Beauty,  Review

Klorane Sampon cu Chinina si Vitamina B Review

Klorane Sampon cu Chinina si Vitamina B

Review

Tin mult la parul meu, iar  daca as numara sampoanele mele din baie, cred ca, ar depasi 5 bucati.

Ma plictisesc repede de un sampon si nu imi este frica sa folosesc alte sampoane, chiar daca,mi-ar provoca matreata. Imi place sa incerc cat mai multe sampoane.

In luna ianuarie am descoperit o oferta la samponul Klorane cu Chinina si Vitamina B + Cofeina pentru fortifiere si stimularea cresterii parului in Sensiblu.

Klorane

Sampon cu Chinina si Complex de Vitamina B, 400 ml

Fortifiant si revitalizant pentru par fragil, contra caderii parului

Chinina este o planta originara din America de Sud si face parte din familia rubiceae. In mod traditional, chinina este utilizata pentru proprietatile sale de fortifiere si astrigente. Klorane a selectat specia Cinchona pubescens vahl pentru ca scoarta sa este bogata in chinina, o molecula cu proprietati puternice de fortifiere dovedite stiintific.

Laboratoarele Klorane cultiva chinina in Ecuador, folosind tehnici care respecta mediul incojurator. Calitatea fiecarei plante recoltate este controlata in conformitate cu specificatiile Klorane Phytofiliere. Scoarta este culeasa de mana, iar ingredientul activ pecare il contine este concentrat sub forma de extract. Acest extract cu proprietati fortifiante patentate * asupra bulbului pilos, este apoi incorporat in samponul Klorane cu chinina si complex de vitamina B.

Conceput pentru parul fragil sau complementar unei cure anti caderea parului, acest sampon imbunatateste microcirculatia. Consolideaza Keratina si stimuleaza cresterea parului datorita actiunii concertate a chininei si a complexului de vitamina B. Concentrat autentic de fortifiere, restaureaza vigoarea si rezistenta firului de par . Baza blanda de curatare este delicata cu parul si ajuta la descurcarea acestuia.

Testat dermatologic.

Mod de folosire: se aplica pe parul ud. Se face spuma, iar apoi se clateste.

Ingrediente:

Water(Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Mipa, Lauryl Betaine, Alcohol, Biotin, Blue1(CI 42090), Caramel Cinchona Calisaya Bark Extract, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Glycerin, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Panthenol Pantiolactone, Phenoxyethanol, Polyquaternium-22, Propylparaben, pyrdoxine HCL Red (CI 17200), Sodium Chloride, Triethanolamine.

 

Asadar, dupa ce l-am cumparat mi-a atras atentia aroma masculina a samponului. O aroma puternica, dar foarte placuta in acelasi timp.

Din cand in cand ma confrunt si eu cu ruperea si caderea parului, iar acest sampon trebuia sa fie scaparea mea.

 

Prima impresie:

Prima impresie nu a fost foarte buna, din cauza ca, mi-a provocat matreata si desigur m-a dezamagit si l-am pus deoparte, in speranta ca o sa-l refolosesc si o sa-i acord o a doua sansa.

Acestui sampon i-am acordat o adoua sansa si bine am facut. Dupa cateva spalari scalpul a inceput sa iubeasca acest sampon si nu mai aveam matreata. Parul era mai stralucitor, dar cel mai important a fost mai elastic si nu se mai rupea la pieptanare. Foloseam samponul o data pe saptamana si-l samponam de doua ori (asa am auzit de la specialisti ca ar fi bine ), iar dupa doar o luna de folosire am vazut rezultate bune. Nu mai cadea parul deloc si arata destul de bine, insa de fiecare data aveam nevoie sa folosesc si un balsam, fiindca mi se incurca un pic parul.

 

Datorita experientei cu acest sampon mi-am dat seama ca trebuie sa acord mai multe sanse produselor, chiar daca nu mi-a placut din prima, mi-a placut dupa si m-a ajutat sa lupt cu alopecia (caderea parului).

Nu pot sa zic ca face multa spuma si ca e spornic,  insa mi-a ajuns destul de mult timp flaconul de 400 ml.

Se gaseste aici in varianta de 200 ml si 400 ml, iar preturile variaza.

Per total e un sampon bunicel si as incerca si celelate produse din aceasta gama, dar si cea cu bujor, ceara de magnolie si fibre de in.

 

Voi ati incercat acest sampon?

Ce parere aveti de el?

Va pup!

8 Comments

Translate »