Makeup

Easy Liner 24 H Melkior

Melkior

a lansat tusul de ochi care va rezista intreaga zi!

 

Te machiezi mereu, asa ca stii cat de important este un tus de ochi. Te ajuta sa realizezi un machiaj seducator, dar si unul elegant; un machiaj smokey eyes, dar si unul indraznet sofisticat. Totul e mai simplu acum fiindca Melkior a creat tusul pigmentat care va rezista pana la 24 de ore.

Tusul Easy Liner 24 H are o formula pe baza de polimeri care confera rezistenta produsului. Se poate crea un machiaj natural trasand o linie subtire, precisa si fina, sau un look dramatic ingrosand linia trasata.

Este un tus tip carioca (ref. 11503) avand aplicator din fetru, perfect pentru a evidentia ochii. Se foloseste foarte usor, se usuca foarte repede, nu se intinde si poate fi utilizat zilnic cu usurinta pentru un machiaj impecabil toata ziua. E negru intens si mat, se bazeaza pe o formula rezistenta la transfer si rezista pana la 24 de ore. Varful precis elibereaza culoare intens pigmentata.

Cum se foloseste?

Tusul Easy Liner 24 H se aplica pe pleoapa superioara a ochiului. E foarte simplu: aplica inainte baza pentru fardul de pleoape, fixeaza cu pudra, aplica fardul de pleoape, dupa care poti aplica tusul. Asteapta pana la uscarea completa a produsului.

Tips! Iata cateva recomandari importante pe care ti le fac make-up artistii Melkior:

Nu folosi Tusul Easy Liner 24 H pe partea umeda a ochiului. Nu apasa pe aplicator; aplicatorul se va tine usor oblic. Agita bine produsul inainte de aplicare.

Alege tusul de ochi care va rezista intreaga zi!

View this post on Instagram

#new #eyeliner #best #melkior

A post shared by Melkior Professional (@melkiorprofessional) on

Pret: 29.90 Lei

#EasyLinerMelkior

Gasiti acest tus online de aici sau aici.

Translate »