Site icon

Efecte speciale pe unghiile tale cu Magic Trick de la Melkior!

Efecte speciale pe unghiile tale cu Magic Trick de la Melkior!

Vrei sa obtii rapid si simplu un decor interesant pe unghiile tale, care sa atraga toate privirile si admiratia celor din jur? Ei bine, afla ca acum ai la indemana un produs cosmetic care te ajuta sa creezi modele, desene sau pictura cu efecte spectaculoase.

Melkior a creat special pentru tine Gelul transparent Magic Trick pentru decor, un produs exceptional, conceput pentru a realiza modele rapide si de efect cu ajutorul tehnicii “umed pe umed”, asa-numita manichiura cu efect blooming. Acest produs se poate aplica pe oja semipermanenta Melkior Everlasting sau pe gel UV.

Ce este manichiura obtinuta prin tehnica “umed pe umed”?

Aceasta reprezinta metoda prin care poti realiza pe unghii modele cu diferite efecte, de la simple linii pana la tranzitii frumoase de culori si efecte umbra – penumbra. Asadar, totul depinde doar de creativitatea si indemanarea ta!

Gelul transparent Magic Trick pentru decor se gaseste in ambele variante, flacon de 4,5ml (ref.25495) si flacon de 15ml (ref.25108), prevazute cu pensula lata pentru aplicare rapida.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a realiza o manichiura cu ajutorul tehnicii «umed pe umed»:

  1. Se polimerizeaza sub lampa UV/LED culoarea de oja semipermanenta aleasa, dupa care se aplica un strat subtire de Gel transparent Magic Trick pentru decor.
  2. Fara sa se polimerizeze (pe stratul ,”umed”) se realizeaza designul dorit cu oja semipermanenta Melkior Everlasting. De exemplu, cu ajutorul unei pensule sau al unui punctuator (ref.28611), poti trasa pe unghii diferite linii sau puncte.
  3. Se lasa cateva secunde sa se disperseze, dupa care se polimerizeaza in lampa UV/LED timp de 60 sec.
  4. Se sigileaza cu un Top Coat Everlasting sau cu un Finish Gel.

Este momentul sa indraznesti si sa creezi efecte speciale pe unghiile tale cu ajutorul noului Gel transparent Magic Trick pentru decor! Astfel, intr-un mod simplu, dar de efect, vei obtine o manichiura interesanta si creativa, care iti va pune in valoare personalitatea unica si cu care ii vei impresiona pe cei din jur!

 

#MagicTrickMelkior

 

Exit mobile version