Beauty,  Hair

L`Oreal Paris Elseve Low Shampoo 3 in 1 Cleansing Cream

L`Oreal Paris

Elseve Low Shampoo

3 in 1 Cleansing Cream

Fara Spuma, fara sulfati pentru un par minunat!

Nu stiu daca ati auzit sau daca ati folosit vreun sampon ce nu contine sulfati si care nu face spuma, insa eu am folosit in trecut si mi-a placut extrem de mult.

Azi vreau sa va vorbesc despre 2 sampoane crema din 3 si anume, L`Oreal Paris Elseve Low Shampoo 3 in 1 Cleansing Cream.

Eu am folosit doar 2 variante din 3 si de aceea va pot spune parerea mea pentru acelea pe care le-am folosit, iar pentru al treilea sampon Elseve Color-Vive ce promite sa faca, dar si ingredientele lui.

Elseve

Color-Vive

Low Shampoo

3 in 1 Cleansing Cream

Sampon-Crema 3 in 1 Color Vive pentru par colorat.

Flacon cu pompita ce contine 400 ml de produs la pretul intreg de 33.99 lei si se gaseste aici.

Samponul crema ofera curatare delicata, fara sa faca spuma. Descurca usor parul datorita texturii ca de balsam si protejeaza culoarea parului.

Pe parul ud se aplica 10-15 pompite si se maseaza scalpul si lungimea parului. Se lasa sa actioneze 3 minute si apoi se clateste din abundenta.

Ingrediente:

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride,Coco-Betaine, Potato Starch Modified, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate,Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trideceth-6, Polyquaternium-7, Poly (Linseed Oil), Fumaric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, BHT, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/Fragrance. (F.I.L. C186048/1)

 

 

 

Elseve

Total Repair 5

Low Shampoo

3 in 1 Cleansing Cream

Sampon-Crema 3 in 1 Total Repair 5 pentru par degradat si se gaseste aici la promotie.

Samponul crema ofera o curatare delicata, fara sa faca spuma, ce descurca usor parul, iar textura este una ca de balsam. Repara intens parul degradat.

Se aplica 10-15 pompite pe parul ud si se maseaza scalpul si parul cu samponul emulsificand cu putin apa si se lasa 3 minute pentru a actiona samponul, iar apoi se clateste cu apa din abundenta.

Ingrediente:

Aqua/Water,  Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride,Coco-Betaine, Potato Starch Modified, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Polyquaternium-7, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene, Fumaric Acid, /linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid,  Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/Fragrance. (F.I.L. C209641/1).

 

 

Elseve

Extraordinary Oil

Low Shampoo

3 in 1 Cleansing Cream

Sampon-Crema 3 in 1 Ulei extraordinar pentru par uscat.

Sampon-Crema ofera o curatare delicata, fara sa faca spuma si descurca usor parul. Hraneste intens fibra capilara, fara a o ingreuna datorita texturii ca de balsam ce nu incarca parul.

Se iau 10-15 pompite de sampon si se emulsifiaza cu apa si se aplica pe scalp si pe toata lungimea parului, lasand sa actioneze 3 minute, iar apoi se clateste cu apa din abundenta.

 

Ingrediente:

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride,Coco-Betaine, Potato Starch Modified, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Chamomilla Recutita Extract/Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate,Phenoxyethanol, Trideceth-6, Polyquaternium-7, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Fumaric Acid, Benzyl Alcohol, Linum Usitatissimum Flower Extract/ Linseed Flower Extract, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Gardenia Taitensis Flower, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, BHT, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Glycine Soja Oil/Soyabean Oil, Parfum/Fragrance. (F.I.L. C190153/2).

 

 

Parerea mea:

Cand am inceput sa scriu acest articol, nu am incercat samponul Color-Vive fiindca nu am parul vopsit, insa m-am gandit mai bine si l-am incercat pentru voi.

Toate 3 sampoane au cantitate de 400 ml si pompita.

Color-Vive are un miros putin neplacut, insa nu este atat de evident si nu se mentine in par. Imi lasa parul extrem de moale si neted si nu-mi incurca absolut deloc. Se usuca mult mai repede si nu este deloc incarcat parul. La clatire se simte parul foarte curat, de parca as fi folosit un sampon obisnuit care face spuma. Nu mi-a provocat sensibilitatea scalpului si nu mi-a provocat matreata.

 

Total Repair 5 l-am folosit cel mai des. Imi place foarte mult parfumul acestui sampon-crema. Am nevoie de mai mult de 15 pompite pentru parul meu lung si nu am nevoie de o a doua samponare, cum procedez de obicei cu un sampon normal. Imi lasa parul foarte drept, extrem de matasos, curat si stralucitor. Acum nu-mi fac griji ca mi se incurca parul si trebuie sa trec prin corvoada descurcatului, iar aranjatul lui e o placere.

Nu mi-a provocat matreata, ba chiar mi-a eliminat-o dupa ce folosisem un sampon tratament care face spuma.

 

Extraordinary Oil are un parfum cel mai intens din toate 3 sampoane, dulceag pe care nu prea il agreez, sa fiu sincera, insa nici ca m-ar deranja prea tare. Imi place foarte mult cum imi lasa parul, foarte curat si stralucitor.

Dupa ce folosesc aceste sampoane, eu nu mai simt nevoia sa folosesc vreun sampon clasic care face spuma. Nu se ingrasa mai repede, decat de obicei.

Ce pot sa va zic este ca, parul meu arata mult mai sanatos si mult mai stralucitor, dar mai ales mult  mai disciplinat.

Nu mai trebuie sa trec prin cosmarul de a descurca parul si  de a fi deteriorat si despicat.

 

Trebuie sa incercati un sampon fara spuma si sigur veti fi fidele acestui sampon.

 

Voi ati incercat un astfel de sampon?

Ce parere aveti despre el?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

17 Comments

Translate »