Beauty,  Beauty News,  Skin Care

Paula’s Choice Peptide Booster

Paula’s Choice Peptide Booster

Nou – Paula’s Choice Peptide Booster

REVITALIZEAZA SI IMBUNATATESTE

FERMITATEA PIELII

Noul concentrat anti-aging Peptide Booster este singurul ser cu peptide care livreaza o doza concentrata de opt peptide cu beneficii diferite intr-un cocktail de aminoacizi, extracte din plante si ingrediente reparatoare. Impreuna, ingredientele active imbunatațesc fermitatea si rezistenta pielii la daunele cauzate de mediul extern, uniformizeaza culoarea pielii si reduc aparitia semnelor de imbatranire a pielii.

 

Fiecare dintre peptide amelioreaza alte semne de imbatranire a pielii, cum ar fi pierderea vitalitatii si fermitatii pielii, riduri si linii fine, culoare neuniforma, pentru ca pielea sa arate mai tanara și mai sanatoasa. Peptide Booster este un concentrat anti-aging cu actiuni multiple care accelereaza rezultatele anti-aging obtinute, cu doar doua picături aplicate zilnic.

Ce sunt peptidele?

Peptidele sunt lanturi de aminoacizi care actioneaza ca ‘blocuri de constructie’ pentru proteine cum ar fi colagen, elastina si keratina, proteine care definesc textura pielii si rezistenta barierei naturale a pielii. Atunci cand sunt aplicate pe piele, peptidele determina celulele pielii sa actioneze intr-un anume fel: sa produca neocolagen si elastina, sa revitalizeze aspectul tern al pielii, sa uniformizeze culoarea pielii etc, pentru ca pielea sa aiba aspect mai tanar. De asemenea, peptidele imbunatatesc abilitatea pielii de a se repara singura.

 

De ce formula contine 8 peptide diferite?

Fiecare peptida este compatibila cu un anume receptor al celulelor pielii si actioneaza pentru a activa procese specifice ale celulelor pielii. Nu toate peptidele sunt la fel, fiecare dintre ele aduce beneficii diferite pielii. Peptidele incluse in booster actioneaza pentru a imbunatati fermitatea, ridurile, petele si alte semne de imbatranire a pielii.

 

  • Tripeptide-1: Imbunatateste vizibil fermitatea pielii.
  • Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Palmitoyl Hexapeptide-12: Aceste trei peptide imbunatatesc nivelul de hidratare al pielii si aspectul ridurilor.
  • Myristoyl Hexapeptide-16 + Myristoyl Pentapeptide-17: Acest duo calmeaza iritatia pielii si imbunatateste rezistenta barierei naturale a pielii la factorii de mediu.
  • Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate: Stimuleaza regenerarea celulara si ajuta pielea in procesul de exfoliere naturala.
  • Azelaoyl Bis-Dipeptide-10: Estompeaza petele cauzate de expunerea la radiatiile solare, revitalizeaza pielea cu aspect tern si imbatranit, intrerupe formarea substantelor care duc la pierderea fermitatii pielii.

 

 

Produsul il gasiti aici.

Despre Paula’s Choice Skincare

Brandul Paula’s Choice Skincare a fost fondat in anul 1995, de catre Paula Begoun, expert international in industria cosmetica de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidela misunii ei de a veni in sprijinul femeilor din intreaga lume, ajutandu-le sa descopere adevarul din spatele produselor cosmetice si sa faca diferenta dintre adevar si fictiune. Impreuna cu echipa ei, Paula a analizat, in decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumuland un volum extraordinar de informatii referitoare la industria cosmetica. Folosindu-se de expertiza si cunostintele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la baza studii stiintifice despre ingrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de ingrijire a tenului, corpului si parului, produse de makeup si accesorii. Produsele nu contin parfum, nu sunt testate pe animale si au rezultate exceptionale, fara promisiuni false.

2 Comments

Translate »