Makeup

Mascara Waterproof Melkior

In aceasta vara se poarta Mascara Waterproof Melkior

 

Cand spui mascara, spui gene fabuloase; dar daca este si waterproof, atunci este timpul pentru distractie! De ce? Pentru ca mascara este produsul cel mai ravnit dintr-o trusa de machiaj. El te ajuta sa trisezi atunci cand esti obosita sau trista, fiindca adauga contrast privirii si pune accent pe aceasta, iar celelalte semne de oboseala nu se mai observa. Fara doar si poate, toate femeile sunt dependente de mascara; este produsul care se aplica cel mai usor, ofera culoare tenului, infrumuseteaza aspectul acestuia si inspira eleganta.
E foarte usor sa alegi o mascara obisnuita pe perioada iernii, insa in zilele calduroase situatia se schimba din cauza factorilor externi de mediu. Iata, aici intervin caldura din exterior, caldura degajata de corpul tau, implicit deshidratarea. Prin deshidratare, elimini foarte usor saruri si minerale care au o importanta deosebita atunci cand vorbim despre rezistenta machiajului. Astfel, pe perioada calduroasa de primavara sau vara ai nevoie de mascara waterproof!


De ce e necesar sa ai in kitul tau de beauty o mascara waterproof de la Melkior? Pentru ca este produsul care te scoate din anonimat chiar si atunci cand nu ai nimic altceva aplicat pe ten, te infrumuseteaza chiar si pe perioada calduroasa de vara si rezista foarte bine impotriva sebumului excesiv cauzat de caldura (indiferent de tipul de piele).

Important! Inainte sa pleci la mare, ia cu tine in bagaj Mascara Waterproof Melkior (ref.11209)! Te salveaza atat pe timpul zilei pe plaja, cat si pentru o iesire pe timp de seara. Mai mult, are grija si de sanatatea ta!
Daca vrei sa stai la plaja trebuie sa ai grija de textura pielii tale si sa nu folosesti machiaj pentru ten. De ce? Produsele de machiaj aplicate pe piele atunci cand vrei sa stai la soare actioneaza ca un scut intre piele si mediul extern si nu permit epidermei sa respire. Tenul transpira, iar umezeala acumulata se fixeaza intre piele si machiaj (de exemplu, fond de ten, corector). Astfel, porii raman blocati, motiv pentru care iti vor aparea diverse cosuri sau puncte negre. Dar nu iti face griji! Lasa tenul sa radieze si aplica doar creme cu factor de protectie care sa actioneze impotriva radicalilor liberi si foloseste doar mascara. Da! E suficient astfel incat sa fii frumoasa! Rimeleaza genele si nu te teme ca mascara va curge. Poti adauga chiar si un gloss si iata ca vei fi frumoasa ca o raza de soare!

Cum se aplica Mascara Waterproof? Este foarte simplu: prin miscari lungi de la baza genelor catre varfuri, avand grija sa perii in profunzime geana. Poti invarti usor pensula la baza genelor pentru a separa firele de par, apoi urci spre varfuri prin miscari simple si liniare.

Daca vrei sa adaugi intensitate genelor, atunci aplica mascara in felul urmator :
1. Rimeleaza deasupra genelor in stanga si apoi dreapta.
2. Rimeleaza ochiul stang de 2-3 ori si treci la celalalt.
3. Revino cu mascara dupa ce genele rimelate anterior sunt uscate si fixate, ori de cate ori consideri ca e nevoie.
Iar ca sa nu le incarci prea tare, foloseste in acelasi timp si o periuta pentru gene ca sa iei din surplus!

SFAT! Daca totusi ai o mascara de care esti dependenta, insa nu esti multumita de rezistenta ei, atunci iata secretul: dupa ce rimelezi genele ca de obicei, foloseste Mascara Waterproof Melkior ca sa “sigilezi” genele. In felul acesta obtii un efect maxim al machiajului genelor tale!

 

#MelkiorWaterproof

Translate »