Beauty,  Beauty News,  Makeup

Cosmetice noi in teste, par, ten si machiaj

Cosmetice in teste si noutati

Qi Cosmetics

Stiti deja ca sunt fana cosmeticelor naturale bio, hand made de la Qi Cosmetics, iar de data aceasta am primit spre testare produsele  care inca nu le-am testat si care aveam nevoie.

Mi-am ales asa:

Mi-am cumparat in noiembrie sau in decembrie, nu mai tin minte bine, un sampon care mi-a provocat matreata si inca o am, de aceea mi-am ales samponul de la Qi Cosmetics care cu siguranta este eficient si o sa ma ajute sa scap de matreata si sa-mi curete scalpul.

Purifying Shampoo

Samponul purifiant pentru par normal sau gras, ce ofera volum parului si elimina matreata.

Samponul are 200 ml cu capac de tip clip, iar pretul este de 75 lei. Samponul fiind cu ingrediente naturale si Bio, normal ca are pretul acesta.

 

Ingrediente (RO): Gel de Aloe Vera*, apa distilata grad farmaceutic, tensida de cocos, tensida consistenta, guma xanthan, uleiuri esentiale de salvie, lamaie si rozmarin*, benzyl alcohol, salicylic acid, glicerina vegetala, sorbic acid, acid citric, acid lactic.
*ingredient certificat organic/bio

Valabilitate 3 luni de la deschidere.

 

Calming and Radiance Mask

Am ajuns la 35 de ani si sunt foarte atenta ce pun pe ten si sunt dependenta de ingrijirea tenului, de aceea mi-am ales masca pentru calmare si stralucire cu Vitamine, minerale, aloe vera, argila, ulei de migdale, acid salicilic si alte ingrediente benefice tenului.

Deja v-am zis ca sunt hand made, ce nu contin parabeni sau alte ingrediente chimice.

Dupa o perioada de testare voi reveni cu parerea mea despre produse.

Asadar, borcanelul este din sticla maronie sa fie protejate ingredientele naturale, de soare si are 60 ml de produs.

Pretul este de 85 lei si este recomandat pentru ten patat, sensibil, normal sau matur.

Valabilitatea produsului este de 3 luni de la deschidere.

 

Ingrediente (RO): Gel Aloe Vera*, argila galbena, ulei de migdale*(presat la rece), emulsifiant vegetal, glicerina vegetala, alantoina, Magnesium Ascorbyl Phosphate (vitamina C stabilizata), uleiuri esentiale de palmarosa* si lavanda*, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid, sodium benzoate, potassium sorbate
*- ingredient certificat organic/bio

 

Intensive Firming Eye and Face Cream

Crema antirid pentru ochi si ten cu Coenzima Q10, Colagen si Jojoba e tot ce am nevoie pentru aceasta perioada, insa nu uit si de crema cu SPF. Urmatorul produs care vreau sa-l testez este crema cu protectia solara tot de la Qi Cosmetics.

Ingrediente (RO): Hidrolat de albastrele*, ulei presat la rece de jojoba*, colagen vegetal, coenzima Q10, pantenol, niacinamida, glicerina vegetala, emulsifiant vegetal, uleiuri esentiale de musetel si fenicul, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid
*- ingredient certificat organic/bio

Si aceasta crema are valabilitate de 3 luni de zile de la deschidere.

Crema este destinata pentru toate tipurile de ten si zona ochilor, deci multi functionala. Este foarte igienica si are pompita flaconul. Cantitatea e de 40 ml si costa 120 lei.

Revin cu mai multe informatii despre produse . De asemenea  puteti intra pe contul meu de instagram sa vedeti ce postez  zilnic.

View this post on Instagram

Daca imi urmariti aici, atunci stiti ca ador Brandul Romanesc, @qicosmetics ??❤ De data aceasta am ales sa testez 3 produse,? sampon purifiant pentru par cu volum si fara matreata, crema atirid pentru ochi si ten cu jojoba, coenzima Q10 si colagen, iar ultimul produs e masca pentru ten pentru calmare si stralucire cu Vitamina C, argila, aloe vera, ulei de migdale si multe alte ingrediente benefice tenului. Toate produsele de ingrijire sunt handmade preparate cu multa dragoste, nu contin parabeni,uleiuri minerale si alte chestii nocive, de aceea ador si recomand din suflet acest brand. Gasiti cosmeticele pe site-ul qicosmetics.ro ? #naturalcosmetics #qi #cosmetics #qicosmetics #skincare #beauty #beautybysunshine Ati folosit ceva de la Qi Cosmetics? Ce-mi recomandati sa incerc? ????

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

 

Anti-Age Global Yves Rocher

Yves Rocher a lansat o gama noua Anti-Age Global, iar eu am primit 4 produse spre testare.

 

View this post on Instagram

Cea mai eficienta ingrijire anti-age provine din natura. ?? #actbeautiful? Anti-Age Global o noua gama de ingrijire a tenului, ce corecteaza in profunzime toate semnele de inaintare in varsta si infrumuseteaza pielea la suprafata. ⚡ Ser corector flacon cu pipeta 50 ml-185 lei 95% ingrediente de origine naturala ⚡Concentrat cu actiune locala impotriva petelor tub 14 ml-125 lei ⚡Crema de zi pentru regenerarea celulara a tenului cutie 50 ml-159 lei ⚡Crema de noapte pentru regenerarea si confortul tenului cutie 50 ml-159 lei ⚡Crema iluminatoare pentru ochi tub 15 ml -125 lei ? Formule eficiente ce respecta planeta! ??? @yvesrocherro ? #antiageglobal #skincare #skincareaddict #beautybysunshine #naturalbeauty

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

 

Aceasta gama de ingrijirea tenului estompeaza semnele de inaintarea in varsta, pentru un ten sublim si hidratat.

Aceasta gama contine 5 produse, iar ambalajele sunt luxuriante, chiar imi plac mult.

Daca intrati pe site-ul Yves Rocher, veti vedea reduceri la aceasta gama si nu numai. Gasiti oferta si in magazine.

Eu voi testa cele 4 produse primite si voi reveni cu parerea mea.

 

Saptamana trecuta s-a lansat rujul Alexiei Eram,in colaborare cu Melkior

Rujul Alexiei este foarte simpatic, o nuanta de roz purtabil care nu usuca buzele si e rezisent. Costa 49,90 lei pentru 7 ml de produs. Imi place ambalajul, cutia, aplicatorul, textura si nuanta. O sa revin cu swatch-uri pe mana si buze pe instagram, asa ca, va astept si pe acolo.

Abia astept sa testez toate produsele si sa va povestesc despre ele cat mai repede.

 

Cum vi se par produsele primite spre testare?

Va pup, cu drag, Sunshine!

5 Comments

Translate »