Beauty,  Skin Care

Nala Cosmetics brand artizanal handmade-Unboxing

Nala Cosmetice Naturale Handmade Artizanal

Anul 2019 mi-am propus sa testez cosmeticele artizanale handmade de la #Nala si tot m-am invartit pe la stand sa vad ce m-ar atrage cel mai mult.

Mi-am propus sa am un buget ca sa nu fac gaura luna aceasta in portofel si sa-mi cumpar lunar cosmetice si sa va povestesc pe blog, youtube si instagram daca m-au cucerit sau nu.

 

View this post on Instagram

Pur si simplu m-am indragostit de brandul artizanal @nala_cosmetics ? Am inceput sa descopar produsele lor cu ingrediente de peste 90 % naturale si organice cu arome inconfundabile. ? Au reduceri peste reduceri si am sa ma rasfat lunar cu produse de la ei. Am sa incerc mai intai exfoliantele de corp cu sare, deodorantul crema cu aroma de tei, sapun solid cu gardenie pentru par deteriorat, sampon volum si stralucire cu sare de la marea moarta, spirulina si flori de portocal, masca de par hidratanta cu argan si spirulina, masca faciala cu ciocolata si as mai vrea tot magazinul sa fie la mine acasa. ?????‍♀️ #nala #nalacosmetics #naturalcosmetics #descoperanala #biocosmetics #loveyourskin #feelbeautiful #skincare #skincareaddict #beautybysunshine

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

Bugetul meu initial a fost de 150 lei, dar nu am putut renunta la un produs si toate 6 produse m-au costat 175 lei si mi-am facut un card de fidelitate. Cardul de fidelitate trebuie prezentat de fiecare data pentru a se acumala puncte de la fiecare vizita si acele puncte se transforma in bani. O idee foarte misto sa ne bucuram de cat mai multe produse naturale ce ne rasfata, corpul, parul, mintea, tenul, mainile si picioarele.

Azi am testat deja toate produsele si pot sa va zic prima mea parere despre ele.

 

Sampon solid pentru par deteriorat Gardenie

 

Samponul solid cu Gardenie miroase atat de bine, incat m-a cucerit si deoarece nu am incercat niciun sampon solid pana acum, mi-am zis ca acesta este primul. Are 58 g, 93.7 % ingrediente naturale si costa 24.90 lei.

Nu contine SLS sau parabeni, iar ingredientele cheie sunt: unt de cacao, ulei de migdale, flori de albastrele, extract gotu kola.

Azi am incercat pentru prima data acest sampon si mi-a placut mult. Am udat bine parul si am masat samponul pe scalp pana a facut spuma si am masat bine scalpul. Am samponat de 2 ori si am clatit bine.

Nu mi-a incurcat deloc parul, iar cand l-am uscat am avut un volum incredibil de mare si m-am bucurat foarte mult, fiindca de mult timp imi doresc volum la par si nu reuseam sa-l obtin cu un alt sampon sau tratament, fiind firul de par foarte subtire.

Voi reveni cu mai multe impresii pe blog.

 

Deodorant Crema Tei

Eram in cautarea unui deodorant care sa nu contina aluminiu si parabeni, iar acesta de la Nala mi-a atras atentia. Are o aroma minunata de Tei si ingrediente bune, cum ar fi uleiul de cocos, untul de shea, uleiul de arbore de ceai, bicarbonat si amidon de porumb.

Deodorant crema are 55 g si costa 19,90 lei ce contine 95.7 % ingrediente naturale, fara aluminiu, alcool si fara parabeni.

Am luat un pic de produs dimineata si am masat sub brat pana a intrat in piele, iar pielea a ramas uscata si catifelata chiar dupa 12 ore, impresionant. Revin cu mai multe informatii, curand.

 

Masca Faciala Ciocolata

 

Cine nu iubeste ciocolata, dar daca ar fi o  ciocolata care sa nu va ingrase? Ei, eu am gasit masca faciala cu 99 % ingrediente naturale pentru ten uscat, ce ofera hidratare datorita untului de cacao, untului de shea, uleiului de avocado si pudra de cacao. Are 125 g si costa 44,90 lei, iar eu am cumparat-o la reducere la pretul de 39,90 lei.

