Beauty,  Review

Mon Evidence by Yves Rocher

Mon Evidence un parfum pentru reconectarea la sine

Mon Evidence

Denumire: trandafir damascena

Denumire latină: Rose damascena

Origine: turcia, regiunea Isparta denumirea sa botanică, damascena, provine din orașul damasc, unde acesta ar fi fost descoperit. Natura absolută a trandafirului Damascena este un amestec de note bogate, florale, ierboase și animale.

Denumire: Patchouli

Denumire latină: Pogostemon cablin Origine: Indonezia
Esenţa de Patchouli se obţine prin distilarea cu abur a frunzelor sale uscate. Cu note lemnoase, balsamice, suave, ierboase, camforice și subtil pământești, Patchouli își dezvăluie puterea și bogăţia olfactivă, între strălucire și mister, dependenţă și amărăciune.

Denumire: Vanilie

Denumire latină: Vanilla planifolia Origine: Madagascar
Originile Vaniliei datează din secolele XIV și XVI, perioadă în care aztecii venerau această « floare neagră ». Generoasă, hipnotizantă, fermecătoare, Vanilia creează întotdeauna o atmosferă plăcută. Senzuală, aceasta dezvoltă o armonie de faţete subtile: dulci, fierbinţi, prăjite, lemnoase.

Denumire: Mandarină

Denumire latină: Citrus reticulata Origine: Brazilia și Italia
Uleiul esenţial de Mandarină se obţine printr-un procedeu de extracţie din coaja fructului. Cu notele sale fresh, dulci și citrice, Mandarina are o prospeţime acidulată ce îi permite să confere culoare parfumurilor.

Ador toate lansarile brandului Yves Rocher, iar in luna august s-a lansat parfumul Mon Evidence.

Nu am scris pana acum nimic de acest parfum, fiindca am avut nevoie de timp sa-l adulmec, sa-l inteleg si sa vad cum se comporta pe caldura mare si pe racoare.

Eu sunt fana parfumului Comme une Évidence  si  Comme une Évidence Intense, iar acum am si noul parfum Mon Evidence ce m-a cucerit.

Capacul este din lemn de frasin pentru reconectare la natura.

Ce am observat eu la acest parfum este ca la caldura predomina aroma de vanilie, iar la racoare cel de mandarina  invaluit in aroma trandafirului turcesc din Isparta.

 

Un parfum pentru reconectarea la sine

Noul parfum Yves Rocher a fost creat de parfumierul Olivier Cresp in colaborare cu Annick Menardo

“Natura ne oferă un sentiment de împlinire și ne ajută să ne revitalizăm. Mon Évidence este un parfum asemenea naturii, ale cărui note vibrante și reconfortante ne invită să ne reconectăm la sinele interior. Mon Évidence este o gură de aer, un moment de bucurie, un sentiment de plenitudine”.

 

Lasă-te ghidată de acest parfum delicat, purtat de vânt! Respiră adânc și privește cerul de un albastru infinit. Fii conștientă de sinele tău adevărat: luminos, bucuros, incandescent precum o flacără scânteietoare!

Pregătește-te pentru o seară frumoasă, fără a uita să aplici câteva picături de Mon Évidence de la Yves Rocher, #LiberateYRself şi #ActBeautiful!

Translate »