Site icon

Traiesc Lagom cu Barnangen Beauty

Traiesc Lagom cu Barnangen Beauty

Viata in echilibru Lagom cu Barnangen Beauty

 

Lagom inseamna echilibru pe care orice Suedez il stie,dar si-l simte, de aceea brandul Barnangen vine si in Romania cu produse exceptionale ca sa simtim si noi, romanii starea de bine, echilibrul #LiveLagom.

Nu am fost in Suedia, insa ma tenteaza sa vizitez acest loc, pana voi ajunge pe terenurile acelea, mi-am propus sa incerc produsele de ingrijire Barnangen, cu o experienta din anul 1868 fondat in Stockholm de catre comerciantul Johan Wilhelm Holmström , iar sapunul, cel mai cunoscut produs al marcii a fost lansat in anul 1873.

 

Barnangen este una din cele mai emblematice marci din Suedia, fiindca Barnangen a fost furnizorul oficial al Curtii Regale in anul 1876.

 

Ulterior am aflat ca, Barnangen din Suedeza inseamna campul de flori al copiilor.

Ma bucur enorm ca am avut inspiratia sa ma inscriu in campania Buzzstore  si am avut ocazia sa testez acest brand, fiindca acum dupa ce am testat aceste produse, vad cu alti ochi, in ce priveste ingrijirea corporala.

 

Nordic Care Range

Inspiratia Suedeza pentru piele uscata si foarte uscata contine mur pitic (cel mai indragit fruct salbatic din Laponia), ovazul, florile de soc, mesteacanul, uleiurile esentiale florale, sarea de mare si #ColdCream.

Cold Cream este o formula stiintifica de infrumusetare straveche Barnangen, recunoscuta pentru protejarea pielei uscate si impotriva iritatiilor.

 

Gel de Dus Nutritive

Gelul de dus are cantitate de 400 ml si capacul de tip Flip Flop. Aroma acestui gel este foarte calmanta si lejera, de asemenea si lotiunea de corp are aceeasi aroma subtila.

 

Pielea este rasfatata la dus cu spuma ce invaluie tot corpul. Pielea este curatata delicat si nu-i dezechilibreaza  Ph-ul.

 

Nutritive Body Lotion

Lotiunea pentru pielea uscata si foarte uscata ce contine aceleasi ingrediente ca gelul de dus. Are 400 ml, pompita si multa satisfactie la folosire.

In primul rand, de cand sunt blogger de beauty din Romania, mai exact din 2013 nu am mai intalnit pana acum o formula mai misto ca aceasta. Adica, intra atat de repede in piele, uimitor de repede  si are ingrediente foarte bune.

Pielea este instant rasfatata, catifelata, parfumata si pot sa ma imbrac in secunda doi, mai pe scurt, o formula perfecta ce nu pateaza hainele si formula perfecta pentru o “lenoasa” ca mine!

 

Midsommar Glow Body Oil

Midsommar Glow Body Oil de la Barnangen este ceva diferit!

Pe langa faptul ca este un ulei care nu este 100 % ulei care nu pateaza hainele, ci mai degraba un ulei care intra repede in piele, o hidrateaza si lasa pielea absolut fabuloasa, parfumata si extrem de catifelata, pentru accentuarea bronzului existent sau pur si simplu, cand vrei sa ai pielea stralucitoare si hidratata, perfecta de vara.

Midsommar din Suedeza inseamna cand in ziua in care “soarele sta drept”, in acea zi se sarbatoreste venirea verii.

 

Mai am o bucurie care, chiar vreau sa o impartasesc cu voi. Am avut o alergie sau nu stiu cum sa definesc roseata aparuta sub bratul stang care nu-mi trecea cu nicio lotiune incercata, nici cu vreun antibiotic sub forma de pudra ce nu mi-a trecut acea roseata, desi nu m-a deranjat si nu am ajuns la dermatolog. Pot sa zic ca dupa ce am inceput sa folosesc gelul de dus si lotiunea de corp de la Barnangen mi-a disparut roseata in proportie de 90%.

 

Am vazut ca si in Hypermarket-uri se gaseste acest brand la preturi bune sau in magazinele DM Markt din tara, dar si online de aici.

Despre acest brand pot sa va zic ca au formule eficiente, cantitati generoase sunt foarte spornice si la preturi foarte accesibile, care merita incercate, iar apoi vom auzi si in Romania cuvantul #LiveLagom si #BarnangenBeauty pe care-l pronunta fiecare Suedez.

 

Cum vi se pare acest brand?

Va pup, cu drag, Sunshine!

Exit mobile version