Review,  Skin Care

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 25 Review

Am fost foarte fericita sa descopar ca la Farmacia Tei a aparut brandul de Skin Care CeraVe. Brandul este din SUA si este adus in Romania de L’Oréal România, al 20-lea brand din portofoliul sau.

CeraVe este fondat in 2005 impreuna de medici dermatologi.

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 25

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 25 am descoperit-o in iulie cand am plasat o comanda online de la Farmacia Tei. Am inceput sa o folosesc din data de 16 iulie in fiecare dimineata ca baza de machiaj.

De cand am folosit aceasta lotiune hidratanta de la CeraVe m-am indragostit instant de ea, de aceea inainte de a-i termina cei 52 de ml de produs am recumparat inca o lotiune.

Produsele CeraVe le puteti gasi si online de aici la preturi foarte bune.

Ingrediente:

Active Ingredients:
Homosalate, Meradimate, Octinoxate, Octocrylene, Zinc Oxide

Inactive Ingredients:
Water, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Ceramide 3, Ceramide 6-II, Ceramide 1, Hyaluronic Acid, Sodium Hydroxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Xanthan Gum

7 Comments

  • Ramona Gheorghe

    La tine am auzit prima oara de aceasta crema. Am incercat si eu cate ceva de la Cerave si imi doresc sa pun mana si pe aceasta crema

  • paula sosoi

    Nu le-am incercat pana acum, insa am mare incredere ca sunt un brand cu ingrediente bine formulate care ajuta pielea sensibila. Sper sa il comand la urmatoarea vizita la Farmaciatei.

  • barbierucristina

    Nu am incercat nimic de la Cerave insa chiar m-ai facut curioasa de acest produs.

  • Oana Alexandru

    Si mie imi plac mult produsele Cerave, ma bucur ca le-am descoperit 🙂

  • cristina0399

    Am o mica slăbiciune pentru produsele CeraVe. Aproape tot ce am incercat de la ei mi-a placut.

Translate »