Beauty,  Skin Care

Mr. Scrubber Skin Hydrating Clay Mask Review

Mr. Scrubber Skin Hydrating Clay Mask

Review

Acest articol cu review-ul acestui produs de la Mr. Scrubber trebuia sa fie in 2018, insa am fost ocupata cu alte pregatiri pentru Revelionul 2019 si am lasat articolul pentru prima zi al anului 2019.

 

In primul rand, doresc sa va urez un an super bun, indiferent cum a fost 2018 si sa va bucurati de tot ce e mai bun in viata, de sanatate, familie si de prieteni. Bucuriile materiale cum vin asa si se duc, dar cele sufletesti raman.

La multi ani!!!

Asadar, vreau sa va vorbesc azi de masca pentru ten de la MR. Scrubber Skin Hydrating Clay Mask cu extract de bujor si pudra de perle.

Despre acest brand si lansarea lor in Romania am scris aici.

Anul trecut am pus accent mai mult pentru ingrijirea tenului, decat machiaj si ce am urmat eu era demachierea corecta, zilnica, aplicarea SPF-ul minim 25 si masti, creme hidratante si tratamente cu serumuri.

Aceasta masca hidratanta cu pudra din perle si extract de bujor o folosesc o data pe saptamana pentru curatarea profunda a tenului, dar in acelasi timp sa nu-mi usuce excesiv tenul.

Mod de utilizare:

Intr-un recipient non-metalic se pun 2 linguri de praf de masca, la care se adauga proportional apa, se amesteca treptat pana la o consistenta cremoasa. Se aplica uniform 1-2 mm pe fata curata, gat si decolteu. Dupa 10-15 min se indeparteaza cu apa. La necesitate , se aplica crema hidratanta.

A se evita contactul mastii cu membrana mucoasa a buzelor si a ochilor.

 

Ingrediente:

Caolin, Rose Montmorillonite Clay, Argile Montmorillonite Rouge Sourfine, Paeonia Anomala Extract, Pearl Powder, Tocopheryl Acetate.

Masca hidratanta din 3 argile

cu extract de bujor si pudra de perle

Skin Hydrating Clay Mask, 100g

Skin Hydrating Clay Mask reda tenului stralucirea si nivelul optim de hidratare cu o combinatie inedita de 3 argile valoroase care normalizeaza productia de sebum, elimina impuritatile si toxinele, atenuind iritatiile. Extractul de bujor calmeaza si protejeaza tenul, curatandu-l de celulele moarte, praful de perle albeste, uniformizand culoarea tenului, iar adaosul de vitamina E are un efect emolient si tonifiant. La o utilizare regulata si de durata, se adauga efectul de netezire si intinerire a pielii. Aplicata de 1–2 ori pe saptamana aceasta masca hidratanta si emolienta se vede si se simte efectele ei miraculoase.

  • caolinul– regleaza activitatea sebumului
  • argila roz de Montmorillon – elimina impuritatile; atenueaza roseata;
  • argila rosie extrafina de Montmorillon – curata si purifica; indeparteaza celulele moarte; imbunatateste circulatia sangvina
  • extractul de bujor – protejeaza si calmeaza, regenereaza celulele
  • pudra de perle – albeste pielea, previne imbatranirea celulelor, are efect antiinflamator
  • acetatul de Tocoferil (acetat de vitamina E) antioxidant emolient obtinut din ulei din germeni de grau sau diverse uleiuri organice previne distrugerea pielii de catre radicalii liberi si poluare.

Asa cum se vede masca aceasta are ingrediente bune si se poate folosi fara probleme.

Nu are parfum in compozitie si ma bucura enorm.

Dupa aplicarea mastii, la uscare incepe sa se desprinda de pe piele, iar atunci in ajutorul meu imi vine buretelul Konjac umezit, imi curat tenul de masca cu apa calduta. Datorita buretelului Konjac se efectueaza un masaj al fetei, dar si exfoliere blanda, normalizand circulatia sanguina, limfatica si oxigeneaza celulele, ca mai apoi sa intre mai bine tratamentele faciale si cremele.

Dupa acest rasfat pielea ramane foarte curata, porii fiind curatati si minimizati, iar tenul ramanad mat.

Pachetul are 100 g si este spornic. Se gaseste pe site-ul oficial de aici la 70 lei (azi este la 64 lei), iar de pe Emag aici tot la pretul de 70 lei.

Va recomand, cu drag acest produs, iar voi sa-mi spuneti daca l-ati incercat si cum vi se pare?

Va pup, cu drag, Sunshine!

14 Comments

Translate »