Lifestyle

Ponturi in alegerea unui cameraman pentru nunta

Ponturi in alegerea unui cameraman pentru nunta

Pregatirea unei nunti presupune multa implicare, mult timp si foarte multa rabdare in punerea  la punct a fiecarui detaliu astfel incat totul sa iasa perfect. Tocmai pentru ca sunt de pus la punct o sumedenie de detalii si uneori este extrem de dificil sa te imparti in a organiza meniul, sala, modul in care invitatiile sa ajunga la persoanele invitate, gasirea unei formatii de muzica si a celui mai potrivit videograf nunta.

Dorim sa venim in ajutorul celor care se afla in toiul pregatirilor pentru ziua marelui eveniment cu cateva ponturi care sa fie de ajutor in a alege cea mai buna varianta de filmari nunta.

 

  1. Nu lasa totul pe ultima suta de metri

De cele mai multe ori data nuntii este cunoscuta cu multe luni inaintea evenimentului. Ei bine, inca de atunci este indicat sa cauti un videograf nunta care sa fie disponibil pentru ziua respectiva.

 

Cei mai buni in domeniul filmari nunti sunt foarte ocupati si de obicei au agenda plina pentru multe luni in avans. Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de unul dintre cei mai buni in ceea ce inseamna filmari nunti este recomandat sa cauti din timp.

 

  1. Tine cont de experienta in filmari nunta

La fel ca in orice domeniu de prestari servicii, cu cat experienta este mai bogata, cu atat calitatea serviciilor oferite este la standarde mai inalte. La fel este si cazul unui videograf nunta. In consecinta, atunci cand esti in cautarea unui profesionist in filmari nunti ai in vedere cat de vasta este experienta acestuia in astfel de evenimente si cat de des este angajat pentru a filma la nunti.

 

  1. Pune pret pe reputatie

Un videograf nunta cu o reputatie excelenta si cu aprecieri din partea clientilor care au apelat la serviciile sale este cu siguranta o alegere ideala. Tocmai de aceea, atunci cand vrei sa gasesti cel mai bun profesionist in ceea ce inseamna filmari nunti, tine cont de reputatia acestuia si de review-urile sale.

 

  1. Asigura-te ca vei beneficia de cel mai performant echipament

Pentru a beneficia de o filmare de calitate a nuntii tale, echipamentul este foarte important. Tocmai de aceea, detaliile privind echipamentele de filmare trebuie discutate cu cel pe care doresti sa il angajezi in calitate de videograf nunta. Mai mult decat atat, existenta unei camere de filmat de rezerva este strict necesara pentru a avea garantia ca exista varianta de back-up in cazul unei defectiuni.

 

In speranta ca aceste ponturi in alegerea unui videograf nunta te vor ajuta sa gasesti cel mai bun profesionist in domeniul filmari nunti, iti dorim „Casa de piatra!”.

11 Comments

  • Simona

    Niște sfaturi foarte bune! Nunta este un moment important în viața unui om așa că numai un cameraman bun este cel care va reuși să surprindă cadrele speciale. ?

  • Simona Tucu

    Si eu cred ca este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci când iti organizezi nunta. Multe amanunte le uiti cu timpul, dar imaginile raman pentru totdeauna.

  • paula sosoi

    Daca lasi pe ultima suta de metri e posibil sa nu mai gasesti deloc 😉 Iar gasirea celui potrivit e foarte importanta ppentru ca s-ar presupue ca e un eveniment unic in viata 🙂

  • Stefania Petrescu

    Cred ca este unul dintre serviciile în care trebuie sa investim mai mult și sa fim atenți la ceea ce alegem. Pana la urma după astfel de evenimente rămân filmările și fotografiile.

  • Denisa

    Chiar e important sa ti cont de lucrurile pe care le-ai mentionat daca vrei sa iasa totul cum iti doresti.

  • Bratu Gabriela

    e foarte important sa cauti pana gasesti un om cu experienta, sa ramai cu ceva dupa acel eveniment! nu de alta, dar se intampla sa fie amatori, si abia sa scoti 30 de poze toate dintr-o noapte. eu am avut un super fotograf si-s tare multumita de el!

Translate »