Beauty

FLORI DE NU-MĂ-UITA ÎN NOUA SERIE DE BIJUTERII PANDORA

Pandora-Colctie-beautybysunshinecom

Prin adăugarea unei noi dimensiuni bijuteriilor de inspirație florală și includerea unei noi flori în cea mai populară colecție cu petale de la PANDORA, a fost creată fermecătoarea Serie Floare de Nu-Mă-Uita.

Conceptul de a folosi micro-printuri florale și modele dantelate, adaptându-le într-un mod contemporan şi împletindu-le în interpretări unice, este reprezentat în superbul inel din seria de bijuterii Floare de Nu-Mă-Uita. Insuflată cu asocierile istorice și romantice, datorită culorii lor calde, formei și sentimentelor de dragoste adevărată, precum și a amintirilor plăcute, florile de Nu-Mă-Uita ilustrează o scenă uimitoare din natură.

 

Combinând contururi îndrăznețe cu detalii delicate pe toată lățimea inelului, designul dantelat din argint 925 creează un decor elaborat de flori de Nu-Mă-Uita. Ceea ce face ca florile să prindă viață și strălucire sunt reflexiile luminoase ale pietrelor de zirconiu cubic violet, accentuate cu linii de pietricele strălucitoare din zirconiu cubic transparent. Tot în această serie de bijuterii mai poți găsi un colier, cercei stud sau lungi și un distanțier, pe care le poți asorta ținutei tale.

 

Creează-ți propriul stil de primăvară cu ajutorul noilor bijuterii florale în nuanțe pastelate, strălucitoare, lucrate în detaliu, pentru a fi mereu în trend.

 

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.800 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 16,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 11,000 se află în Gemopolis, Thailand, unde compania fabrică bijuteriile.

PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. În 2015, veniturile totale ale PANDORA au însumat aproximativ 2,2 milioane de euro.

Translate »