Beauty,  HAUL

Cumparaturi farmacia Tei, noutati Yves Rocher, Melkior

Comenzi Farmacia Tei Video

Haul Farmacia Tei  + Noutati Yves Rocher & Melkior

In iulie am plasat online doua comenzi de pe farmacia Tei si am filmat ulterior clipul cu acele produse, insa nu l-am atasat aici, iar acum m-a lovit inspiratia si postez pe blog.

Va dati seama ca deja le-am folosit pe toate si unele produse vor fi si in empties, dar vreau sa va povestesc cate ceva de fiecare produs sa vedeti daca va tenteaza si pe voi.

 

Apa Termala de la Uriage este preferata mea de ani buni si are un pret bun pentru 300 ml, doar 25 lei la farmacia Tei. Eu o ador in special vara si o recomand sa o incercati.

Eram maxim curioasa de  Niacinamida 10% + Zinc 1 % de la Deciem, The Ordinary si pot sa va zic ca a fost o investitie foarte buna. Costa doar 27, 50 lei pentru 30 ml, insa isi merita banul. Tenul meu arata bine dupa folosirea acestui produs. Nu-mi apar atat de des cosuri nesuferite pe ten, iar porii nu mai sunt atat de dilatati. Merita sa incercati, dar nu sub machiaj, caci are tendinte sa faca scamute.

Gelul de curatare Good Morning de la COSRX l-am terminat de mult, dar cu siguranta este preferatul meu. Nu costa mult, este spornic cu PH scazut si curata impecabil tenul fara sa-l usuce sau sa-l irite, fiindca are in compozitie ulei de arbore de ceai. Datorita acestui component curata impuritatile de pe fata. Trebuie sa-l incercati!

 

Pe timp de vara si nu numai eu folosesc creme cu SPF 50 si am vrut sa incerc crema de la Uriage Bariesun care mi-a placut mult si am recumparat-o. Am incercat de asemenea Spray-ul tot din aceeasi gama de la Uriage pe care-l port in geanta zilnic. Aplic spray-ul pe ten peste machiaj cu 15 minute inainte de a iesi afara.

 

Mi-am luat de la Mayam un extract de vita de vie pentru a-l combina cu alte serumuri pentru ten si m-a costat doar 6,5 lei pentru 10 ml. Inca nu-mi dau seama de efectul anti age pe care-l promite.

 

Sapunul crema cu Iris de la Elmiplant este preferatul meu de cand l-am descoperit. Sa stiti ca spala si curata perfect bureteii de machiaj si pensulele de machiaj. Recomand sa-l incercati.

 

Am scris un review aici la doua produse de la Ceta Sibiu, un sampon si un gel de dus, insa mi-am dorit mult sa incerc si gelul intim din aceeasi gama cu bicarbonat si l-am gasit la farmacie la pretul de 10 lei. Mi-a placut atat de mult, incat am recumparat inca 2 tuburi.

 

Mi-am dorit de multa vreme sa incerc ceva de la Sally Hansen si mi-am luat Toap Coat Insta Dry care ma ajuta enorm sa  mi se usuce rapid oja. Nu costa mult si este mega bun. Am recumparat produsul.

Tot de la Sally Hansen folosesc base coat-ul Nail Growth Miracle. Sincer, nu ma astept la miracole pentru unghiile mele foarte fragile si despicate, de aceea am vrut sa vad daca poate sa ma ajute cat de putin acest produs sa-mi amelioreze starea unghiilor. Chiar am vazut o imbunatatire si folosesc in continuare. Cu siguranta voi incerca toate tratamentele de la acest brand.

Am auzit numai de bine de ojele acestui brand si mi-am adaugat in cos nuanta Commander Chic din gama Complete Salon Manicure, perfecta de toamna si am mai primit cadou inca o oja in nuanta Creme de la Creme din gama Miracle Gel. Nuanta comandata imi place mult, se usuca rapid, nu se ciobeste foarte repede si-mi place enorm pensula plata ce aplica oja foarte usor pe unghii scurte. Cealalta oja nu mi se potriveste nuanta la subtonul pielii.

 

Mi-a placut atat de mult Lotiune hidrantanta CeraVe cu SPF 25 de aici,  incat am mai recumparat-o si am scris un review aici.

O lotiune foarte misto pentru toate tipurile de ten, desi pe ambalaj scrie ca e perfecta pentru ten uscat sau normal.

 

Serum cu solutie  de Ascorbyl Glucoside 12% The Ordinary, Cafeina solutie 5% + EGCG The Ordinary si Ser pe baza de peptide Buffet The Ordinary imi plac mult, insa voi reveni cu o postare separat.

S-a lansat si un sampon eco tare misto de la Yves Rocher.

 

Melkior a  lansat o mascara Scandalash, iar mai multe informatii gasiti aici.

 

Comandasem si conuri pentru urechi dar am uitat sa le mentionez in clip, asa ca am postat un mini video pe instagram.

 

Ei, acum a venit timpul sa pun si clipul, vizionare placuta!

Nu uitati sa va abonati si sa-mi lasati comentarii, va pup!

 

Translate »