Beauty

Yves Rocher pentru un Craciun cosy

Nu-mi vine sa cred, ca anul acesta sunt acasa toata luna decembrie. Nu aveti idee ce fericire ma cuprinde. Pot face orice vreau, sa lenevesc, de exemplu sau sa ma uit la filme sau seriale inspirationale.

Am timp de mine de ingrijire, dar si de shopping. Am dus dorul de shopping prin magazine, nu doar de shoppingul online.

Am descoperit colectia de Craciun de la Yves Rocher cu arome de mar rosu, Pomme Rouge Red Apple si  The Dore Golden Tea care mie mi se par ca miros  a tuica. :))))))

Cele 2 colecții Yves Rocher pentru un Craciun cosy sunt acum disponibile in magazine, cat si online yves-rocher.ro.

Au texturi fine, bogate si formule senzoriale imbogatite cu unt de Karité Bio sau cu extract de Albastrele Bio, pentru o piele delicios parfumata.

GEL DE DUS EXOLIANT Tub 200 ml – 17,9 lei

GEL DE DUS Flacon 200 ml – 14,9 lei

GEL DE DUS Flacon 400 ml – 18,9 lei

SAPUN-GEL PENTRU MAINI Flacon-pompa190 ml – 14, 9 lei

LAPTE PARFUMAT PENTRU CORP Flacon 200 ml – 18,9 lei

BALSAM PENTRU CORP Cutie 150 ml – 46 lei

CREMA PENTRU MÂINI Tub 75 ml – 14,9 lei

BALSAM NUTRITIV PENTRU BUZE Baton 4,8 g – 10,9 lei

SET MINI NOEL :

Gel de dus flacon 50 ml, Crema pentru maini tub 30 ml Lapte parfumat pentru corp flacon 50 ml, Balsam nutritiv pentru buze baton 4,8 g – 44, 5 lei

Acum ca am aceste produse minunate ma rasfat zilnic cu ele.

Gel de dus gomant The Dore Golden Tea are particule fine de exfolianti naturali ce exfoliaza pielea delicat, lasand-o parfumata cateva ore bune, delicios.

Imi rasfat piele, apoi cu balsamul pentru corp cu aroma de mar rosu, Pomme Rouge care are e o aroma delicioasa. Balsamul este onctuos si intra repede in piele lasand-o moale si catifelata.

Nu uit de buze care au nevoie de hidratare maxima si am ales aroma de Golden Tea, iar mainile imi rasfat cu ambele arome de creme care au o consistenta light si intra repede in piele ce o lasa hidratata si parfumata cu arome de sarbatoare.

Celelalte produse, gelul de dus si laptele de corp din colectia Pomme Rouge le   voi folosi dupa ce voi termina gelul exfoliant si balsamul de corp din gama The Dore.

Super produse pentru a le oferi cadou cuiva drag!

Voi ce produse de rasfat v-ati luat de la Yves Rocher?

14 Comments

Translate »