Beauty News

Paula’s Choice Skincare Defense

Paula’s Choice Skincare Defense

Lansare gama Defense Anti-Poluare

Repararea daunelor cauzate de factorii poluanți din mediul extern

Noua linie DEFENSE de la Paula’s Choice Skincare

 Nu doar radiațiile UV cauzează daune celulare la nivelul pielii; daunele cauzate de mediul extern sunt de asemenea cauza apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului: culoare neuniformă, aspect tern, piele deshidratată și pori congestionați. Expunerea zilnică la diverse forme de poluare accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii chiar și la 20 de ani!

Truth in beauty: impurițățile și toxinele din mediul extern sunt aproape la fel de dăunătoare pielii cum sunt radiațiile solare, dar din fericire când vine vorba de protejarea pielii împotriva factorilor din mediul extern există soluții cosmetice potrivite.

Cea mai bună formă de protejare a pielii este o bună apărare, folosind produse cu ingrediente ale căror efecte întrerup cascada de daune celulare cauzate de factorii de mediu.

 

Ultimele cercetări au dovedit că un cocktail de antioxidanți potenți împreună cu ingrediente nutritive, reparatoare și iluminante este soluția pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii cauzate de cei mai dăunători cinci factori de mediu: noxele cauzate de automobile, fumul, smog-ul, impurități și toxine din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran.

 

Indiferent că locuiești în oraș sau în zone rurale, pielea ta are nevoie de protecție împotriva factorilor de mediu – de aceea Paula’s Choice a formulat linia DEFENSE, care include amestecuri exclusive de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors – APFs).

 

Noua linie DEFENSE include amestecuri APFs în formule, amestecuri formate din ingrediente dovedide de ultimele cercetări ca soluție pentru protejarea pielii de distrugerile cauzate de factorii poluanți din mediul extern. De asemenea, am inclus în linia DEFENSE ingrediente hidratante și anti-aging, ingrediente pentru uniformizarea culorii pielii, decongestionarea porilor și estomparea micilor imperfecțiuni.

 

DEFENSE este o gamă simplă cu produse potente, potrivite pentru toate tipurile de ten. Rutina Defense în trei pași (curățare, hidratare de zi și de seara, exfoliere/reparare) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos. În timp, linia Defense întărește bariera naturală a pielii pentru ca pielea să fie mai puțin afectată de mediul extern.

Translate »