Beauty,  Skin Care

Deodorant Crema Tei Nala Review

Deodorant Crema Tei Nala Cosmetice

Review

Am descoperit recent cosmeticele artizanale Nala, iar produsele lor v-am prezentat aici pe blog, iar azi a venit timpul sa va povestesc de un produs care ma fascineaza.

Deodorant Crema Tei

Eram in cautarea unui deodorant cat mai natural, sa nu contina saruri de aluminiu, parabeni si tot felul de “monstri”. Sa fie eficient si prietenos cu bugetul meu, fiindca sunt o cheltuitoare de cosmetice.

Asteptarile mele de la un deodorant este sa nu ma usture sub brat, chiar daca m-am epilat sau nu inainte, iar seara cel putin dupa 12-14 ore sa miros tot fresh, ca si atunci cand aplic deodorantul sub brat.

Probabil credeti ca cer prea multe, nu? Asa credeam si eu pana am descoperit acest deodorant crema de la Nala care are 55 g, iar pretul este de doar 19,90 lei. Un pret foarte accesibil. Asadar, eu mi-am ales aroma de tei, desi aveau cu struguri rosii si  grapefruit. Dupe ce termin acest produs, am sa incerc si celelalte arome.

Ambalajul produsului este foarte practic din tabla, cred, iar produsul se ia din recipient cu degetul sau cu o spatula, depinde cum vi se pare mai usor.

Se aplica sub brat prin miscari circulare pentru a lasa sa se absoarba bine crema. Se absoarbe foarte rapid, lasand la suprafata doar cateva particule de bicarbonat, ceea ce mi se pare normal.

Aroma de tei ma fascineaza si este o aroma autentica, naturala, nu este nicidecum aroma sintetica.

Aroma aceasta ma duce cu gandul la vara, la tara la bunica si multa fericire. Pe voi unde va duce gandul cand mirositi teiul?

 

Ce zic cei de la Nala despre acest produs:

95.7% ingrediente naturale.
Fara parabeni, alcool. Nu contine aluminiu.

Ingrediente cheie: ulei de cocos, unt de shea, ulei de arbore de ceai, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb.

Deodorantul crema NALA este potrivit tuturor tipurilor de piele si va ofera prospetime pe toata durata zilei. Ofera protectie eficienta de durataiîmpotriva transpiratiei si mirosurilor fara a irita pielea subrațului.

Echilibreaza pH-ul pielii astfel ca bacteriile nu se mai dezvolta. Actioneaza calmant si linistitor cu usor efect antiseptic. Acest deodorant natural are o consistenta cremoasa, datorita bicarbonatului de sodiu si untului de shea.

Mix-ul de amidon de porumb, unt de shea, bicarbonat de sodiu, ulei de cocos si ulei de arbore de ceai absoarbe transpiratia, previne aparitia bacteriilor, detoxifiaza, neutralizeaza si elimina mirosurile neplacute.

Amidonul din porumb absoarbe umezeala fara a inhiba procesul de transpiratie sau a bloca porii. Bicarbonatul de sodiu neutralizeaza mirosul de transpiratie pe durata zilei.
Uleiul de arbore de ceai este recunoscut pentru efectele sale antibacteriene.

Produsul se absoarbe rapid, nu lasa urme pe haine.
Deodorantul crema NALA este UNISEX.

Aplicare: Luati din recipient o cantitate mica de produs si aplicati pe pielea curata si perfect uscata. Masati pana produsul este uniform distribuit.

Ingrediente:

Zea Mays (Corn) Starch, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 77947, Parfum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene

 

Dupa doua saptamani de folosire zilnica ma declar foarte multumita de acest deodorant crema cu aroma de tei de la Nala, asa ca, recomand, cu drag acest produs minunat cu 95,7 % ingrediente naturale.

 

Sunt curioasa sa aflu de la voi, daca ati mai folosit vreun deodorant crema de la Nala si cum vi se par.

Va pup, cu drag, Sunshine!

7 Comments

  • portiadecitit

    Sincer, habar nu aveam ca exista si deodorante crema. Ma tenteaza faptul ca e natural si ca e si bun, din ce ne povestesti tu.

  • Ramona Gheorghe

    Eu nu-mi amintesc sa fi folosit vreun produs de acest gen. Chiar imi doresc sa-l incerc. Am vazut ca am Nala si in mall si am sa trag o fuga saptamana asta

  • mihaelanistor

    Vreau sa incerc si eu acest deodorant, cele pe care le folosesc sunt lichide, dar ma tenteaza unul sub forma de crema.

Translate »