Site icon

Masca Hand Made cu Carbune Activ pentru puncte negre

Masca pentru Ten

Hand Made

cu Carbune Activ

pentru puncte negre

Anul trecut a fost foarte in voga folosirea carbunelui activ pentru albirea danturii, pentru ten si pentru alte intrebuintari, desi eu folosesc carbunele activ de cativa ani.

Daca nu sunteti interesate sa incercati metoda mea de masca cu carbune activ, lapte si gelatina pentru a scoate punctele negre de pe fata, atunci va recomand sa incercati produsul 3 in 1 de la Garnier ce contine carbune activ.

 

Eu imi prepar aceasta masca acasa de cate ori simt nevoie si vad ca porii sunt blocati si am puncte negre.

Asa, pentru aceasta masca va recomand gelatina din Lidl, fiindca este cea mai eficienta, lapte  si carbune activ, optional.

Intr-un bol puneti o lingurita cu gelatina si 2 lingurite cu lapte si amestecati foarte bine, apoi, optional adaugati si carbunele activ foarte fin pisat si se amesteca foarte bine.

Se pune la bain-marie si se amesteca pana nu raman cocoloase si s-a omogenizat foarte bine.

Se aplica pe toata fata sau doar acolo unde aveti puncte negre si porii dilatati, dar aplicati masca  doar atunci cand

s-a racit un pic.

Se lasa pe ten pana se face o pelicula si este uscata pe ten. Se simte cum se strange pe ten, iar daca aveti norocul sa nu aveti par pe fata, decojirea se face usor, insa daca aveti par pe ten o sa aveti o mica epilare.

 

Masca pentru Ten

Hand Made

cu Carbune Activ, Lapte si Gelatina

pentru puncte negre

Asa arata masca, insa eu am pus prea mult carbune si nu mi-a iesit asa cum mi-am dorit, insa daca vreti sa iasa perfect ca o pielita, atunci folositi doar 2 lingurite de lapte si o lingurita de gelatina.

Asa arata masca dupa ce am scos-o.

Se vede perfect in poze cum au iesit punctele negre de pe ten, iar pielea ramane atat de fina si neteda cu porii micsorati.

 

Va recomand sa incercati metoda mea si va invit aici pentru feedback.

Va pup, cu drag, Sunshine!

Exit mobile version