Masca de par Hidratanta-Argan, Spirulina

Masca aceasta de par cu argan si spirulina mi-a lasat parul incredibil de matasos si usor de pieptanat, asa chiar imi doresc sa o incerc si pe cealalta cu ulei de cocos.

Are 200 ml si pretul de  29.90 lei. Ingrediente cheie: ulei de argan, spirulina, ulei de migdale, extract de aloe vera si 95.1% ingrediente naturale.

 

Exfoliant Sare Hidratant cu Ghimbir

Sunt fana exfoliantelor de corp, iar aceasta cu Ghimbir mi s-a parut cea mai complexa si am luat-o. Exfoliaza foarte bine pielea, o parfumeaza si nu o lezeaza deloc. Chiar mi-a hidratat-o lasand-o extrem de catifelata. O sa incerc neaparat si alte variante de exfoliante de la Nala.

Exfoliantul cu Ghimbir are 300 g si 97,9 % de ingrediente naturale. Pretul este de 49.90 lei, iar eu l-am prins la reducere cu 10 lei mai putin.

Nu contine parabeni.
Ingrediente cheie: sare, pudra de caise, ulei de avocado, ulei de jojoba, unt de shea, extract de ghimbir, ulei de grapefruit si ulei de lamaita.

 

Gel de dus Tei

Aroma teiul ma duce cu gandul la copilarie, vara, la bunica la tara, soare, vant si libertate! Asta simt cand miros acest gel de dus cu aroma de Tei de la Nala. Cu siguranta nu este un parfum sintetic.

Mi-a curatat bine pielea si mi-a lasat-o parfumata. Flaconul are 200 ml si costa 19.90 lei ce nu contine parabeni si cu extract de aloe vera. Are 94.1 % de ingrediente naturale.

 

Cam aceste sunt produsele care au intrat in teste si prima mea impresie despre ele. Urmeaza sa-mi cumpar si alte produse lun viitoare, asa ca astept sugestii, ce produse sa incerc de la Nala.

Va pup, cu drag, Sunshine!

19 Comments

  • aurora

    @mihaela nistor in cluj au un stand in vivo. acum mi-am luat si eu masca de par, abia astept sa o incerc. si o bombita de baie cu struguri. miroare demential

  • Kamy

    Combinatiile de ingrediente mi se par senzationale si nici nu este de mirare ca rezultatele nu nintarzie sa apara

  • Secretele Simonei

    Sa te bucuri de produsele Nala!! Eu am testat bombele lor de baie si sunt absolut superbe. O sa le iau la rand, cu siguranta! ^_^ Imi plac si alegerile tale si acum m-ai facut curioasa de ele. Trebuie sa testez mai multe produse Nala, fiind prezente si ingredientele naturale spre care incerc sa ma orientez ori de cate ori am ocazia…. ?

  • Pulbere-de-stele

    Mirosul florilor de tei este imbatator si ma bucur ca exista mai multe cosmetice cu aceasta aroma, abia astept sa incerc si eu macar un produs de la Nala Cosmetics.

  • Beauty by Sunshine

    @Bolocan Mihaela Scruburile lor sunt foarte aromate datorita uleiurilor esentiale care miros foarte bine si exfoliaza pielea foarte bine fara sa o lezeze. :*

  • Ramona Gheorghe

    Mi se par interesante produsele lor si imi doresc si eu un scrub cu zahar. Voi arunca o privire si pe site

  • andreiabutnaru

    Au ce fain arata exfoliantele astea. Ador exfoliantele de orice fel 🙂 /Nu am incercat nimic de la Nala, dar cu produsele astea m-ai cam convins

  • Beauty by Sunshine

    @Anda Gabriela Moc Incearca samponul solid cu Gardenie si masca de par cu spirulina, o sa-ti placa la nebunie, iar parul tau o sa fie foarte frumos si sanatos. Pupicei!

  • mihaelanistor

    Au si magazin online, in Cluj nu am vazut aceste produse, dar tare mi-ar placea sa le incerc.

  • Anda Gabriela Moc

    Ma tot invart si eu de vreo 2 lunipe kanga standul lor din Park Lake…ma tenteaza f mult masca de par..mi ar trebui unapentru par deteriorat…am folosit o pe cea de la 7 Heaven cu miere de manuka su am ramas profund impresionata..mj se pare cam scumpa totusi pentru o singura utilizare…o sa incer sigur ceva de la Nala si un exfoliant de corp.

Translate »