Makeup

Cien Eye Make-up Remover Review

Cien Eye Make-up Remover Review

Imi plac foarte mult formule bifazice pentru demachierea ochilor, iar cand am fost la Lidl am zarit acest produs la doar 6 lei si l-am luat.

M-a tentat foarte mult pretul scazut si ca, sunt o fana Lidl. Pe ambalaj scrie ca indeparteaza urmele de rimel, rezistent la apa cu dubla actiune.

Suna interesant, fiindca ma machiez zilnic si sunt dependenta de asa ceva.

Asadar,sticluta din plastic are 100 ml de produs si expira in 12 luni de la deschidere. Testat dermatologic si oftalmologic.

Se foloseste agitand flaconul si se toarna pe o discheta demachianta.

Curata foarte bine machiajul ochilor, insa nu am incercat vreun rimel waterproof in ultima perioada, deci nu stiu daca e eficient si la acest machiaj. Nu-mi irita ochii si nu-mi ustura, insa imi lasa un pic zona uleioasa si revin cu o apa micelara dupa.

 

Ce nu-mi place este ca, iese greu produsul din capacel si sticluta este din plastic dur si nu pot sa-l strang sa iasa produs, asa ca am schimbat recipientul.

Al doilea factor care nu ma incanta este mirosul. Bine, pe mine nu m-a deranjat, insa sotul este alergic la parfumuri  si diferite mirosuri si a zis ca miroase groaznic produsul si sa nu-l mai fololosesc.

 

Ingrediente:

Aqua, Isopropyl Myristate,Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum,Dimethicone, Methylpropanediol, Phenylpropanol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Ci 61565, CI 60725.

 

In concluzie:

Din compozitia de pe eticheta nu am vazut alcool si nici  parfum, deci este foarte bine.

Per total, nu este un produs rau pentru 6 lei si cred ca voi recumpara acest produs.

Voi l-ati incercat?

Cum vi s-a parut?

Astept raspunsul vostru in comentarii, va pup!

11 Comments

Translate »