Beauty,  Beauty News,  Beauty News Melkior

Gene False 3D Mink Style Noutate Melkior

New! Melkior a lansat Gene False 3D Mink Style

New! Melkior a lansat Gene False 3D Mink Style

Vrei un aspect fabulos si extravagant pentru machiajul ochilor tai? Visezi la gene lungi si bogate ca ale vedetelor de la Hollywood?

Melkior a creat mai multe modele de Gene False 3D Mink Style pentru a oferi o privire spectaculoasa fiecarei femei. Firele de par au o textura fina, fapt care le face sa se confunde cu cele naturale, fiind absolut seducatoare.  Privirea ta cu un plus de volum va fi senzationala!

 

Genele False 3D Mink Style sunt ideale pentru orice ocazie si reprezinta accesoriul perfect pentru un machiaj complet. Sunt create special pentru o purtare confortabila si un aspect natural. De asemenea, acestea ofera flexibilitate, contur accentuat si volum special genelor naturale, firele fiind montate in 2 straturi suprapuse cu lungimi intercalate si stratul superior curbat.

Intense si spectaculoase, sunt extrem de usoare si sunt realizate manual. Se aplica rapid si pot fi reutilizate. Confera volum si aspect natural. Se gasesc sub forma de banda si nu vin insotite de adeziv.

Cum se aplica Genele False 3D Mink Style?

Inainte de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, se traseaza o linie estompata neagra (cu fard sau creion) la baza genelor. Se scot genele tip banda din tavita si, daca sunt prea mari, se ajusteaza la coltul exterior prin taiere. Se aplica adeziv pe banda genelor, NU pe pleoapa. Se asteapta 30 de secunde pana lipiciul devine vascos. Se aplica banda cu mainile, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis. Se centreaza genele aproape de baza genelor naturale si se apasa pe capete.

Cum se indeparteaza Genele False 3D Mink Style?

Pentru indepartare, se dezlipeste usor banda incepand din coltul exterior al ochiului. Se indeparteaza usor adezivul ramas pe banda. Se aseaza genele inapoi in tavita.

Cum se pastreaza Genele False 3D Mink Style?

Se pastreaza genele curate. Inainte de a fi puse in cutia lor, trebuie sa te asiguri ca le-ai curatat. Nu le uda. Pentru a le utiliza de mai multe ori, nu le da cu mascara.

Atentie! Fii precauta cu urmatoarele aspecte:

• Inainte de folosire, asigura-te ca nu esti alergica la adezivii pentru gene false.

• Nu aplica niciodata adezivul direct pe pleoape.

• Este iritant pentru ochi. In cazul contactului cu ochii, clateste cu apa din abundenta si consulta medicul.

Genele False 3D Mink Style sunt ambalate in cutie de carton special conceputa ca sa pastreze genele sigur si igienic pentru utilizari ulterioare. Colectia cuprinde urmatoarele modele:

Pachet ce contine set cu 3 perechi de gene false (ref.11664 – 11666):

  • GENE FALSE MK SUPERSTAR EFFECT
  • GENE FALSE MK SEDUCTIVE EYES
  • GENE FALSE MK EYELASH CRUSH

Pachet ce contine set cu 5 perechi de gene false (ref.11667 – 11669):

  • GENE FALSE MK SOPHISTICATED GLANCE
  • GENE FALSE MK DANGEROUS LOOK
  • GENE FALSE MK FABULOUS CURVES

Cutie ce contine 1 pereche de gene false (ref. 11670 – 11671):

  • GENE FALSE MK LUXURY EFFECT
  • GENE FALSE MK LUXURY GLIMPSE

Da farmec privirii tale purtand noile Gene False3D Mink Style! Nu rata sansa de a avea cele mai spectaculoase gene!

Genele se gasesc aici

 

13 Comments

Translate »