Beauty,  Skin Care

Paula’s Choice New Omega+ Complex Cleansing Balm

Paula’s Choice New Omega+ Complex Cleansing Balm

Un produs de curățare. Acțiune triplă.
Vă prezentăm noul Omega+ Complex Cleansing Balm

NOUL Omega+ Complex Cleansing Balm este cea mai recentă inovație de la Paula’s Choice Skincare, lansată în iunie 2021. Cu o textură bogată și catifelată, acest balsam de curățare blând conține acizi grași Omega 3, 6 și 9, hrănind pielea pentru un TEN mai moale, mai neted, mai hidratat.

Disponibil din 15 iunie 2021. Full size 140 Lei – 103 ml.

Omega+ Complex Cleansing Balm are acțiune triplă:

⦁ Îndepărtează eficient machiajul și protecția solară. Balsamul cu textură catifelată topește cu ușurință machiajul, protecția solară și impuritățile.
⦁ Curăță. Minuțios în curățare, dar ultra-delicat, formează o emulsie lăptoasă la contactul cu apa, care curăță complet pielea, protejând bariera naturală.
⦁ Hidratează. Balsamul se clătește complet, lasând pielea moale, suplă și reînprospătată.

Acizii grași Omega servesc drept elemente esențiale ale straturilor de la suprafața pielii, ajutând tenul să se păstreze mai neted, mai uniform, mai tânăr, mai sănătos, indiferent de vârstă sau tipul de piele. Aplicați local, acizii grași Omega au o capacitate naturală de a întări bariera pielii, de a crește hidratarea și toleranța pielii la efectele mediului și de a calma factorii care duc la o piele stresată și reactivă.

Ingrediente Principale:

+ Ulei de jojoba: un amestec de ceruri lichide și acizi grași omega 3 și 6 extrase din planta de jojoba care îmbunătățesc alunecarea și creează o textură de tip balsam, care ajută la calmarea pielii în timpul curățării. Uleiul de jojoba este foarte emolient, dar nu este gras și ajută la îndepărtarea pigmenților cosmetici, fără să agreseze pielea.
+ Ulei din semințe de Meadowfoam: Un ulei de plante extrem de stabil compus din acizi grași omega 9, care acționează ca un agent emolient și previne deshidratarea în timpul curățării. Este hidratant, non-gras, și aduce o contribuție semnificativă la senzația de piele catifelată după clătire.

 

 

Informații Produs
Balsamul de curățare Omega+ Complex vine într-un ambalaj de tip tub opac pentru a împiedica degradarea ingredientelor sensibile la lumină și aer, asigurând că acestea rămân eficiente de la prima până la ultima utilizare. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de folosire
Masați ușor o cantitate mică pe pielea umedă sau uscată. Clătiți bine cu apă călduță. Pentru o curățare mai profundă, lăsați să acționeze timp de 60 de secunde, apoi îndepărtați cu un prosop moale.

Paula’s Choice valorifică puterea Omega într-o colecție de produse potrivite pentru toate tipurile de piele, fiecare conținând un amestec exclusiv de acizi grași naturali omega 3, 6 și 9.

 

 

 

 

Omega+ Complex Moisturizer

Colecția Omega+ Complex  include, de asemenea, premiatul Omega+ Complex Serum (190 Lei), precum și Omega+ Complex Moisturizer (180 Lei) și Omega+ Complex Eye Cream (180 Lei). Atât serul, cât și crema hidratantă conțin același complex Omega. Crema hidratantă conține unt de shea, aminoacizi, uleiuri vegetale, acid oleic omega-9 și antioxidanți. Serul are un plus de vitamine C și E, o cantitate mai mare de glicerină și ulei de prune pentru un adaos de omega-9. Crema pentru ochi este formulată cu compuși omega din avocado, passionflower și in, un amestec de plante pentru luminozitate și niacinamidă. Ameliorează aspectul liniilor fine, îmbunătățește nivelul de hidratare și oferă luminozitatea pielii.

 

Translate »