Beauty,  Skin Care

Citrus Fresh Sugar Scrub Qi Cosmetics

Citrus Fresh Sugar Scrub Qi Cosmetics

Gomaj Corporal

 

 

Nu va inchiputi cat de tare imi plac scrub-urile de corp sau exfoliantele pentru corp.

Cel mai des le prepar in casa, insa parca nu au acel farmec sau miros imbietor si atunci incep si caut prin magazine, insa sunt si atenta la ingrediente.

Am descoperit de curand Citrus Fresh Sugar Scrub de la Qi Cosmetics.

Qi Cosmetics-Natural Cosmetics

De data aceasta mi-a atras atentia scrub-ul natural de la Qi Cosmetics pe baza de citrice si zahar.

Citrus Fresh Sugar Scrub este un exfoliant delicat, care lasa pielea extrem de catifelata, luminoasa, hidratata si parfumata.

 

 

In contact cu temperatura corpului, pe pielea uscata uleiurile incep sa intre in contact si prin miscari circulare incepand de jos, de la picioare pana sus, imi  masez pielea. Zaharul din compozitie imi exfoliaza pielea cu blandete fara sa lezeze, dar in acelasi timp imi curata pielea lasand-o extrem de catifelata.

Datorita extractului de Rozmarin, Neroli, ulei de coaja de portocala, ulei de lemongrass si ulei de grapefruit, profit de aromaterapie la mine in baie, doua sau de trei ori pe saptamana si ma simt mai energica de fiecare data dupa folosire.

Pe langa faptul ca-mi curata pielea de celulele moarte, imi revigoreaza, dar si imi faciliteaza microcirculatia, ajutand la tonifierea pielii si la regenerarea celulelor.

Ingrediente INCI:

Vitis vinifera (Struguri) seed oil, Cocos Nucifera oil*, Sucrose (zahar)*, Cera Alba, Helianthus Annuus (Floarea Soarelui) Seed oil and Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower oil, Citrus Aurantium Dulcis (Portocale) Peel Oil *, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) oil,Citrus Paradisi (Grapefruit) peel oil.

*Ingredient organic

 

Ambalajul este un borcanel de sticla maronie cu capac de plastic cu 120ml de produs.

Fiind un produs cu ingrediente extrem de bune si eficiente in acelasi timp, durata de folosire este de doar 6 luni de la deschidere.

Desi, par putini acei 120 ml, pentru mine  este destul de spornic. Am nevoie de foarte putin produs pentru a-l folosi pe toata suprafata corpului, evitand tenul. Acest gomaj este prevazut pentru corp, nu si pentru ten datorita particolelelor de zahar care pot leza pielea sensibila a tenului, nu si a corpului.

Eu folosesc de cel putin de 2 ori pe saptamana, iar aroma uleiurilor din compozitie dureaza pe pielea mea cam 10 ore dupa folosire, iar pielea catifelata ramane cateva zile si nu necesita aplicarea vreo unei creme.

 

Fiind un produs natural hand made si bio, preparat cu dragoste in Romania, valoarea lui este de 65 lei si va pot spune ca-si merita banii.

Daca ma urmariti de ceva vreme, probabil stiti ca sunt fana acestui brand, Qi Cosmetics si deja mi-am pregatit inca un wish list de pe site.

As vrea sa incerc serul pentru tenul mixt sau gras, crema iluminatoare pentru ten, crema cu acid hialuronic, crema anti rid  pentru ten si ochi, crema anticearcan, crema hranitoare pentru corp, choco Lavender body butter, samponul cu matase, sampon purifiant, lotiune solara, ulei anticelulitic, balsam de par, masca cu vitamina c, ulei ayurvedic pentru par si crema de contur ochi cu cafea.

 

Imi este foarte dor de produsele folosite in trecut:

Ser cu acid hialuronic, Vitamina C, B3 si Proteine de matase, Ser antioxidant cu Ferulic, Crema anti-age, Deodorantul Natural, Masca purifianta pentru ten, Masca de par, Masca pentru ten cu AHA, Pudra libera si multe alte produse pe care le iubesc si am scris aici despre acest brand, Qi Cosmetics.

Voi ce produse de Skin Care sau Make Up folositi de la acest brand?

Ce imi recomandati sa incerc?

Astept parerea voastra lasandu-mi un comentariu mai jos.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

12 Comments

Translate »