HAUL,  Skin Care

Comanda Online de pe Farmacia Tei

Comanda Online Farmacia Tei

 

Haul

Prima mea comanda de pe Farmacia Tei Online a fost in luna iunie din 2015 si a continuat cat de des am putut si am avut nevoie de cate ceva.

Ultima comanda pe anul 2018 am plasat-o pe 27 decembrie, iar ieri, 3 ianuarie am primit-o la usa.

Abia asteptam acest colet cu suplimentele alimentare cum ar fi Curcuminul, adica extract de turmeric ce mentine sanatatea cardiovasculara si articulara. Supliment alimentar 100 % natural si contine 60 capsule a cate 550 mg/capsula si costa 57 lei la Farmacia Tei, iar pe site-ul lor Zenyth am descoperit pretul de 41 lei si 9 lei livrarea.

Hm, daca stiam ca pe site-ul lor este mai ieftin acest produs, atunci imi puteam lua 2 flacoane si ieseam mai ieftin cu tot cu livrare, dar asta e, poate plasez o comanda noua.

 

In poza de mai jos de pe instagram va prezentam in luna august acelasi produs care mi-a placut mult:

Curcumin, Turmeric Extract- Zenyth

 

Solgar Calcium, Magnezium Plus Zinc

Suplimentul alimentar de la Solgar Calciu, Magneziu si Zinc s-a dovedit sa fie cel mai eficient pentru mine, fiindca eu am Vitamina D3 separat si le i-au impreuna. Am comandat si inainte produsul si dovada o gasiti in poza de mai jos de pe instagram.

View this post on Instagram

La sampon imi era gandul cand am vizitat ieri Bebe Tei din Sun Plaza si deoarece cunosteam brandul #andalounaturals si care nu m-a dezamagit pana acum, mana mea s-a intins dupa samponul cu celule stem din fructe pentru parul fin. Aseara l-am si testat. In primul rand miroase extrem de bine, iar parul meu arata foarte bine, in cazul in care ieri inainte de spalare parul meu era maciuca. ??? Deci, azi iar vreau sa ajung la farmacie sa studiez si alte produse de la @secom.romania ?? Ah, mi-am ales si Calciu, Magneziu si Zinc de la #solgar care sunt laudate de consumatori. Voi ati incercat ceva de la ei? #beautybysunshine #shinyhair #agedefyingshampoo #beauty #bebetei #solgar #healthylife

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

Am Hipotiroidie si am recumparat Tiroidin.

 

Deja sunt la a treia sticluta de Insta-Dri Top Coat de la Sally Hansen. Usuca cea mai incapatanata oja in 60 s.

 

Am incercat uleiul de susan de la Herbavit care mi-a placut mult, insa nu era pe stoc si am ales un alt brand romanesc Green Natural Oil si sper sa-mi placa. Am sa-l folosesc in salate.

 

Ador curatarea urechilor folosind conurile pentru urechi. Voi ati folosit aceasta metoda? Cum vi se pare?

 

Si ultimul produs pe care l-am comandat este Solutie tonica cu Acid Glycolic 7 % , The Ordinary, Deciem, pe care-l tot vanam, insa nu era niciodata pe stoc. Dupa ce am sa-l folosesc o perioada am sa revin cu un review, voi ce ziceti?

De fapt, am mai comandat si alte doua produse, insa nu au fost pe stoc, iar diferenta de bani mi-au trimis-o pe card.

Ma bucura faptul ca sunt foarte seriosi cei de la Farmacia Tei, insa mi-ar fi placut sa modifice site-ul sa fie mai usor de cautat si de adaugat produse in cos. Au multe produse, insa ba imi apar ca sunt, ba dispar de pe site. Sper sa rezolve problema.

Ei, acum am mai adaugat 3 produse in cos pentru a fi comandate luna aceasta. Sper sa am bani, desigur, iar produsele care-mi doresc sunt, aparat cosmetic pentru microdermoabraziune, masaj, lifting Sonic skin scrubber 3 in 1 pentru ten, crema cu SPF 25 de la Cerave, review aici si spuma de curatare a fetei cu ceai verde de la Holika holika, brand Coreean.

Voi cu ce produse va rasfatati de la Farmacia Tei sau Bebe Tei?

Ce produse de Skin Care, Body Care, Hair Care si suplimente alimentare imi recomandati sa incerc?

Va pup, cu drag, sunshine!

25 Comments

Translate »