qi Cosmetics. Imi calmeaza tenul datorita Vitamine C, E si Ferulic.

Inainte de culcare fac un dus si-mi aplic apoi laptele de corp cu aceeasi aroma de Craciun-Vanilie Alba tot de la Yves Rocher pentru o piele hidratata, luminoasa si parfumata.

Voi ce favorite ati avut sau mai bine zis, cu ce v-ati rasfatat in luna noiembrie?

Va pup, cu drag, Sunshine!

14 Comments

Translate »