Beauty,  Beauty News,  Makeup

Melkior Blood Collection Liquid Lipstick A

Melkior Blood Collection Liquid Lipstick

Pana acum doi ani nu am purtat deloc ruj rosu, fiindca nu reuseam sa-l aplic uniform pe buze si imi era frica ca trec peste linia de buze si ma murdaresc. Am prins curaj si am inceput sa port ruj rosu aproape zilnic, chiar dis de dimineata.

Eram in cautarea unui ruj lichid mat, rezistent. Il gasisem dar nu ma induram sa dau 115 lei pe el, iar acum datorita Melkior Professional am descoperit rujul mat perfect si ieftin.

View this post on Instagram

Astazi la ora 10:00 @melkiorprofessional lanseaza un nou ruj intr-un ambalaj deosebit din colectia Blood Collection. ?? Vor fi 4 tonuri de rosu, iar rujul meu este un rosu mai inchis, desi aparatul meu nu a surprins nuanta reala de rosu, dar nu ma deranjeaza. E un rosu pe care-l port si-mi sta bine. Ieri am primit acest ruj si doar am avut un swatch pe mana. Dupa ce s-a uscat, a fost foarte rezistent si a trebuit sa-l sterg de pe mana cu demachiant bifazic. Azi am sa-l port pe buze si voi reveni cu poze pe story. Ce pot sa zic e ca, nuanta mea e A, are 5,2 ml, codul de referinta e 12716 si imi place mult aplicatorul. Simt ca o sa fie nuanta mea preferata in urmatoarea perioada. ?? Imi place ca, cei de la #melkior sunt foarte inventivi si au creat acest ambalaj in forma de fiola pentru recoltarea sangelui, iar formula rujului e chiar interesanta. Revin cu parerea mea de acest ruj minunat. #melkiorblood #melkiorprofessional #redlipstick #beautybysunshine #liquidlipstick

A post shared by Beautybysunshinecom (@beautybysunshinecom) on

Ai aflat? Melkior iti personalizeaza rujul in functie de grupa ta sanguina!

The passion of lipstick is in your blood! Te-ai intrebat vreodata ce legatura este intre grupa ta sanguina si rujul pe care il porti? Lasa personalitatea ta sa dicteze rujul preferat! Buzele tale trebuie sa arate mereu senzational, asa ca Melkior lanseaza Blood Collection, o gama de rujuri lichide nascuta din ideea ca grupa sanguina ne reprezinta. Acestea sunt perfecte pentru un zambet seducator in orice moment al zilei.
Dupa cum stii, rujurile rosii pot avea reflexii rose, corai, oranj, visinii, aramii, adica diferite nuante in functie de tipul de piele si de nuanta parului. Astfel, Melkior a creat o gama de rujuri in care sigur te vei regasi si tu! Noile rujuri lichide au nuante atent selectate.
Eprubetele Blood Collection contin 4 nuante de rosu intens asociate celor patru grupe sanguine:
Ruj Lichid Grupa 0 I (ref.12715)
Ruj Lichid Grupa A II (ref.12716)
Ruj Lichid Grupa B III (ref.12717)
Ruj Lichid Grupa AB IV (ref.12718)
Sunt rujuri lichide cu o textura catifelata si extrem de pigmentata, rezistente, nu usuca buzele, asigura acoperire maxima dintr-o singura aplicare si prezinta un finish mat. Aplicatorul e creat special pentru a te ajuta sa conturezi perfect forma buzelor tale.
Pasiunea pentru rujuri este in sangele tau! Poarta nuanta potrivita grupei tale!

 

Ruj Lichid Grupa A

Am purtat in fiecare zi acest ruj grupa A de cand l-am primit si s-a lansat in data de 23 octombrie 2019 in magazine si online.

Rujul este unul deosebit cu ambalaj interesant de eprubeta cu pensula lunga si capatul foarte precis, de aceea este foarte usor de aplicat pe buze. Am reusit sa-l aplic foarte bine  si uniform, ceea ce ma bucura enorm. Culoarea superba de rosu mi se potriveste perfect, desi grupa mea de sange este BIII. Textura imi place enorm, iar dupa ce se usuca este foarte rezistent. M-a uimit si pretul de 49,90 lei pentru 5,2 ml si-l gasiti aici.

