Beauty,  Skin Care

Think Pink with Nivea Eye Make-Up Remover

Think Pink with Nivea Eye Make-Up Remover

Nivea vine cu o noutate servetele micelare 3 in 1 in editie limitata si demachiant bifazic delicat pentru ochi Pink Flamingo.

Servetele Micellare 3 in 1 editie limitata Pink Flamingo

 

Nu prea folosesc eu servetele demachiante, doar in cazuri extreme si atunci cand sunt in calatorii si stiu ca nu am cum sa ma demachiez, iar astfel de servetele imi fac un bine.

Servetele micelare promit sa curete bine machiajul, indepartand chiar si machiajul rezistent la apa.

Revigoreaza si protejeaza tenul fara sa-l usuce, iar aspectul fiind luminos si sanatos.

Protejeaza genele si curata delicat machiajul ochilor.

Testat dermatologic si oftalmologic.

 

Ingrediente:

Aqua, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Parfum.

 

Nu am incercat aceste servetele si nu stiu daca o voi face, cauza ar fi  lista cu ingrediente. Contine Alcohol denat iar eu pe ochi nu as vrea sa pun asa ceva, insa pe fata nu ar fi atat de grav, cred.

 

Voi ati incercat aceste servetele? Cum vi se par?

 

Demachiant Bifazic delicat pentru ochi

Think Pink with Nivea Eye Make-Up Remover

Review

Sunt fana bifazicului albastru de la Nivea, insa cand vazusem in magazin noutatea roz, nu m-am abtinut si am   cumparat-o.

Demachiantul bifazic roz indeparteaza chiar si  machiajul rezistent, fara vreun efort si fara a lasa zona uleioasa.

Este o formula foarte puternica si eficienta, de aceea nu necesita frecarea ochilor. Este potrivit pentru ochii sensibili si cu lentile.

 

Ingrediente:

Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride,Trisodium EDTA, Benzethonium Chloride, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, CI 16035/

 

Parerea mea:

Sunt absolut fascinata de acest produs bifazic. Imi place ca e roz, nu-mi lasa zona uleioasa si nu trebuie sa frec sa se ia machiajul rezistent si nu mi-a picat nicio geana. Seara demachierea nu mai este o corvoada.

Incep de a-mi demachia ochii cu acest bifazic, agitand sticluta si apoi torn o cantitate potrivita pe o discheta de bumbac. Aplic pe un ochi si astept cateva secunde sa intre in contact bifazicul cu machiajul, apoi doar sterg zona. Mai folosesc o discheta pentru acelasi ochi sa curat absolut tot machiajul si repet si cu al doilea ochi, iar tenul mi-l curat cu apa micelara sau ulei demachiant cu dischete.  Produsul nu contine alcool si nu contine parfum. Nu mi-a provocat alergii sau usturimi ale ochilor.

 

Voi l-ati incercat? Ce parere aveti?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

17 Comments

Translate »