Beauty,  Review,  Skin Care

Hydrating Cleanser CeraVe Review

CeraVe Hydrating Cleanser Review

Despre CeraVe am auzit acum cativa ani, ca este un brand foarte laudat de catre bloggerii de beauty si nu numai.

Recent am scris un review despre Facial Moisturising Lotion SPF 25 aici.

Lotiunea mi-a placut atat de mult, incat am vrut sa stiti si voi despre ea. Acum am testat cleanserul hidratant Cerave si chiar mi-as dori sa stiti de el, fiindca lucrurile bune trebuie impartasite.

Tenul meu e mereu in schimbare, iar acum ca a venit sezonul rece si simt nevoia de produse hidratante.

Cleanserul acesta hidratant de la CeraVe nu contine parfum, sapun si este hipoalergenic.  Are 236 ml si are pretul mediu recomandat de 32.74 lei. Se foloseste in 12 luni de la deschidere. 

Va povestesc intai cate ceva despre CeraVe, de unde a pornit si ce promite, iar apoi parerea mea despre acest produs minunat.

 

CeraVe: Dezvoltata impreuna cu medicii dermatologi

In 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gama de produse de ingrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii si pe Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea functiei de bariera a pielii si pentru a oferi hidratare pe termen lung, doar dupa o singura utilizare.

 

Tehnologia CeraVe

Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-in-apa, ce consta intr-o serie de sfere concentrice de ulei si apa dispuse pe mai multe straturi. Instantaneu, ingredientele cu efect de umectare, precum acidul hialuronic, incep sa hidrateze pielea. Ceramidele CeraVe, colesterolul si acizii grasi sunt ingrediente eliberate treptat pentru a ajuta la protejarea si restabilirea functiei de bariera a pielii. Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe ofera o hidratare prelungita pe durata intregii zile.

 

Cand a luat nastere marca CeraVe

In 2006, marca CeraVe ia nastere odata cu lansarea celor trei produse principale: Crema Hidratanta, Lotiune Hidratanta, Gel de curatare.

 

Despre CeraVe astazi

CeraVe ofera o gama de produse de ingrijire a pielii accesibile tuturor si promisiunea de a dezvolta produse cu ajutorul expertizei medicilor dermatologi.

 

CeraVe Gel de Spalare Hidratant 236 ml

Tipul pielii: 
Normala, uscata

Indicatii: Piele uscata, curatarea fetei, prurit.
Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Spalare Hidratant curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Aces gel non-spumant, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, indeparteaza usor impuritatile si sebumul in timp ce sporeste hidratarea pielii dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.

 

Ingrediente:

Purified Water, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Ceramide 3, Ceramide 6-II, Ceramide 1, Hyaluronic Acid, Cholesterol, Polyoxyl 40 Stearate, Glyceryl Monostearate, Stearyl Alcohol, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cetyl Alcohol, Disodium EDTA, Phytosphingosine, Methylparaben, Propylparaben, Carbomer, Xanthan Gum

 

Parerea mea:

Mai bine de 8 zile am in teste acest cleanser si sincera sa fiu e prima data cand intalnesc aceasta textura “Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-in-apa, ce consta intr-o serie de sfere concentrice de ulei si apa dispuse pe mai multe straturi”.

Da, produsul nu face deloc spuma si mi se parea ciudat de la inceput, insa mi-a placut cum curata tenul si-l hidrateaza. Nu lasa tenul uleios sau lipicios. Nu contine parfum, deci nu irita tenul. L-am folosit si pe zona ochilor fara probleme si mi-a demachiat foarte bine machiajul ochilor.

Tenul hidratat este un ten extrem de frumos, dar si sanatos, iar in timp va arata foarte bine si va intarzia imbatranirea.

Stiti cu siguranta ca tenul uscat imbatraneste mult mai repede fata de tenul gras.

 

View this post on Instagram

Gama de hidratare dezvoltata impreuna cu medicii dermatologi din SUA acum si in Romania.??? #ceraveromania ☘ #ceramide ? #hidratare ? O revolutie in dermato-cosmetica, CeraVe este o gama de produse de ingrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii si Tehnologia MVE. Ceramidele sunt componente principale ale pielii, esentiale pentru o piele sanatoasa. Ceramidele compun 50% din stratul de lipide si formeaza bariera de protectie a pielii, mentinand pielea hidratata. Tehnologia emulsie multiveziculara (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-in-apa, ce consta in eliberarea graduala a ingredientelor cheie din produsele CeraVe ofera o hidratare ce dureaza intreaga zi. Eu am in teste 2 produse, gelul de spalare hidratant care nu face spuma si crema hidratanta pentru fata si corp. Crema o voi folosi pentru corp, caci pentru fata am crema de la CeraVe cu SPF 25 pe care o ador si am un review pe blog: bit.ly2Pv316J Voi ati incercat acest brand? Va tenteaza? #beautybysunshine #skincare

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

CeraVe Gel de Spalare Hidratant

Dupa folosirea zilnica al acestui produs dimineata si seara, tenul meu radiaza acum. Nu mai simt nevoia de o crema foarte hidratanta aplicata zilnic sub machiaj. Imi ajunge doar lotiunea cea cu SPF 25 sub machiaj. Imi ofera protectie solara si hidratare intreaga zi pentru un ten sanatos. Pe un ten hidratat bine se aseaza orice fond de ten foarte bine, iar daca nu folositi machiaj e si mai bine.

De cand am implinit 35 de ani am grija tot mai mult ce aplic pe ten. Imi place cum arata acum tenul, nu este iritat, nu-mi apar monstruleti si este hidratat bine tenul.

Chiar vreau sa ma laud, findca multa lume imi spune ca arat de varsta de pana in 25 de ani si ma bucura enorm. Asta imi da dovada ca tot ce am facut pana acum am facut-o bine.

Nu uitati ca orice ten, chiar si cel gras are nevoie de hidratare, dar cheia este demachierea zilnica corecta si desigur crema cu SPF tot anul indifirent unde va aflati, specific ca, si iarna se aplica SPF.

 

Asadar, concluzia este ca-mi place enorm acest Cleanser hidratant de la CeraVe, iar tenul meu radiaza. Este uniformizat cu porii micsorati si fara cosuri sau puncte negre. Nu le mai am!

 

Produsele CeraVe se gasesc in Farmacii, dar si pe Emag  aici.

Mi-as dori sa aflu si parerea voastra daca ati testat ceva de la CeraVe si cum vi s-a parut.

Astept comentariile voastre, va pup, cu drag, Sunshine!

8 Comments

Translate »