Mi-a placut atat de mult si m-a impresionat enorm, incat o sa-mi iau si celelalte 3 nuante de ruj ca sa le port cu satisfactie.

Rujul are o acoperire buna si nu necesita aplicarea celui de-al doilea strat. Opac si lejer pe buze, deci nu-l simt. Nu-mi usuca buzele si nu crapa rujul pe buze. Nu am simtit nevoia de a aplica vreun balsam de buze inainte. Am constatat ca, oricat nu l-as purta, nu se transfera rujul pe dinti.

Am mancat mancare lichida si solida purtand acest ruj pe buze. Se transfera un pic, insa pe buze ramane la fel, intact de parca nici macar nu am mancat nimic, incredibil.

Demachiez cu un produs bifazic, desi am incercat si cu apa micelara, insa eu  prefer demachiantul bifazic. Cu apa micelara se curata, insa trebuie insistat si nu-mi place.

Am testat multe rujuri de la Melkior, insa acesta mi se pare cel mai reusit din toate.

 

Va las aici si interviul cu Alexandre Eram.

Alexandre Eram dezvaluie cum a creat rujul personalizat Melkior

The passion of lipstick is in your blood!

REPORTER: Produse noi?
Alexandre Eram: Eu cred ca astazi nu mai vindem un produs, vindem un concept, o poveste care incanta oamenii, o idee care le face placere, care le da o speranta, un lucru despre care ei pot sa vorbeasca.

REPORTER: Cum v-a venit ideea sa creati acest produs?
Alexandre Eram: Tot cautand si cautand, ne-am oprit la un lipstick rosu pentru ca orice femeie, indiferent de varsta, isi doreste un ruj rosu. Rujul lichid rosu este ca sangele, apoi am vazut un flacon in care se colecteaza sangele si asa ne-a venit ideea unui recipient de forma unei eprubete.

REPORTER: Si sloganul campaniei?
Alexandre Eram: “Pasiunea pentru ruj este in sangele tau.” Perfect adevarat! Si am creat tot conceptul in jurul acestei idei. Si am mers mai departe; pentru ca suntem diferiti, acest lucru este foarte important, asa ca am vrut sa personalizam un produs pentru fiecare, sa simta fiecare ca rujul sau e unic.
In functie de cele 4 grupe sanguine, am creat 4 rujuri lichide: 0, A, B, AB. Le-am dat astfel oamenilor posibilitatea de a alege ce tip de ruj vor ei in functie de dorinta lor, nu in functie de ce hotaram noi. Suntem intr-o perioada cand oamenii trebuie sa aleaga produsul lor, exact ce se potriveste pentru ei.

REPORTER: Eticheta se personalizeaza?
Alexandre Eram: Da, face parte din concept. Am creat o eticheta exact cum se gaseste la spital. Daca cineva vrea sa-si personalizeze rujul, in Magazinele Melkior se poate scrie numele persoanei pe eticheta. Este un lipstick amuzant pe care poti sa-l porti in geanta, are un design dragut si sigur prietenele tale si-l vor dori.

REPORTER: De ce lansarea in octombrie?
Alexandre Eram: Am ales lansarea in octombrie, totul se potriveste cu perioada aceasta de Halloween, cand oamenii se mascheza si se machiaza tematic, asa ca este exact perioada buna pentru noul Melkior Blood Lipstick.

REPORTER: Care sunt atributele acestui Ruj Lichid Blood Collection?
Alexandre Eram: In afara de concept, design si trend, produsele Melkior trebuie sa fie la cel mai inalt standard, calitate, performanta, ingrediente. Este cazul si noului ruj, de aceea este un produs exceptional. De ce este exceptional? Stiti ca rujul mat a tot evoluat in ultimul timp, exista pe piata ruj mat care usca buzele si Melkior a inventat un ruj mat hidratant astfel incat sa nu simti buzele uscate. Noul Ruj Lichid Blood Collection este ultima versiune si ultima generatie de ruj mat care a devenit catifelat si satinat. Efectul pe buze este senzational. Bineinteles ca este un ruj rezistent, hidratant, cu o formula imbunatatita.

 

Concluzie:

Ador rujul si-l recomand sa-l incercati. Cu siguranta o sa fie printre preferatele voastre. Eu am de gand sa-l port si in noaptea de An nou ca sa-mi poarte noroc.

Daca l-ati incercat, atunci ce parere aveti?

Va pup dulce!

Translate »