Beauty,  Nails

Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

Pink Touch – Manichiura care salveaza vieti

Melkior & Renasterea

Fundatia Renasterea, impreuna cu Melkior, au creat o manichiura, care le reaminteste femeilor de un ritual mai putin cunoscut: auto-examinarea lunara a sanilor.

Pink Touch este mai mult decat o manichiura, un ritual de infrumusetare. Este o manichiura-simbol, un reminder pentru auto-palparea sanilor si mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorita mamografiei, ecografiei si consultului mamar, depistarea cancerului de san a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundita roz, deja iconica, este aplicata pe unghiile de la trei degete: cel aratator, cel mijlociu si cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corecta a sanilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, urmatoarea data cand iti faci manichiura Pink Touch, iti vei aminti de importanta auto-examinarii sanilor, pe care o poti face singura, acasa. Aceasta manichiura arata prietenelor tale ca esti o persoana informata si responsabila si le incurajeaza si pe ele sa-si faca controlul. Este un subiect de conversatie.

 

Manichiura Pink Touch poate fi obtinuta in saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasa, achizitionand KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul contine si un manual de instructiuni de palpare a sanilor.

In plus, oricine poarta aceasta manichiura, primeste un discount de 15% pentru o mamografie in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

 

Printre vedetele care sustin campania Fundatiei Renasterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascalu, Corina Caragea si Magda Palimariu.

 

Te invitam si pe tine sa iti faci manichiura simbol, sa devii sustinătoarea campaniei Pink Touch si sa postezi o fotografie pe Facebook si Instagram, alaturi de hashtagul: #pinktouch

 

  • KIT MANICHIURA PINK TOUCH  
  • OJA LUCIOASA PINK TOUCH 4.5ML  
  • OJA LUCIOASA PINK FOR LIFE 4.5ML  
  • LAC DE BAZA SI PROTECTIE 2 IN 1 (4.5 ML) 
  • DECOR ADEZIV PENTRU UNGHII PINK TOUCH  
  • PILA 2 FETE PINK TOUCH 180/240 

Link aici.

 

Sa ne auzim de bine!

22 Comments

Translate »