Beauty

Feel Fantastic cu Bali Kiss

Feel Fantastic cu Bali Kiss

Se presupune ca aceste produse de la Fa, gelul de dus si deodorantul cu aroma de Mango si Vanilie cu numele de Bali Kiss ar trebui sa ma duca cu gandul la vacanta.

Ce credeti? A reusit?

Da!!!

Am primit de la Buzzstore  si Schwarzkopf & Henkel cutia cu gelul de dus, deodorantul din gama Bali Kiss si o minge de plaja, brosure si niste bratari care au fost impartite la cunostinte.

 

Vara aceasta nu voi ajunge la mare sau in vacanta, asa ca imi induc senzatia de vacanta cu aroma #balikiss de la…

Posted by Beauty by Sunshine on Friday, July 13, 2018

 

Combinatia aceasta dintre Mango si vanilie e geniala si aroma persista cateva ore si dupa ce ies de la dus.

Gelul de dus este cremos cu aroma senzationala care ma duce cu gandul la mare, soare si plaja, de aceea ador aceasta senzatie.

Pielea ramane curata, parfumata si hidratata. Nu am simtit nevoia sa folosesc creme sau lotiuni de corp.

 

Pe mine cel mai mult m-a fascinat deodorantul din aceasta gama. In primul rand aroma inconfundabila de vara, care ma protejeaza de mirosuri neplacute minim 15 ore, atat am testat eu cand eram la munca.

Ce-mi mai place este ca nu contine saruri de aluminium, deci niciun stres ca ma pot imbolnavi, nu contine alcool si ma pot epila si folosi imediat spray-ul.

Are cantitate de 150 ml si costa acum in magazine 7 lei la promotie, deci o sa merg sa-mi completez colectia si cu celelalte arome fantastice, cum ar fi Fiji Dream cu pepene si Ylang Ylang, de asemenea Hawaii Love cu ananas si cu floarea Frangipani.

Eu zic sa mergeti in magazine si sa testati toate 3 arome si sa-mi spuneti pe care ati ales-o si de ce.

Eu nu m-am abtinut si mi-am cumparat inca un deodorant din alta gama care mi s-a intins mana dupa el.

 

Daca va doriti si voi sa testati produse gratuit, atunci nu uitati sa intrati pe link-ul de Buzzstore si sa va inscrieti.

Va pup, cu drag, Sunshine.

Translate »